Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: پروژه‌های تحقیقاتی تولید و کشت گیاهان سازگار با کم آبی از سوی اساتید این دانشکده بر روی پنج گونه اصلی و هفت گونه دو منظوره انجام شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدامین کهن‌مو رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: پروژه‌های تحقیقاتی تولید و کشت گیاهان سازگار با کم آبی از سوی اساتید گروه مهندسی باغبانی دانشکده کشاورزی این دانشگاه بر روی پنج گونه اصلی و هفت گونه دو منظوره انجام شده و از مهرماه ۱۴۰۰ به تولید انبوه می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کهن‌مو افزود: گیاهان سازگار با کم آبی برای کشت به عنوان فضای سبز شهری و ایجاد کمربند‌های سبز برون شهری در پنج هزار متر مربع در مساحت این استان انجام شده و کشت انبوه آن نیز امسال آغاز می‌شود.


رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر ادامه داد: در این مرحله، کشت ۵۰۰ نهال در سه هکتار از فضای سبز دانشکده کشاورزی انجام می‌شود و سپس کشت انبوه آن با ایجاد فضای سبز درسطح شهر‌ها ادامه می‌یابد.


وی گفت: غالب این گیاهان غیر مثمر هستند که در ایجاد فضای سبز شهری و برون شهری کاربرد دارند و می‌توانند جایگزین مناسبی برای کنوکارپوس‌های سطح شهر‌ها باشند.


کهن‌مو عنوان کرد: کهور ایرانی، انار شیطان، گز شاهی، استبرق، اکاسیا البیدو، گل کاغذی پرپر، مورینگا، کاکتوس آپونتیا و انواع کنار از گیاهانی هستند که در این طرح تحقیقاتی بررسی و تکثیر شده‌اند و سازگاری بالایی با کم آبی دارند.


وی اعلام کرد: تاکنون میزان ۷۰۰ میلیون اعتبار از محل تجمیع یک درصد اعتبارات پژوهشی دستگاه‌های اجرایی از سوی اداره کل منابع طبیعی استان بوشهر برای پیشبرد و حمایت از این طرح پژوهشی اختصاص یافته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خلیج فارس بوشهر کم آبی گیاهان سازگار با کم آبی گیاهان سازگار با کم آبی دانشگاه خلیج فارس دانشکده کشاورزی فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از یافته‌های نوین رادیو دارویی در تراز جهانی رونمایی می‌شود

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد اسلامی در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان این‌که استان بوشهر در عرصه علمی و حوزه انرژی دارای ظرفیت‌های بسیار بزرگی است، وجود دانشگاه خلیج فارس بوشهر در کنار نیروگاه اتمی را بسیار مهم دانست و افزود: همکاری و تعامل بین دانشگاه و صنعت اهمیت بسیار زیادی دارد.

وی با اشاره به برگزاری کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی و علوم داده در دانشگاه خلیج فارس بوشهر، اظهار کرد: هوش مصنوعی مجموعه‌ای از نرم‌افزار‌ها و سامانه‌های مدیریتی داده است که در فرایند مختلف به‌کارگیری می‌شود.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی بیان کرد: در سازمان انرژی اتمی ایران از نقطه صفر مبدأ که استفاده از جمع‌آوری دیتا، شناسایی کانسنگ‌ها تا حمل و نقل و فرآوری، چرخه‌ای حرکت می‌کند و به‌صورت مجزا از هم یا یکپارچه جای خودش را باز کرده و روز به روز گسترش می‌یابد.

وی با بیان این‌که دانشگاه خلیج فارس بوشهر دارای ظرفیت‌های مختلف و خوبی است، گفت: اولین نیروگاه اتمی ایران در جوار دانشگاه خلیج فارس بوشهر قرار دارد براساس برنامه‌ریزی تعامل و همکاری پیوسته و دامنه‌داری پایه‌گذاری می‌شود، اگرچه در زمان حاضر نیز همکاری‌ها برقرار است.

اسلامی از ایجاد رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس بوشهر خبر داد و اضافه کرد: استاندار بوشهر در قالب تفاهم‌نامه برای همکاری بلندمدت با هدف ایجاد ظرفیت لازم در دانشگاه خلیج فارس به‌خصوص برای رشته‌های هسته‌ای اعلام آمادگی کرده‌اند که ما هم موافق هستیم و ان‌شاءالله هماهنگی لازم را در فرآیند‌های اجرایی این کار انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به افزایش تولید رادیو دارو‌ها در سازمان انرژی اتمی ایران، بیان کرد: رادیودارو‌ها در فرایندی که سازمان انرژی اتمی طی کرده امروز کل نیاز کشور را پاسخگو است.

رئیس سازمان انرژی اتمی اظهارکرد: از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در طرح‌های نوین خودمان در حوزه رادیودارو استفاده کرده‌ایم و یکی از یافته‌ها که به معنای واقعی کلمه در تراز اول جهانی قرار دارد و کار بالینی آن در بوشهر در حال انجام است و نتیجه گرفته و به‌زودی رونمایی و رسانه‌ای می‌شود.

دیگر خبرها

  • رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود
  • برگزاری کنفرانس هوش مصنوعی در بوشهر+ تصویر
  • تولید برق هسته‌ای به بیش از ۳۰۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد
  • رونمایی از دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای
  • ایجاد رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج‌ فارس
  • از یافته‌های نوین رادیو دارویی در تراز جهانی رونمایی می‌شود
  • اسلامی: تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران افزایش خواهد یافت
  • دستاوردهای جدید صنعت هسته‌ای به‌زودی رونمایی می‌شود
  • افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران
  • انتصاب مدیر راهبردی توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج‌فارس