Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@15:13:32 GMT

برگزیدگان ششمین هنرواره عکس «آن» استان سمنان مشخص شدند

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۶۷۸۱

برگزیدگان ششمین هنرواره عکس «آن» استان سمنان مشخص شدند

به گزارش ایرنا، طبق نظر هیات داوران ششمین هنرواره عکس «آن» استان سمنان، اثر محمدرضا جرجانی درمقام اول این هنرواه قرار گرفت و رتبه دوم نیز به اثر مریم ابوالحسنی رسید.

همپنین اثر سیدعابد میرمعصومی، عکاس خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) استان سمنان رتبه سوم این هنرواره را از آن خود کرد.

اثر احمد صبوری، کیوان شربتدار، سحر امیرجان، امیرحسین علیداقی، لیلا همتی، پریناز بلوچی، مجید امامی، ساجده میرابوالحسنی، بهاره جلالی، پونه صحافی، اسماعیل طحان و فاطمه رزاقی نیز شایسته تقدیر شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوران این هنرواره، خسرو به‌آیین و ابوالفضل حسنی بودند و آثار آن با تاکید بر تولیدمحوری در موضوع‌های سبک زندگی ایرانی اسلامی و ایران آینده تولید شد.

سرپرست حوزه هنری استان سمنان در آیین اختتامیه ششمین هنرواره عکس «آن» استان سمنان ضمن قدردانی از استقبال هنرمندان از این هنرواره گفت: امید است دوره‌های آینده این هنرواره به سمت پیشرفت و بهبود حرکت کند.

معاون فرهنگی و هنری حوزه هنری استان سمنان نیز در این آیین ابراز داشت: هفتمین دوره از هنرواره استانی عکس«آن» در سال ۱۴۰۰ و در راستای سند تحول حوزه هنری و رویکرد بومی‌گرایی برگزار شد و فعالیت تمامی دفاتر تخصصی حوزه هنری استان در این راستا دنبال می‌شود.

محسن یعقوبی افزود: امید است هنرمندان استان سمنان مانند همیشه با این هنرواره همراه باشند و تولیدات با ارزشی رقم بخورد.

زهره پازوکی مسئول دفتر هنرهای تجسمی حوزه هنری استان سمنان نیز گفـت: در مجموع ۶۷۰ اثر به دبیرخانه ششمین هنرواره عکس استانی «آن» فرستاده شد که ۱۶ اثر با نظر هیات داوران برای نمایش در نمایشگاه عکس و کتابی با همین نام انتخاب شد.

برچسب‌ها نمایشگاه عکس سمنان روز هنر انقلاب اسلامی حوزه هنری عکس خبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه عکس سمنان روز هنر انقلاب اسلامی نمایشگاه عکس سمنان روز هنر انقلاب اسلامی حوزه هنری عکس خبری اخبار کنکور حوزه هنری استان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۶۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری و رونمایی از پوستر اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی، امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت، در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد.

در این نشست سعید لشکری معاون راهبری استان‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی، احمد نوری رییس این جایزه و رییس حوزه هنری اصفهان و حبیب احمدزاده دبیر اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی،  میلاد عرفان پور مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، دکتر عباسی مشاوره علمی جایزه بازافرینی و جمعی از اصحاب رسانه حضور داشتند.

در ابتدای جلسه احمد نوری در صحبت هایی گفت: موضوع داستان انقدری برای ما اهمیت داشت که برایش جایزه ملی طراحی شد. امیدواریم در این مسیر جایزه ملی به جایگاه خوبی برای گفتمان سازی برسد.

سعید لشگری  نیز در صحبت هایی گفت: توجه به هنر انقلاب در سراسر کشور  برای ما اهمیت داشت. امروز حوزه هنری اصفهان پایگاه جدی برای ما است ، هنر در اصفهان به کاربرد رسیده از موسیقی و معماری تا دیگر هنرها مثل تجسمی که خودش را محدود نکرده است. مفتخریم اصفهان پایگاه این اتفاق مهم است.

وی با اشاره به ایده فراتهران و مسئله روایت گفت: حوزه هنری خود را مکلف به روایت می داند ، روایتی که چند قید دارد نخست روایت هویت انقلاب اسلامی که تفاوت با سایر روایت ها دارد. ما پایگاه تاریخ شفاهی هستیم و حوزه و سوره مهر افتخارش این است که سعی کردیم روایت را علاوه بر تاریخ شفاهی، پیش ببریم. در نهایت در فراتر تهران دنبال ضرب مسئله روایت در  عرصه داستان هستیم. 

میلاد عرفانپور نیز در صحبت هایی گفت: در دوره اخیر شاهد تحولات زیادی در هنرهای مختلف و مراکز در حوزه هنری هستیم. تحولات عرصه ادبی نگاه به تولید و ترویج ادبیات داستانی و توجه به نویسندگان این عرصه است و دوشنبه اتی نیز نشست افتتاحیه مدرسه روایت ما در سمنان است  .

وی با اشاره به اینکه استان ها بار هنر انقلاب را به دوش می کشند و تهران تنها یکی از این استانها است، گفت: این اتفاق ملی بازآفرینی داستان انقلاب است و تلاش داریم اتفاق نوآورانه ای در این رویداد بیافتد. 

علی عباسی استاد دانشگاه و مشاور علمی جایزه داستان انقلاب با اشاره به قرابت خوب پوستر با موضوع جایزه ، عنوان کرد: همه چیز روایت است، مظلومیت کودکان غزه را جز اینکه هنرمند به روایت تبدیل کند، نمیتواند نشان دهید.

وی با ارائه تعاریفی از روایت گفت:  یک ایرانی حتما باید هویت را در روایتش مشخص کند، اگر در یک اثر هنری در هر قالبی ردپای هویت ملی ایرانی اسلامی نباشد، نمیتوان آن را شاهکار ادبی نامید چرا که نویسنده باید تجربه زیسته خود و خرد جمعی جامعه را در اثرش نشان دهد.  

همچنین الهام زارع زاده دبیر اجرایی جایزه گفت:  تمام انواع هنرهای ما می توانند زمینه داستان بازافرینی ما باشند امیدواریم هنرمندان بتوانند جریان سازی درستی در این زمینه کنند.

وی افزود: دو دسته فعالیت طراحی شده، نخست فعالیت های رقابتی و دوم ترویجی  . بخش رقابتی تمرکزش بر تولید داستان در پنج بخش رمان، داستان کوتاه، کوتاه کوتاه، جستارنویسی  و طرح داستان است که امروز شروع این بخش را شاهدیم و تا تیرماه فرصت دارد و اختتامیه پاییز امسال برگزار می شود، یک بخش حمایت از طرح های داستانی داریم که معمولا در راستای حمایت و تولید اثر است. 

وی افزود: بخش ترویجی دو گروه کارگاه دارد کارگاه های داستانی که در استان ها برگزار می شود و‌ کارگاه های علمی هم در اصفهان برپا می شود. هر کارگاه با هدایت یکی از داستان نویسان مطرح برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مظلومیت غزه با روایت نشان داده می‌شود
  • جزئیات اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی تشریح شد
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی
  • برای رشته ژیمناستیک هنری و ترامپولین برنامه ریزی داریم
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • نقد و بررسی کتاب به من نگو فرمانده برگزار شد
  • دبیر جشنواره فرهنگی-هنری اتقان انتخاب شد
  • محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی هنری اتقان شد
  • افتتاح نمایشگاه «سفر آخر» در حوزه هنری
  • تهاجم هنری از گونه‌های جنگ نرم دشمن