Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیاتیان با بیان اینکه بودجه سال 1400 شهرداری اراک 1123 میلیارد است، اظهار کرد: 60 درصد این بودجه قرار است صرف کارهای عمرانی و 40 درصد نیز بودجه جاری خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهردار اراک فصل الخطاب برنامه کاری شهرداری اراک در گفتگو با دیارآفتاب؛ را انجام فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای تحقق شعار سال دانست و افزود: یکی از اصلی ترین برنامه های شهرداری در پیشرفت پروژه های عمرانی این است که باید در کمترین زمان ممکن با حداقل هزینه و بالاترین کیفیت پروژه ها را به ثمر برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اراک اظهار کرد: در خصوص مانع زدایی هم برنامه مفصلی در دستور کار داریم که در مناطق و سازمان های تابعه موانعی که در خصوص ارائه خدمت به مردم باعث تعلل در خدمات شده را برداریم و خدمات رسانی را در کمترین فرصت  به مردم ارائه دهیم.

بیاتیان با بیان اینکه بودجه سال 1400 شهرداری اراک 1123 میلیارد است، اظهار کرد: 60 درصد این بودجه قرار است صرف کارهای عمرانی و 40 درصد نیز بودجه جاری خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ساختمان شهرداری منطقه 2 و 3 بعنوان دو شاخص در طرح های عمرانی قرار دارد، گفت: تکمیل میدان مقاومت از تعهدهای تقاطع ترافیکی شهر محسوب می‌‌شود که زمان اجرای این پروژه 840 روز بود که در اقدام بی سابقه روزشمار آن را 180 روزه کردیم لذا با قولی که قرارگاه خاتم جهت همکاری دادند در دو یا سه شیفت عملیات اجرایی آن را دنبال خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم به قولمان عمل کنیم و قبل از 31 خرداد که پایان عمر شورای پنجم است این طرح بزرگ را به بهره برداری برسانیم و زیر بار ترافیکی ببریم.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بودجه عمرانی شهرداری توسط شورا به نتیجه رسیده ، افزود: اصلی ترین پروژه های عمرانی تقاطع های غیرهمسطح است که در این خصوص 300 میلیارد تومان قرارداد با قرارگاه خاتم الانبیا (ص) منعقد شده است.

شهردار اراک افزود : در سال جاری در منطقه گردشگری گردو با کمک هایی که از استاندار و معاونت عمرانی شد و تاکیداتی که در شورای شهر رخ داد، پس از سالها با همکاری صمیمانه مدیرکل راه و شهرسازی 86 هکتار زمین های منطقه گردو را که دارای کاربری عمومی و فضای سبز بود را تحویل گرفتیم.

بیاتیان با بیان اینکه نقشه این منطقه کامل تهیه شده و 35 هکتار زمین هایی است که دارای کاربری انتفاعی است، افزود:  در خصوص تغییر کاربری های زمین های انتفاعی با توجه به مجوزی که شهرداری از اداره میراث فرهنگی و گردشگری گرفته بر اساس قیمت کارشناسی خدمات را در باکس های سرمایه گذاری ارائه خواهیم داد و بدنبال آن هستیم که بستر انتفاعی در منطقه گردو را با حضور سرمایه گذاران با اولویت سرمایه گذاران اراکی انجام دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرداری اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۹۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بودجه عمرانی شهرداری قم در سال جاری، ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است که از این مقدار ۱,۷۰۰ میلیارد تومان به طور خالص به معاونت عمرانی اختصاص دارد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی شهرداری قم در سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: از این مقدار ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان ماهیت عمرانی دارد.

وی افزود: بخشی از این بودجه در معاونت عمرانی به صورت صفر تا صد راهبری می‌شود و بخش دیگری مناطق نظارت مقیم را بر عهده دارد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه تمام بودجه‌ای که در معاونت عمرانی تعریف می‌شود بهره‌بردارهایی در مجموعه شهرداری دارد، خاطرنشان کرد: مناطق هشت‌گانه، معاونت‌های شهرداری قم، حوزه سرمایه‌گذاری، حوزه قطار شهری، روابط عمومی و مدیریت اجرایی از جمله بهره‌برداران پروژه‌ها هستند.

حلوایی‌زاده با بیان اینکه بخشی از پروژه‌ها از صفر تا صد بر عهده معاونت عمرانی است اما در بودجه مناطق تعریف شده است، تصریح کرد: در بخشی از پروژه‌ها نیز به دلیل سقف معاملات، انجام مسائل قراردادی و نظارت عالی بر عهده معاونت فنی و عمرانی است، اما نظارت بر مبنای مناطق شهرداری قم صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس سقف معاملات متوسط سال ۱۴۰۲ در پروژه‌های بالای یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، باید مناقصه عمومی برگزار شود و نظارت عالی با معاونت عمرانی اتفاق افتد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: بر این اساس، سه برابر بودجه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی، طراحی و نظارت در مجموعه معاونت عمرانی انجام می‌شود.

کد خبر 747282

دیگر خبرها

  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • برنامه‌ریزی برای پویایی در ساخت‌وسازها، اولویت مهم شهرداری منطقه ۱۰ شیراز
  • تحقق ۷۹ درصدی درآمد شهرداری قم در فروردین
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • برخی ساختارها در حوزه جوانی جمعیت رفع شود
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • شعار سال یک دستور عملیاتی است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه ۵ در سال ۱۴۰۲
  • تحقق ۱۰۰ درصدی بودجه عمرانی منطقه پنج در سال ۱۴۰۲