Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@15:46:06 GMT

سرنوشت تعیین نرخ خرید تضمینی گندم چه شد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۳۸۵۵۳

سرنوشت تعیین نرخ خرید تضمینی گندم چه شد؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، علی‌قلی ایمانی با اشاره به توقف تشکیل جلشه شورای تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: دولت از تشکیل جلسه شورا تمکین نمی‌کرد به همین دلیل بنیاد ملی گندمکاران وارد عمل شد و با ارسال نامه این تخلف مغایر با قانون را به اطلاع مراجع ذی صلاح حاکمیت رساند.

وی ادامه داد: بنیاد ملی گندمکاران نامه‌های جداگانه به دفتر بازرسی مقام معظم رهبری، رئیس مجلس و همچنین کمیسیون کشاورزی مجلس ارسال کرد و نسبت به نتایج منفی تمکین نکردن دولت از قانون و عدم تشکیل  شورای قیمت گذاری تذکر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ایمانی؛ در نهایت 6 نفر از اعضای شورا به اجبار اعلام کردند اگر دولت اجازه تشکیل جلسه ندهد و اعضای دولتی شورا از حضور در جلسه خودداری کنند، خودشان به طور مستقل قیمت‌های مصوب محصولات از جمله گندم را تعیین و اعلام خواهند کرد.

وی یادآور شد: طبق قانون شورا می‌تواند با حضور 6 نفر از اعضا تشکیل جلسه داده و به تعیین قیمت محصولات کشاورزی بپردازد و آن‌ها را مصوب کند.

ایمانی افزود: این اقدامات منتج به قول کتبی وزیر برای تشکیل جلسه در روز دوشنبه 23 فروردین شد تا قیمت محصولات کشاورزی که مهمترین آن گندم است، تعیین و اعلام شود.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر برداشت گندم در برخی از استان‌های جنوبی آغاز شده است، اظهار کرد: کشاورزان در حال برداشت محصول هستند، اما همچنان از قیمت آن در سالجاری بی‌اطلاع هستند، این امر نگرانی آن‌ها را به دنبال داشته است.

ایمانی قیمت مورد تائید و قبول کشاورزان را بیش از 5 هزار تومان برای هر کیلوگرم گندم عنوان کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم کاه گندم 2 هزا رو 500 تومان، هر کیلوگرم سبوس گندم 5 هزار تومان است. پس با این شرایط، قیمت 5 هزار تومان برای گندم خواسته منطقی است که انحراف آن از مسیر فروش دولتی تامین ذخایر استراتژیک کشور جلوگیری می‌کند.

ایمانی افزایش هزینه تولید تا چند صد برابر و خشکسالی را چالش‌های جدی برشمرد که در صورت عدم تعیین قیمت مصوب مناسب برای خرید گندم، گندمکاران را به سوی فروش به دلالان سوق دهد.

ایمانی تعیین قیمت مناسب برای گندم را مطالبه به حق کشاورزان دانست و یادآور شد: تعیین قیمت مناسب برای خرید دسترنج کشاورزان مطالبه قانونی و به حق کشاورزان  و باید دولت آن را زودتر اجرایی کند.

پربیننده ترین کاهش نسبی قیمت گوشت قرمز قیمت چای افزایش می‌یابد؟ قیمت فعلی گندم به تولید ضربه می‌زند بازار غیر رسمی مرغ مزه‌دار تخم مرغ شانه‌ای ۲۸هزار تومان شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گندم برجام تعیین قیمت تشکیل جلسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۸۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند

امام جمعه مرند در مراسم تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه با بیان اینکه یکی از الویت‌های جهادکشاورزی باید تامین امنیت غذایی باشد گفت: دستگاه‌های اجرایی مربوطه باید نظارت خود را افزایش دهند تا کیفیت محصولات ارائه شده به مردم مخصوصاً نان پخت شده افزایش یابد.

حجت الاسلام نعمت زاده با تاکید بر افزایش بازدهی نانوایی‌های شهرستان مرند اظهار کرد: استفاده از دستگاه‌های مبتنی بر علم روز در نانوایی‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات این حوزه را رفع کند.

وی به گله مندی مردم در خصوص قیمت‌ها اشاره و تاکید کرد: مسئولین ضمن کنترل کیفیت محصولات ایجاد ثبات قیمت کالا‌ها را نیز در دستور کار خود قرار دهند.

فرماندار مرند نیز در این جلسه با بیان اینکه امروزه گندم جزو موضوعات راهبردی کشور محسوب می‌شود گفت: جهادکشاورزی شهرستان مرند آماده است بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغی نسبت به خرید تضمینی گندم اقدام کند.

 عباسی ادامه داد: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ پیش بینی می‌شود میزان خرید تضمینی گندم در شهرستان مرند ۳۱ هزار و ۵۰۰ تن باشد.

وی با بیان اینکه علاوه بر گندم کلزا نیز جزو محصولات استراتژیک محسوب می‌شود افزود: پیش بینی کارشناسان کشاورزی از خرید تضمینی کلزا در سال زراعی پیش رو در شهرستان مرند ۲۶۰ تن می‌باشد.

فرماندار مرند ادامه داد: در شهرستان مرند ۲ مرکز خرید تضمینی گندم و یک مرکز خرید تضمینی کلزا در حال فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید تضمینی گندم و کُلزا در کهگیلویه و بویراحمد
  • خرید تضمینی بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • جزئیات خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • تجلیل از نانوایان و کشاورزان نمونه در مرند