Web Analytics Made Easy - Statcounter

«الهام علی اف» رئیس‌جمهور آذربایجان در دیدار با رئیس دوره‌ای مجمع عمومی سازمان ملل، درباره مسائلی از قبیل منطقه قره‌باغ کوهستانی و ناعدالتی جهانی در توزیع واکسن ویروس کرونا صحبت کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس‌جمهور آذربایجان در باکو با «ولکان بوزکیر» رئیس دوره‌ای مجمع عمومی سازمان ملل دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و جهانی تبادل نظر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دفتر ریاست جمهوری آذربایجان بیانیه‌ای درباره دیدار روز جمعه (دیروز) «الهام علی اف» با «ولکان بوزکیر» دیپلمات ترکیه‌ای که در حال حاضر ریاست مجمع عمومی سازمان ملل را برعهده دارد، منتشر کرد.

به گزارش آناتولی، رئیس‌جمهور آذربایجان طی این دیدار از ناعدالتی موجود در کشور‌های جهان درباره توزیع واکسن مقابله با ویروس کرونا و وجود «ملی گرایی واکسنی» در میان برخی کشور‌های جهان انتقاد کرد.

الهام علی اف که کشورش ریاست دوره‌ای جنبش عدم تعهد را برعهده دارد، گفت: «آذربایجان اولین کشوری بود که روی این موضوع دست گذاشت. امروز، ما در تلاش هستیم که این ناعدالتی را از بین ببریم».

رئیس‌جمهور آذربایجان در این دیدار درباره وضعیت قره باغ کوهستانی بعد از بازپس گیری مناطقی از آن به دنبال جنگ با ارمنستان و توافق سه جانبه آن‌ها با روسیه هم صحبت کرد.

به گفته علی اف، اماکن مذهبی، تاریخی و فرهنگی منطقه قره باغ در جریان اشغال سه دهه‌ای ارمنستان بر این منطقه نابود شدند.

وی از سازمان‌های بین‌المللی به ویژه یونسکو خواست برای دیدن تخریب اماکن مذهبی، تاریخی و فرهنگی قره باغ به این منطقه سفر کنند.

رئیس‌جمهور آذربایجان افزود: «وحشی‌گری و خرابکاری ارمنستان در اراضی آزاد شده (قره باغ کوهستانی) مشهود است».

بنا بر اعلام ریاست جمهوری آذربایجان، «ولکان بوزکیر» در این دیدار تاکید کرد که به سفر خود به باکو در مقام رئیس مجمع عمومی سازمان ملل افتخار می‌کند.

وی تلاش‌های جمهوری آذربایجان برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا را مورد تحسین قرار داد و برای جنبش عدم تعهد در زمان ریاست دوره‌ای این کشور آرزوی توفیق کرد.

رئیس دوره‌ای مجمع عمومی سازمان ملل افزود، در نیویورک درباره همه موضوعاتی که الهام علی اف رئیس‌جمهور آذربایجان (در این دیدار) اشاره کردند، از نزدیک دنبال و پیگیری می‌شوند.

۲۴ آبان ۱۳۹۹ بود که جمهوری آذربایجان و ارمنستان بعد از ۴۴ روز درگیری در قره‌باغ کوهستانی با وساطت روسیه بر سر آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی به توافق رسیدند.

براساس این توافق، ارمنستان موظف شد اراضی اشغالی جمهوری آذربایجان در آغ‌دام، کلبجر و لاچین را تخلیه کرده و کریدوری زمینی از نخجوان به آذربایجان ایجاد کند.

در مقابل جمهوری آذربایجان نیز متعهد شد ضمن توقف عملیات‌های نظامی، کریدور لاچین را (به عرض ۵ کیلومتر) برای اتصال قره‌باغ به خاک ارمنستان تضمین کند. شهر آزاد شده شوشا به همراه همه مناطق آزادشده طی ۴۴ روز گذشته هم به باکو واگذار شد. مسکو نیز طی این مدت تا ۵ سال، به عنوان حافظ آتش بس نیرو‌های حافظ صلح خود را در قره‌باغ و در امتداد خطوط تماس مستقر کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الهام علی اف قره باغ مجمع عمومی سازمان ملل رئیس جمهور آذربایجان جمهوری آذربایجان قره باغ کوهستانی الهام علی اف دوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: ارمنستان تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کرد

به گزارش خبرآنلاین به گزارش از ایسنا، در بیانیه وزارت کشور جمهوری آذربایجان آمده است: «مسیر باغانیس-ووسکپار برای انجام پاکسازی مین در قلمرو مجاور و هم‌چنین جلوگیری از ورود شهروندان به مناطق مین‌گذاری شده مجاور به منظور اطمینان از ایمنی آنها بسته شده است.»

خبرگزاری تاس به نقل از بیانیه وزارت کشور جمهوری آذربایجان گزارش کرد: «تعیین مرز در بخش باغانیس-ووسکپار برای امروز ۲۳ آوریل (۴اردیبهشت) برنامه‌ریزی شده است. هم‌چنین به اطلاع می‌رسانیم شایعاتی مبنی بر اینکه بخشی از قلمرو حاکمیت جمهوری ارمنستان به آذربایجان واگذار خواهد شد، صحت ندارد.»

این بیانیه در ادامه مجددا افزود: «تاکید می‌کنیم که هیچ تغییری در خط تماس ارمنستان-آذربایجان برای امروز برنامه‌ریزی نشده است. پس از تعیین مرز، نیروهای مرزی ارمنستان به حفاظت از خط مرزی مشغول خواهند شد.»

دفتر دولت ارمنستان هم امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد بر اساس توافق کمیسیون‌های تعیین حدود مرزی هر دو کشور، «فرآیندی از ۲۳ آوریل ۲۰۲۴ برای تعیین مختصات بر اساس اندازه‌گیری‌های مربوطه آغاز می‌شود.»

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898704

دیگر خبرها

  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • پاشینیان: ارمنستان قصد بازگشت نظامی به منطقه قره باغ ندارد
  • علی‌اف: دستیابی به توافق صلح با ارمنستان تا نوامبر ممکن است
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است
  • علی‌اف: از هر زمان دیگری به توافق صلح با ارمنستان نزدیکتر هستیم
  • باکو: ارمنستان تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کرد
  • ارمنستان : عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • ارمنستان: عملیات تعیین مرز با آذربایجان را آغاز کردیم
  • استقبال ایران از توافق مرزی آذربایجان و ارمنستان