Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اشغال ۹۶ درصدی تخت‌های ICU اختصاص داده شده به بیماران مبتلا به کرونا در خوزستان، از افزایش ۱۵ درصدی موارد فوت خبر داد.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در حاشیه نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۲۱ فروردین‌ماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: طبق تصمیمات ستاد ملی مقرر شده است در ۱۰ روز آینده مقررات سختگیرانه در شهرای قرمز و نارنجی اعمال شود تا بیماری مهار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به زودی مصوبات جلسه به دستگاه‌ها ابلاغ می‌شود و امیدواریم با این محدودیت‌ها، وضعیت بیماری کنترل شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از ۲۰ اسفندماه تا اول فروردین‌ماه روند بیماری در خوزستان کاهشی بود اما از اوایل تا ۱۰ فروردین‌ماه سیر بیماران سرپایی افزایش پیدا کرده است. از ۱۰ فروردین‌ماه به بعد تعداد موارد بستری در بیمارستان‌ها افزایش یافته است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در قله پیک، تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های خوزستان یک هزار و ۷۷۰ بیمار بود که تا ۵ فروردین‌ماه به یک هزار و ۴۰۰ بیمار رسید اما از ۱۰ فروردین‌ماه مجددا روند بستری افزایش یافت به گونه‌ای که اکنون حدود ۲ هزار بیمار در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند.

ابول‌نژادیان تصریح کرد: در حال حاضر عمده بار مراجعه و بستری در شمال و شرق استان یعنی در شهرهای اندیمشک، دزفول، شوشتر و شوش، بهبهان و امیدیه است. وضعیت در اهواز ثابت است و شاهد افزایش نبوده‌ایم اما کاهشی نیز نبوده است.

وی افزود: امیدواریم این محدودیت‌ها در ۱۰ روز آینده، به نزولی شدن سیر بیماری در اهواز کمک کند. جمعیت سیالی که در عید نوروز به مسافرت رفتند نیز در شهرهای خود ساکن شده‌اند و امیدواریم با این وضعیت و همکاری مردم، شاهد روند نزولی پیک بیماری باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: در حال حاضر ۹۶ درصد تخت‌های ویژه و ۸۰ درصد تخت‌های عادی اختصاص داده شده به بیماران مبتلا به کرونا اشغال هستند. در بخش‌های ویژه دچار محدودیت هستیم اما با جابجایی و تغییر کاربری تخت‌ها، تلاش کردیم بیماری منتظر تخت ICU نماند. ظرفیت اکسیژن‌رسانی نیز افزایش یافته و تاکنون مشکل جدی در این زمینه نداشته‌ایم.

وی افزود: میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در استان خوزستان در هفته منتهی به ۲۰ فروردین‌ماه نسبت به هفته قبل از آن ۱۵ درصد افزایش یافته است.

ابول‌نژادیان در خصوص واکسیناسیون انجام‌شده در خوزستان نیز بیان کرد: تاکنون واکسن کرونا در استان خوزستان برای ۲۷ هزار نفر تزریق شده است. بیش از ۸۰ درصد بیماران دیالیزی خوزستان واکسینه شده‌اند و واکسن مورد نیاز برای مابقی این بیماران نیز موجود است اما ممکن است برخی تمایل به تزریق واکسن نداشته باشند.

وی گفت: در هفته جاری واکسن برای اعضای دیگر سازمان نظام پزشکی، پاکبانان و گروه‌های بهداشت و درمان ادامه خواهد یافت. فعلا برنامه‌ای برای واکسیناسیون دانش‌آموزان نداریم و جزو اولویت ما نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس همه باهم علیه کرونا خیز چهارم کرونا فروردین ماه تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۹۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون

ایتنا - پس از کشف روشی جدید برای جلوگیری از پیشرفت سرطان خون، محققان امیدوارند پیشرفت فزاینده‌ای در درمان این نوع سرطان حاصل شود.
در لوسمی حاد میلوئید یا اِی‌ام‌ال (Acute myeloid leukaemia) مغز استخوان تعداد زیادی سلول خونی غیرطبیعی تولید می‌کند که درمان آن بسیار دشوار است. برای مثال، در دوره ۵ ساله این بیماری تنها حدود ۳۰ درصد از آن جان سالم به در می‌برند. این سرطان کشنده است و اغلب افراد بالای ۷۰ سال به آن مبتلا می‌شوند.

به رغم آنکه نرخ ابتلا به این سرطان در جهان رو به افزایش است، اما عامل آن هنوز مشخص نیست. طبق گزارش سازمات بهداشت و سلامت ملی بریتانیا، سرطان خون (لوسمی) دوازدهمین سرطان شایع در این کشور است و سالانه حدود ۳ هزار و ۱۰۰ نفر در بریتانیا به آن مبتلا می‌شوند.

در امارات متحده عربی نیز این نوع سرطان چهارمین سرطان رایج در زنان و دومین سرطان رایج در مردان است. همچنین زنان اماراتی ۲ برابر مردان در معرض ابتلا به آن قرار دارند.

طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته، معمولا  برای درمان این بیماری از روش شیمی‌درمانی استفاده می‌کردند. این روش عوارض جانبی بسیاری دارد و به رغم آنکه کارساز است اما سرطان پس از درمان معمولا عود می‌‌کند.

در حال حاضر محققان بریتانیایی موفق به کشف روشی شده‌اند که مانع پیشرفت این بیماری می‌شود. آنها به ترکیب جدیدی به نام «آی‌ اُ اکس ۵» (IOX5) دست یافته‌اند. به گفته محققان، این دارو مسیر واکنش سلول‌ به اکسیژن را هدف قرار می‌دهد بدون اینکه بر تولید طبیعی سلول‌های خونی در مغز استخوان تاثیر بگذارد، و به این ترتیب مانع پیشرفت بیماری می‌شود و راه تازه‌ای برای درمان سرطان خون می‌گشاید.

پروفسور کمیل کرانک، متخصص سرطان‌ خون، می‌گوید که برای کشف درمان‌های جدید این بیماری نیاز فوری وجود دارد. او می‌گوید: «ما داروی جدیدی به نام آی‌ اُ اکس ۵ را کشف کردیم و موفق شدیم عملکرد داروهای مشابه را نیز تغییر دهیم. این داروی جدید سمی نیست و می‌تواند سرطان خون را از بین ببرد.»

پروفسور کرانک می‌گوید که مرحله بعدی تحقیقات، آزمایش آی‌ اُ اکس ۵ در ترکیب با سایر درمان‌های مشابه است.

ممکن است این درمان برای سایر سرطان ها نیز به کار رود.

محققان در حال بررسی قابلیت‌‌های این دارو برای درمان سرطان سینه، پروستات، تخمدان و برخی سرطان‌های دیگرند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ درصدی مخاطبان سینما‌های خراسان رضوی در فروردین ۱۴۰۳
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • افزایش ۲۱ درصدی استفاده از پابند الکترونیک در خوزستان
  • هشدار اورژانس نسبت به افزایش ۲۲ درصدی غرق‌شدگی در فروردین امسال
  • افزایش ۲۲ درصدی حوادث غرق‌شدگی در فروردین امسال
  • رشد ۱۹ درصدی بارگیری راه آهن شرق در فروردین ۱۴۰۳
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون
  • جان دوباره پدر به ۳ بیمار