Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-28@11:04:13 GMT

خواص نارنگی | نارنگی برای مقابله با پیری | نارنگی برای درمان سرطان

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۷۲۵۶

خواص نارنگی | نارنگی برای مقابله با پیری | نارنگی برای درمان سرطان

‍‍‍‍‍‍

نارنگی از خانواده مرکبات است .نارنگی انواع مختلفی دارد اما همه دارای خواص تغذیه ای مشابه هستند. نارنگی حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین فیبر غذایی است. مانند سایر میوه های نارنجی حاوی آنتی اکسیدان است که به بینایی طبیعی و تقویت ایمنی بدن کمک می کند. فیبر غذایی آن به بهبود هضم غذا ، رفع یبوست ، افزایش انرژی ، کند کردن روند پیری و موارد دیگر کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

فواید نارنگی برای سلامتی

نارنگی چگونه می تواند در سلامتی نقش داشته باشد

به رفع یبوست کمک می کند به سلامت لثه کمک می کند به بینایی طبیعی کمک می کند به جذب آهن کمک می کند ظاهر پوست را بهبود می بخشد عملکردهای گوارشی را بهبود می بخشد روند پیری را کند می کند به افزایش انرژی کمک می کند به تقویت ایمنی کمک می کند اسیدیته ادرار را کاهش می دهد نارنگی درمان یبوست خواص نارنگی برای یبوست

یک میوه متوسط ​​که حدود 75 گرم وزن دارد حاوی حدود 35 کیلوکالری است - معادل حدود نیم برش نان. با این حال ، یک میوه حاوی حدود 36 میلی گرم ویتامین C است - آنتی اکسیدانی مهم برای تقویت سیستم ایمنی بدن.  نارنگی حاوی مقدار نسبتاً زیادی فیبر غذایی است که می تواند برای دستگاه گوارش و به خصوص برای یبوست مفید باشد

نارنگی به عنوان منبع خوبی از ویتامین C است.

ویتامین C یکی از مشهورترین آنتی اکسیدان ها در کمک به تقویت ایمنی است. یک نارنگی متوسط ​​منبع بسیار خوبی از این ویتامین است و به خصوص تاریخ رسیدن آن برای کمک به کنار آمدن بهتر با شرایط سلامتی فصل  زمستان و بیمارهای مانند آنفولانزا ، سرماخوردگی و علائم همراه آن مناسب است.

شادابی پوست با نارنگی خواص نارنگی برای پوست

نارنگی سرشار از ویتامین C است که می تواند به روش های مختلف سلامت پوست را بهبود بخشد. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است ، که عملکرد رادیکال های آزاد ایجاد شده توسط نور خورشید و آلاینده هایی دیگر را خنثی می کند و سلول ها و بافت های مرده را از بین می برد و چین و چروک های پوست را بهبود می بخشد. علاوه بر این ، ویتامین C کلاژن و الاستین را تشکیل می دهد از بافت پوست پشتیبانی می کند.

علاوه بر این ، ویتامین C می تواند از رنگدانه جلوگیری کند زیرا تولید ملانین - ماده محافظ پوست را محدود می کند ، در نتیجه مانع ایجاد لکه های خورشید یا "لکه های پیری" می شود.

نارنگی سرشار از فیبر غذایی

مصرف فیبر برای بزرگسالان و کودکان بسیار مهم است - برای آنها اندازه و شیرینی نارنگی مناسب است. اگرچه یک نارنگی تنها حاوی یک گرم فیبر غذایی است ، اما چند بار خوردن آن در طول روز به عنوان میان وعده راهی آسان و خوشمزه برای افزایش فیبر دریافتی خود و فرزندانتان است. دو سوم فیبر موجود در میوه های مرکبات محلول است و در مطالعات قبلی با کاهش کلسترول ، بهبود عملکرد هضم ، احساس سیری و کمک به تنظیم سطح گلوکز خون اشاره شده است.

نارنگی به افزایش جذب آهن از غذا کمک می کند

آهن برای عملکردهای مختلف بدن ضروری است ، زیرا اکسیژن را به گلبول های قرمز متصل می کند ، که بدن آن را به سلول های خود منتقل می کند. اکسیژن برای فعالیت همه سلول ها ضروری است و بسیار مورد نیاز است. نارنگی حاوی مقدار زیادی ویتامین  C است و وقتی به آهن دیگر مواد غذایی متصل می شود ، جذب مواد معدنی مهم کارآمدتر می شود ، میزان اکسیژن در بدن افزایش می یابد و فرد توانایی انجام کارهای مختلف را با سهولت بیشتری دارد.

نارنگی به افزایش تقسیم سلولی کمک می کند

یکی از برنامه های بدن انسان این است که سلول های آن به خوبی تقسیم می شوند. نارنگی خاصیت منحصر به فردی به نام "سیتوفیلاکسی" دارد که به معنای جلوگیری از تخریب سلول است و به لطف این توانایی ، وضعیت افزایش تولید آنها و جریان سازی توزیع آنها در قسمت های مختلف بدن نیز ایجاد می شود. این تقسیم به رشد طبیعی و ترمیم "سایش" سلولی و جایگزینی سلول های قدیمی با سلول های جدید کمک می کند تا بدن سالم تر شده و در برابر آسیب های داخلی و خارجی مقاومت کند.

خواص نارنگی برای سلامت دندان و لثه

خوردن نارنگی ، از جمله غذاهای حاوی ویتامین  C ، تأثیر مفیدی بر سلامت دندان ها و لثه ها دارد ، از بروز زخم جلوگیری کرده و بهداشت دهان و دندان را حفظ می کند.

نارنگی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

نارنگی همچنین سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و در نتیجه بسیاری از ویروس ها از جمله آنفلوانزا و سایر ویروس هایی را که از ضعف بدن انسان استفاده می کنند دفع می کند و به آنها حمله می کند.

خواص نارنگی برای سنگ کلیه

نوشیدن آب نارنگی میزان اسیدیته در ادرار را کاهش می دهد و به کسانی که از سنگ کلیه رنج می برند کمک می کند. به هر حال ، آب پرتقال به همان اندازه موثر است. حتی می توانید آنها را با هم مخلوط کنید.

درمان سرطان با نارنگی خواص نارنگی برای مقابله با سرطان

مطالعات نشان می دهد که "لیموئید" ، یکی از اجزای موجود در نارنگی ، به جلوگیری از پیشرفت سرطان های دهان ، سینه ، ریه ، معده و پوست کمک می کند. لیموئیدها  با منشأ گیاهی هستند که رشد تومورها را از بین می برند و بنابراین در جلوگیری از انواع مختلف سرطان کمک بسیاری می کنند. محققان به مطالعه این مواد شیمیایی گیاهی نجات دهنده ادامه می دهند ، مواد شیرین طبیعی به وفور یافت می شود.

امیدواریم مطلب خواص نارنگی برایتان مفید باشد.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سرطان سئوی سایت خواص نارنگی فیبر غذایی ایمنی بدن ویتامین C سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۷۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ایمنی درمانی سلول‌های تی برای درمان سرطان خون


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، استفاده از سلول تی نوعی روش درمان سرطان است که از روش‌های سلول درمانی برپایه مهندسی ژنتیک برای بهبود بیماران مبتلا به انواع سرطان‌های خونی، با استفاده از سلول‌های خونی خود فرد بیمار استفاده می‌کند.

متخصصان در درمان لنفوم‌های تهاجمی و سرطان خون (لوسمی)، سلول‌های CAR T را به طور فزاینده‌ای مورد استفاده قرار می‌دهند. برای این درمان، سلول‌های ایمنی از بیماران گرفته و با مهندسی ژنتیک برنامه‌ریزی می‌شوند تا پروتئین‌های روی سلول‌های تومور بدخیم را شناسایی کنند. پس از بازگشت به بدن، سلول‌های CAR T با سلول‌های سرطانی مبارزه می‌کنند. به دلیل برخی عوارض جانبی سنگین، این درمان نیاز به احتیاط شدید و بستری طولانی مدت در بیمارستان دارد. اکنون یک گروه به رهبری دکتر Markus Chmielewski در مرکز پزشکی مولکولی کلن در حال ارائه یک راهبرد جدید برای موثرتر و ایمن‌تر کردن ایمنی درمانی مبتنی بر سلول‌های CAR T هستند. یافته‌های این مطالعه در مجله Cell Reports Medicine منتشر شده است.

ظرفیت تبدیل سلول‌ها به عنوان عوامل درمانی برای اولین بار در اواسط قرن بیستم، درک شد. درپی آن انتقال پلاکت و پیوند مغز استخوان بقای بیماران مبتلا به بیماری‌های خونی را افزایش داد. در عصر حاضر پیشرفت‌های اساسی در ایمنی درمانی، زیست‌شناسی مولکولی و ویروس‌شناسی در کنار پیشرفت‌های فناورانه در ساخت سلول و مهندسی ژنتیک منجر به پیشرفت‌های چشمگیر در توسعه درمان سلول‌های ایمنی شده است و درمان‌های سلول T به عنوان پیشرفته‌ترین درمان‌ها در این سطح درمانی ظاهر می‌شوند. همگرایی پیشرفت مداوم در ایمنی درمانی و زیست‌شناسی مصنوعی، پیشرفت‌های سریع در فناوری‌های مهندسی ژنتیک و ویرایش ژن در مقیاس بالینی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، درمان‌های سلولی را برای تأثیر قابل‌توجهی بر سلامت انسان در دهه‌های آینده مورد توجه قرار داده است.

باوجود اثربخشی بی‌سابقه درمان با سلول‌های T در لنفوم سلول‌های مقاوم به درمان، بهبودی طولانی‌مدت تنها در حدود ۴۰ درصد بیماران مشاهده می‌شود ولی سمیت‌های ناشی از سیستم ایمنی چالش‌های مهمی را برای ایمنی بیمار و سهولت درمان نشان می‌دهند. سازوکار‌های دقیق فعالیت و سمیت تومورکشی سلول‌های CAR T، تا حدی به دلیل کمبود اطلاعات در مورد فعل و انفعالات در ریزمحیط تومور پس از تزریق محصول، به خوبی شناخته نشده است. با این وجود سلول‌های T اصلاح شده در حال حاضر به طور گسترده برای درمان برخی از لنفوم‌های عود کننده یا مقاوم استفاده می‌شوند.

راهبرد جدید دانشمندان مبتنی بر بررسی بافت بیماران مبتلا به لنفوم است که در بیمارستان دانشگاهی کلن تحت درمان قرار گرفتند. ابتدا این گروه تحقیقاتی تعداد فزاینده‌ای از پروتئین‌های سطحی را روی سلول‌های تومور پیدا کردند. تعداد زیادی از این پروتئین‌ها در لنفوسیت سلول‌های سالم یافت نمی‌شوند. برخلاف روش‌های درمانی سلول‌های CAR T که معمولاً فقط پروتئین سطحی را هدف قرار می‌دادند، محققان از دو ساختار CAR با پروتئین‌های هدف متفاوت استفاده کردند که مکمل یکدیگر بودند تا سلول‌های T را در برابر سلول‌های تومور فعال کنند. برای این منظور، محققان از یک یک توالی پروتئینی استفاده کردند که می‌تواند سلول‌های آسیب دیده را شناسایی و متصل کند. هر دو ساختار CAR با هم کار می‌کنند که تنها در صورت شناسایی هر دو نشانگر سطح به سلول CAR T اجازه می‌دهد تا به طور کامل فعال شود و با سلول هدف مبارزه کند. این عمل به سلول‌های طبیعی، آسیبی نمی‌رساند. همچنین این عمل به سلول‌های طبیعی اجازه می‌دهد تا به عنوان بخشی از سیستم ایمنی به کار مهم خود ادامه دهند. آنها با سلول‌های سرطانی مؤثرتر از روش‌های تأیید شده قبلی سلول‌های CAR T مبارزه می‌کنند و در عین حال به لنفوسیت‌های سالم آسیبی نمی‌رسانند.

این نتایج در آزمایشگاه با استفاده از کشت‌های سلولی و همچنین نمونه‌های موش به دست آمد که گام‌های بعدی را برای سال‌های آینده روشن کرده است: تهیه یک کارآزمایی بالینی و آزمایش راهبردی در بیماران مبتلا به لنفوم که مشکلات واقعی بیماران را تشخیص می‌دهد، آنها را به مشکلات علمی تبدیل می‌کند که می‌توان در آزمایشگاه به آنها رسیدگی کرد و در نهایت نیز راه‌حل‌هایی را از طریق آزمایش پیدا می‌کند.

دیگر خبرها

  • قوی‌ترین مکمل غذایی و دارویی در طول روز
  • با مشاهده قیمت این داروها مغزتان سوت می‌کشد؛ از ژن درمانی و پیری زودرس تا سرطان چشم
  • قوی ترین مکمل غذایی و دارویی در طول روز | نیازی به مصرف ناهار و شام نیست + درمان قند خون در 28 روز
  • توسعه ایمنی درمانی سلول‌های تی برای درمان سرطان خون
  • درمان آب سیاه چشم در خانه؛ از پیشگیری تا درمان طبیعی در منزل
  • میوه را کی بخوریم؛ با شکم خالی یا پر؟
  • فضا محیطی ایده‌آل برای درمان سرطان
  • ورزش به زنان در مقابله با سرطان پیشرفته سینه کمک می کند
  • بررسی خواص گوشت شتر به بهانه خبر سقوط وحشتناک جمعیت آن در ایران/ آیا گوشت شتر گرم است؟
  • فواید خیار / این افراد «خیار» نخورند!