Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تیم های ملی کشتی آزاد با تاکید بر اینکه در کشتی نوجوانان نباید وزن کم کرد، گفت: کشتی نوجوانان باید به چشم یک مسیر دیده شود و هدف نباشد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محسن کاوه که میهمان اولین برنامه دایره طلایی در سال 1400 (21 فروردین) بود، درخصوص شانس کسب سهمیه کشتی آزاد در مسابقات آلماتی اظهار داشت: حسین نوری و اتفاقی که باعث شد سهمیه را از دست بدهد، نشان داد بچه‌های ما روز مسابقه حواس شان را خوب جمع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتی فقط قوای بدنی نیست و یک اتفاق می‌تواند کشتی را از دست ما خارج کند. بچه‌های ما علاوه بر اینکه باید کشتی را خوب شروع کنند، باید بتوانند کشتی را خوب هم تمام کنند. آنها می توانند سهمیه‌ها را بگیرند چون خوب تمرین کرده و توانایی زیادی دارند. این تازه شروع کار ما برای المپیک است امیدوارم ایستگاه اول را با قدرت پشت سر بگذاریم.

وی با اشاره به مسابقات قهرمانی آسیا تاکید کرد: ما بلافاصله بعد از گزینشی، آسیایی را داریم. علاوه بر این سه وزنی که درگیر سهمیه هستند سه کشتی‌گیر دیگر را در این اوزان اعزام کردند. نیروهای جوانی هستند که ان‌شاءالله از این میدان به خوبی استفاده کنند تا ما بتوانیم برای آینده کشتی مان بهتر کار کنیم. به خاطر بحث کرونا سالن‌های کشتی ما تعطیل هست و این خلا بزرگی برای ما است. بهتر است همین موجودیت را حفظ کنیم.

کاوه در خصوص از دست دادن چند مسابقه بین المللی و انتقاداتی که در این خصوص مطرح شد، خاطرنشان کرد: درست است که کشتی یک ورزش انفرادی است اما تمریناتش گروهی است و در دوره  کرونا تمام باشگاه‌های ما تعطیل بودند و طبق چیزی که در لیگ دیدیم بچه‌ها از تمرینات فاصله داشتند. در هفته اول لیگ بچه‌ها خوب نبودند و به مرور در فینال لیگ بهتر شدند. بچه‌ها احتیاج به تمرین داشتند و باید المپیک را مد نظر داشتیم و 8 اردو به انجام رسید و کشتی‌گیران در شرایط تمرینی قرار گرفتند. کشتی اینطور است که وقتی یک نفر خوب تمرین کند و به مهارت هایش برسد از نظر روحی و روانی هم بهتر می شود و الان بچه‌های ما بهتر شدند و باید حالا اعزام هدفمند داشته باشیم. ما باید هم المپیک را در نظر بگیریم، هم جهانی نروژ و هم بحث پشتوانه‌سازی را.

مدیر تیم‌های ملی کشتی آزاد در مورد مسابقات انتخابی نوجوانان در رامسر تصریح کرد: باید تشکر کنیم از مسئولان استان مازندران که پای کار آمدند. حالا امیدوار هستیم اتفاقی نیفتد. میزبان خیلی سعی کرد پروتکل‌ها رعایت شود و تست گرفته شد. یک خوبی که داشت تقسیم سکوها بود. اگر اشتباه نکنم برای اولین بار بود که دو کشتی‌گیر لرستانی اول شدند و یکی هم مرکزی قهرمان شد و مازندران و تهران نماینده‌های کمتری روی سکو داشتند. اگر یک کشتی‌گیر مثلا از ساوه قهرمان نوجوانان شود انگیزه‌ای برای بقیه بچه های آن استان می‌شود و سالن های شان رونق می‌گیرد. یا دو نفری که از لرستان آمدند، این استان سابقه قدیمی در کشتی دارد و مسئولان باید بیشتر کار کنند. در این رده سنی در گذشته نوجوان ما به خاطر رقابت بین مربیان که من در آسیا 7 تا مدال گرفتم و فلانی هم باید 7 طلا بگیرد، وزن کم می کرد، درحالیکه این بار ما شب فینال شاهد کاهش وزن یک کیلو یا یک کیلو و نیم بودیم. نوجوانان مسیری است برای قهرمانی جهان در رده بزرگسالان و هدف نباید نوجوانان باشد.

سرمربی تیم ملی جوانان ابراز امیدواری کرد که مسابقات کشتی آزاد جوانان هم به خوبی برگزار شود و ادامه داد: باید حتما برنامه خوبی برای آنها داشته باشیم. پشتوانه خوبی در بزرگسالان نداریم و نوجوانان و جوانان خوبی را بسازیم. از چند تن از دوستان خوب هم به عنوان کارشناس دعوت کردیم، یدالله اعتصامی، مجید ترکان، یعقوب نجفی جویباری که در کنار کادرفنی این مسابقات را زیر نظر داشته باشند. اردوهای مان هم احتمالا در خانه کشتی شهید صدرزاده که به زودی آماده می‌شود، تشکیل خواهد شد تا مهیای حضور در مسابقات آسیایی در تیر ماه و جهانی در مرداد ماه شویم. بیشتر بحث ما در این رده البته قهرمانی در آسیا و جهانی نیست، این مسابقات برای آینده کشتی ماست.

محسن کاوه در خاتمه با اشاره به نتایجی که در مسابقات انتخابی کشتی آمریکا رقم خورد، گفت: با کشتی هایی که من دیدم، اگر جردن باروز می آمد برای کشتی ما بهتر بود. این دایک بهترین کشتی گیر جهان است. در سنگین وزن هم نفر منتخب شان به نظر می تواند حرف های زیادی برای گفتن در المپیک داشته باشد. در مورد 97 کیلو هم اسنایدر برای ما بهتر بود. ضمن اینکه در خصوص 86 کیلوگرم فکر می کنم نباید فضا را فقط روی مبارزه حسن یزدانی و دیوید تیلور ببریم. حسن باید روی همه حریفانش برنامه داشته باشد. تیلور فقط یک حریف او خواهد بود و باید برای کشتی گیران روس و آذربایجان هم برنامه داشت. حسن یزدانی دو تا کشتی تا امروز با تیلور گرفته، کشتی اولش حسن که از وزن پایین آمده و آمادگی خوبی نداشته، مغلوب شده و کشتی دومش را کوتاه بگوییم، حسن آمد که با اختلاف بالا تیلور را ببرد و خیلی بی محابا حمله کرد. نه تنها برای حسن یزدانی که برای همه تیم زمانی که سهمیه بگیرند حتما اتاق فکری تشکیل شده و تلاش می‌شود اعضای این اتاق فکر خوراک خوبی به کادرفنی ما بدهند.

پایان رقابت‌های انتخابی تیم کشتی فرنگی جوانان/ نفرات برتر مشخص شدند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی ایران کشتی کشتی ایران کشتی کشتی آزاد کشتی گیر کشتی ما بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزدانی - تیلور و یک دشمن مرموز مشترک!

به گزارش "ورزش سه"، ديويد تيلور مشهورترين كشتى گير غيرايرانى در ميان علاقه مندان ميليونى اين رشته در ايران است. كشتى گيرى كه به واسطه نمايش قدرتمندانه و نبردهاى انتقامى با حسن يزدانى فوق ستاره كشتى ايران در يادها مانده است.

تيلور كه ابتدا در مسابقات جام جهانى كرمانشاه ٢٠١٧ با موهاى بلوند بلند در وقت دوم يزدانى را غافلگير كرد و او را ضربه فنى كرد، در ابتدا چندان از سوى ايرانى ها جدى گرفته نمى شد، اما با گذشت زمان به يكى از مهمترين كشتى گيران رقيب در تاريخ كشتى ايران تبديل شد و شهرتى فراتر از ستاره هايى مثل الكساندر مدويد، احمد آييک، بروس بومگارتنر، آرسن فادزایف، سرگی بلوگلازوف، هارون دوغان، الدار کورتانیدزه و… قرار گرفت.

نکته مهم درباره دیوید تیلور احترام فوق العاده او به حسن یزدانی رقیبش در وزن ۸۶ کیلو در تمامی این سال ها بود. او با بدنی ورزیده و سبک منحصر به فرد، درست مثل یزدانی تمامی کشتی گیران را قبل از پایان وقت قانونی کشتی و با امتیاز بالا شکست می داد و  در فینالی که در این سال ها بدل به مهمترین کشتی جهان شده بود، اغلب از پس حسن برمی آمد. اتفاقی که ما دوستش نداشتیم، اما نمی توانستیم دست از تحسین او برداریم.

او در مرتبه آخر وقتی یزدانی را با اختلاف شکست داد و در مقابل دوربین های تلویزیونی قرار گرفت، خود را بهترین کشتی گیر تاریخ خطاب کرد. حرفی که چندان هم به گزاف به نظر نمی آمد چرا که او برای بار پنجم از پس پهلوانی برآمده بود که اگر به حریفی به نام تیلور نمی خورد، امروز رکورد تاریخی تعداد طلا در کشتی جهان را در اختیار داشت.

برای این افسانه 34 ساله کشتی جهان اما روزگار چیز عجیبی در نظر گرفته بود. او که برای قهرمانی در دومین المپیک متوالی خود را آماده می کرد، در رقابت های کشتی آمریکا مغلوب آرون بروکس پدیده جدید کشتی این کشور شد. جالب اینکه بروکس پیش از رسیدن به کشتی فینال و تیلور، به سختی از سد زاهید والنسیا گذشته بود و شاید اگر لطف داوران در ثانیه های آخر کشتی شاملش نمی شد، در آن مسابقه شکست خورده بود. داوران به او یک امتیاز جنجالی را بدون اجرای فن دادند. با وجود اینکه حریف به او یک فن 4 امتیازی هم زده بود، او با نتیجه 7-6 کشتی را برد تا در فینال مقابل تیلور قرار بگیرد. شاید نتیجه متزلزل بروکس در کشتی قبلی، تیلور از پیروزی مطمئن کرده بود، اما او از کشتی اول فینال شگفتی بزرگی را رقم زد و بدون آنکه به حریف باتجربه اش اجازه رسیدن به پایش را بدهد، با نتیجه 4-1 برنده شد. در شرایطی که این خبر بلافاصله در ایران پیچیده و همه منتظر کشتی دوم بودند، دومین کشتی با تاخیری طولانی و تقریبا بعد از 10 ساعت و در ساعت 5 بامداد روز یکشنبه برگزار شد و جالب اینکه در مرتبه دوم هم دیوید تیلور همان نمایش قبلی را تکرار کرد، یک کشتی آشفته. اولین باری که او را در وضعیتی می دیدیم که دستش به پای حریف نمی رسید و زورش به کشتی گیر مقابل نمی چربید، چیزی که تا به حال از تیلور ندیده بودیم.

به این ترتیب تصویر فرو کوفتن او در پایان مسابقه و تاسفش با نشستن روی دو زانو و سر پایینش منتشر شد، به خصوص این عکس را در سراسر شبکه های اجتماعی وایرال کردند. لحظه ای که یک قهرمان شکست ناپذیر و یک سوپرمن زمین خورده بود، انگار که افسانه دست نیافتنی بودن کشتی گیری که شمایل ابرقهرمان ها را برای ما ساخته بود، به ناگاه فرو می ریخت.

تیلور در این کشتی آشکارا توان بدنی دیدارهای خود با حسن یزدانی را روی تشک نیاورد و از آن جست و خیز و سرعت عمل و زیرگیری های برق آسا و خیمه های سنگینش خبری نبود و در طرف مقابل انگار نیرو به بروکس منتقل شد و او در تمام لحظات کشتی همان سبک تیلور را روی تشک اجرا می کرد. این دو بیرون آمده از یک انستیتوی کشتی مشهور در آمریکا هستند و یک مربی هر دو را آموزش داده و بی دلیل نیست که انگار دو تیلور و دو بروکس روی تشک و سالن زیبای محل برگزاری رقابت های انتخابی تیم ملی کشتی آمریکا مبارزه می کردند.

نکته مهم درباره دیوید تیلور سن و سال اوست(34). او یک تورنمنت مهم یعنی المپیک پاریس را که به عنوان شانس اول وارد آن می شده را از دست داده و حالا تردیدهایی درباره آینده او وجود دارد. لبته از آنچه که او پیش از این روی تشک به نمایش می گذاشت، مشخص است که او به دنبال یک بازگشت انتقامی و پیروزی مقابل حریف جوانی است که شاید انتظارش را نداشت او را چنین زمین گیر کند. پس اگر انتقامی در کار باشد، فعلا از بروکس خواهد بود و پس از آن نوبت به یزدانی خواهد رسید که خود برای حضور در المپیک فعلا با کتف مصدوم و عمل کرده اش مشغول جنگ است.

شاید تقدیر المپیکی بدون این دو ستاره بزرگ را برایمان در نظر گرفته و شاید هم حسن روی تشک بیاید و انتقام رقیب دیرینه اش را از بروکس جوان بگیرد. بین این دو رابطه عمیق در طول این سال ها پیش آمده، چرا که سال ها دیدن کشتی های یکدیگر، آنالیز، خیره شدن به همدیگر در تشک کشتی و دیدن تمرینات در سالن گرم حالتی را برای حسن و تیلور پیش آورده که تقریبا کمتر بین دو رقیب دیگری رخ داده است. بنابراین آن ها هوای یکدیگر را خواهند داشت؛ در نهایت با یک رقیب مشترک و جوان که قصد دارد پرچمدار جدید این وزن باشد، اما به این سادگی ها نخواهد بود

دیگر خبرها

  • حذف دیوید تیلور استرس را از روی حسن یزدانی برداشت
  • «لولوی» حسن یزدانی پیدا شد!
  • محمدی: حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید
  • حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید
  • واکنش احساسی حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور
  • واکنش حسن یزدانی به حذف تیلور از المپیک
  • واکنش حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک
  • یزدانی - تیلور و یک دشمن مرموز مشترک!
  • دیوید تیلور، عددی نبود!/ پیش‌بینی پارسال محقق شد
  • دیوید تیلور عددی نبود!