Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت خارجه هند اعلام کرد، دهلی نو اعتراض خود را درباره گشت‌زنی بدون مجوز ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی در آب‌های هند، به اطلاع واشنگتن رساند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، اقدام اخیر ناو نیروی دریایی آمریکا در گشت زنی در منطقه انحصاری اقتصادی هند در آب‌های مجمع الجزایر «لکشادویپ»، اعتراض دهلی نو را در پی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزارت خارجه هند درباره اقدام ناوشکن موشک انداز «جان پل جونز» نیروی دریایی آمریکا در ورود به منطقه انحصاری اقتصادی هند اعتراض کرد و خبر داد که دهلی نو مراتب «نگرانی» خود را به اطلاع واشنگتن رسانده است.

بنا بر گزارش روزنامه هندی «دکان هرالد»، وزارت خارجه این کشور روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «(ناوشکن موشک‌انداز) جان پل جونز به طور مرتب در حال رفت و آمد از خلیج فارس به سمت تنگه مالاگا رصد شد. ما نگرانی خودمان را درباره عبور آن از منطقه انحصاری اقتصادی‌مان از طریق کانال‌های دیپلماتیک به دولت ایالات متحده آمریکا ابلاغ کردیم».

ناوگان نیروی دریایی آمریکا روز چهارشنبه هفته گذشته بیانیه‌ای درباره حضور بدون مجوز این ناو آمریکایی در آب‌های هند منتشر کرده و مدعی شده بود که جان پل جونز «طبق قوانین بین‌المللی» از حق گشتزنی برخوردار بود.

به ادعای نیروی دریایی آمریکا، «آزادی عملیات گشت زنی و عبور و مرور، استفاده قانونی از مناطقی است که حقوق بین‌الملل ادعای دریایی هند را به چالش می‌کشد».

وزارت خارجه هند روز جمعه در رد این اقدام و ادعای متعاقب نیروی دریایی آمریکا تاکید کرد، موضع صریح و اعلامی دولت هند، همان موضع کنوانسیون سازمان ملل درباره حقوق دریا‌ها است.

این وزارتخانه تصریح کرد: «(مفاد این) کنوانسیون به دیگر کشور‌ها اجازه انجام عملیات در منطقه انحصاری اقتصادی (یک کشور دیگر)، رزمایش‌های نظامی شامل استفاده از سلاح و مواد منفجره بدون رضایت آن کشور ساحلی را نمی‌دهد».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ناوشکن موشک انداز آمریکا نیروی دریایی آمریکا منطقه انحصاری اقتصادی نیروی دریایی آمریکا ناوشکن موشک انداز وزارت خارجه گشت زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۹۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا سکوهای نفتی را به پایگاه‌‌های موشکی تبدیل می کند

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا پروژه بلندپروازانه‌ای را با هدف تبدیل سکوهای نفتی مازاد به پایگاه‌های دفاع موشکی متحرک در اقیانوس ارام و برای مواجه با تهدیدات چین در دستور کار قرار داده است.

رسانه هندی تایمز آو ایندیا در گزارشی نوشته این ابتکار نوآورانه آمریکا در نمایشگاه دریایی-هوایی-فضایی ۲۰۲۴ در واشینگتن دی سی رونمایی شد و بخشی از یک تلاش گسترده‌تر برای تقویت قابلیت‌های نظامی ایالات متحده در منطقه است. 

این سکوها قرار است در پاسخ به تهدیدات موشکی فزاینده چین در منطقه اقیانوس آرام مستقر شوند. انتظار می‌رود سکوهای تبدیل شده به پایگاه دفاع موشکی نقش مهمی در افزایش قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و کمک به ماموریت‌های ضربتی این کشور ایفا کنند. 

این سکوها با ظرفیت نگهداری ۱۰۰ پرتاب کننده موشک بزرگ افزایش قابل توجهی در قابلیت‌های نیروی دفاعی آمریکا در مقایسه با شناورهای نیروی دریایی این کشور ارائه می‌دهند. 

پلت‌فرم‌های دفاعی متحرک برای تبدیل سکوهای نفتی به پایگاه‌های جزیره‌ای شناور بزرگ طراحی شده که می‌توانند بیش از ۱۲ ماه به طور مستقل عمل کرده و در فاصله‌ای ایده‌آل از ساحل قرار گیرند. سکوهای تبدیل شده به طور بالقوه می‌توانند نقش دوگانه‌ای در تقویت قابلیت‌های دفاع هوایی ایالات متحده و یا کمک به ماموریت‌های ضربتی داشته باشند.

 از دیگر قابلیت‌های این پلت‌فرم‌ها می‌توان به توانایی پشتیبانی از جنگنده‌هایی که در ارتفاع پایین پرواز می‌کنند و همچنین زیردریایی‌های هسته‌ای نیروی دریایی ایالات متحده اشاره کرد. همچنین این قابلیت جدید از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه‌تر است و می‌تواند با تنها ۱۰ درصد از قیمت دفاع موشکی بالستیک فواید قابل توجهی داشته باشد. 

با این حال امکان‌سنجی اجرای چنین پایگاه‌های شناوری همواره موضوع بحث بوده است. برخی از کارشناسان آسیب‌پذیری این پلت‌فرم‌ها در برابر حملات موشکی و همچنین ناکارآمدی نسبی آنها در مقایسه با قابلیت‌های متعارف را مورد بحث قرار داده‌اند. 

این پروژه بلندپروازانه نشان‌دهنده تغییر استراتژی نظامی است چرا که ایالات متحده با واقعیت‌های جدید ژئوپلتیکی و پیشرفت فن‌آوری در جنگ خود را تطبیق می‌دهد و تلاش می‌کند شکاف‌هایی که بین قابلیت‌های دفاع زمینی و دریایی وجود دارد را از این طریق برطرف سازد.

 

دیگر خبرها

  • (ویدیو) فوجیان؛ بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشتی جنگی چین
  • چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست
  • حمله اوکراین به قدیمی‌ترین کشتی جنگی روسیه که از جنگ جهانی اول و دوم جان به در برد
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد
  • ترسیم «چشم انداز» اقتصاد ایران در ۱۴۰۳
  • آمریکا سکوهای نفتی را به پایگاه‌‌های موشکی تبدیل می کند
  • چشم‌انداز تجارت یک میلیارد دلاری ایران و ازبکستان
  • ساخت موشک دانگ فنگ-۲۱ چینی برای غرق کردن ناو‌های آمریکا
  • این موشک برای غرق کردن ناوهای آمریکا ساخته شده است
  • چین موشک دانگ فنگ-۲۱ را برای غرق کردن ناو‌های آمریکا ساخته است