Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز مذاکرات غیرمستقیم برای احیای برجام، منابع غربی ارزیابی کردند نفت ایران ممکن است زودتر از حد انتظار به بازار برگردد.

به گزارش ایسنا، ژورنال نفت و گاز با اشاره به گزارش شرکت تحقیقات نفت کپلر نوشت: شروع مذاکرات نشانه مثبتی از اتفاقات آتی است. ممکن است تهران و واشنگتن بزودی سر میز مذاکره بنشینند و اگر چنین اتفاقی روی دهد و به توافق برسند، حدود دو میلیون بشکه در روز نفت ایران می تواند به مجموع تولید اوپک افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوین رایت، تحلیلگر شرکت کپلر در سنگاپور ماه گذشته اظهار کرده بود واردات نفت چین از ایران در مارس به ۸۵۶ هزار بشکه در روز خواهد رسید که بیشترین میزان در دو سال گذشته است و رشد ۱۲۹ درصدی نسبت به واردات فوریه خواهد داشت. معامله گران می گویند محموله های نفت ایرانی به دلیل تحریمها ارزانتر هستند و در چین قیمت آنها معمولا سه تا پنج دلار در هر بشکه پایین قیمت نفت برنت است. این قیمت جذاب باعث شده است شرکتهای چینی همزمان با صعود قیمتهای جهانی، به افزایش خرید نفت ایران اقدام کنند.

مذاکرات غیرمستقیم هفته گذشته در وین آغاز شد و از سوی مقامات موفقیت آمیز ارزیابی شد که فصل جدیدی را در تلاش برای حفظ توافق هسته ای ایران گشود.

تهران و دولت جدید آمریکا اعلام کرده اند آماده اند مذاکرات را برای رفع تحریمهای آمریکا و بازگشت صنعت نفت ایران به فعالیت عادی خود آغاز کنند. با این حال ایران تاکید کرده که آمریکا باید نخست تحریمها را رفع کند و آمریکا خواهان آن است که پیش از رفع تحریمها، ایران غنی سازی اورانیوم را متوقف کند.

به گزارش اویل پرایس، اگر این مذاکرات به رفع تحریمها و بازگشت نفت ایران به بازار منتهی شود، اوپک که در حال حاضر تولیدش را برای تقویت قیمتها محدود کرده است، ممکن است با مشکل روبرو شود اما این مشکل ممکن است به حدی که برخی تصور می کنند بزرگ نباشد. ایران در حال حاضر میزان نفت بیشتری از آنچه آمار رسمی نشان می دهند، صادر می کند که عمده آن به مقصد چین است. پس از رفع تحریمها، آمار صادرات روشنتر خواهد شد. شاید مشکل بزرگتر برای تولیدکنندگان نفت آمریکا این باشد که صادرات نفت ایران به هند آغاز خواهد شد و جای بخشی از نفت آمریکا را می گیرد. هند پس از توقف خرید نفت ایران به دلیل تحریمهای واشنگتن، به واردات نفت آمریکا پرداخت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات نفت ایران مذاكرات وين نفت ایران رفع تحریمها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدید حماس به تعلیق مشارکت در مذاکرات بی‌نتیجه آتش‌بس با رژیم صهیونیستی

برخی منابع آگاه به رای‌الیوم اعلام کردند که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تهدید به تعلیق مشارکت در مذاکرات بی‌نتیجه آتش بس با رژیم صهیونیستی کرده است.

به گزارش مشرق، مذاکرات مربوط به آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی به بن بست رسیده و همه پیشنهادهای مطرح شده از سوی همه طرف‌ها برای توافق راه به جایی نبرده است.

منابع آگاه به رای الیوم اعلام کردند که حماس چرخش جدیدی در مذاکراتش با رژیم صهیونیستی پس از گذشت بیش از ۱۹۳ روز از جنگ خونین علیه غزه داشته؛جنگی که قریب به ۱۰۰ هزار شهید، زخمی و مفقود بر جای گذاشته است.

این منابع بیان کردند: تل آویو از مذاکراتی که با میانجی‌گری قطر، مصر و حتی آمریکا انجام می‌شود، به عنوان دستاویزی برای وقت کشی به منظور انجام کشتارهای دیگر در غزه بهره می‌برد و حماس به فراخواندن هیات خود و تعلیق مشارکت در این مذاکرات تا زمان گام موثر از جانب طرف مقابل در زمینه تعامل با شروطی که روی میز مذاکره گذاشته، تهدید کرده است.

منابع یادشده اعلام کردند: تداوم مذاکرات پیچیده و بی حاصل به نفع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی است که به دنبال طولانی کردن جنگ از بیم محاکمه و بازخواست در داخل اراضی اشغالی است و این موضوع از جانب حماس پذیرفتنی نیست.

این منابع افزودند: حماس در سایه جنایاتی که رژیم صهیونیستی در غزه مرتکب شده، باب مذاکرات را نخواهد گشود و میانجی‌گران را در برابر گزینه های فشار بر روی اسرائیل از طریق تعیین زمان مشخص برای شروع مذاکرات جدی و ملموس یا بستن کامل پرونده قرار داده است.

منابع مذکور بیان کردند: حماس به همه شروط خود شامل توقف جنگ، عقب نشینی نظامیان صهیونیست به طور کامل از غزه، بازگشت بدون قید و شرط آوارگان از جنوب غزه به منازلشان در شمال و ورود کمکها برای ساکنان غزه پایبند است.

این خبر در حالی منتشر می شود که «بسّام خلف» عضو دفتر سیاسی حماس در لبنان سه شنبه شب در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک درباره اوضاع غزه گفت که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال طولانی‌کردن جنگ در غزه با هدف جلوگیری از سقوط کابینه افراطی خود است و در موضوع تبادل اسرا نیز مذاکرات را جدی نگرفته است.

این عضو حماس تصریح کرد که آمریکا به دلیل آنکه در جنگ علیه غزه مشارکت دارد، نمی‌تواند میانجی‌ بی‌طرفی باشد.

وی افزود: حماس پیشنهادات رژیم صهیونیستی در خصوص تبادل اسرا را رد کرد چرا که شامل برقراری آتش‌بس دائمی در غزه، بازگشت آوارگان به شمال غزه و آزادسازی اسرا در مرحله نخست نبود.

خلف درباره درخواست حماس نیز گفت که این جنبش خواستار آزادی ۳۰ فلسطینی دارای حبس ابد در ازای آزادی هر یک نظامی زن و آزادی ۵۰ اسیر در ازای آزادی هر یک نظامی دیگر است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • شناسایی بازار‌های جهانی برای صادرات آبزیان از خوزستان
  • آغاز سرشماری سمندر کوهستانی در آذربایجان‌غربی
  • سرشماری سمندر کوهستانی در آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • بازگشت پادشاه به تیم ملی آزاد از اردوی بعدی
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • حماس به تعلیق مذاکرات آتش‌ بس تهدید کرد
  • تهدید حماس به تعلیق مشارکت در مذاکرات بی‌نتیجه آتش‌بس با رژیم صهیونیستی
  • قیمت جهانی طلا به ۲۳۸۳ دلار و ۱۴ سنت رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹