Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون اداری و مالی شرکت احیا استیل فولاد بافت از اجرای کامل طرح طبقه‎بندی مشاغل توسط این شرکت خبر داد.
مهرمنش، معاون اداری و مالی شرکت احیا استیل فولاد بافت در گفتگو با خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری و تحلیلی شمانیوز، از اجرای کامل طرح طبقه‌بندی مشاغل کارکنان توسط این شرکت خبر داد و گفت: قانون کار شرکت‌هایی که بیش از 50 نفر نیرو دارند را مکلف کرده است تا مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه 250 نفر نیروی مستقیم در شرکت احیا استیل فولاد بافت مشغول کار هستند، ما هم مشمول این قانون هستیم و تصمیم گرفتیم هرچه زودتر این طرح در شرکت اجرا شود.
او با بیان اینکه بعد از مشخص شدن شغل و جایگاه شغلی، افراد را در این جایگاه‌ها قرار می‌دهیم عنوان داشت: در واقع اول فرد را نمی‌بینیم؛ یعنی ابتدا شرایط احراز جایگاه شغلی را در نظر می‌گیریم و افراد نسبت به آن تعمیم داده می‌شوند و بعد از اینکه جایگاه شغلی‌شان مشخص شد، مزد شغل برمبنای گروهی که در آن قرار دارند مشخص خواهد شد.
معاون اداری و مالی شرکت احیا استیل فولاد بافت خاطرنشان کرد: یکی از ارکان اصلی این طرح، ضریب ریالی آن است که این ضریب ریالی شامل یکسری پارامترهایی است که قانون کار مشخص کرده و ما همه آن را اجرا کرده‌ایم و تأیید هم شده است که احکام شغلی 1400 را براساس اجرای این طرح صادر شده است و حقوق بیشتر نیروی انسانی شرکت علاوه بر افزایش حقوق سالانه، بعد از اجرای این طرح افزایش یافته است و همچنین بعد از اجرای طرح، همه پرسنل در رده‌هایشان قرار گرفته‌اند و ساماندهی منظمی در این بین شکل گرفت.
لیلا افلاکی
انتهای پیام

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت احیا استیل فولاد بافت طرح طبقه بندی مشاغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۱۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق روح تازه در کالبد بناهای تاریخی پایتخت

حامد سلیمی روز یکشنبه به ایرنا گفت: در سال ۱۴۰۱ لایحه ای به منظور سیاستگذاری و اجرای صدور پروانه مرمت و احیا بناهای تاریخی و ارزشمند شهر تهران توسط شهرداری تهران، تدوین و به شورای اسلامی شهر ارسال شد که پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسی های تخصصی با حضور اعضای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری و اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران مقرر شد تا تصمیم گیری درخصوص تمامی لوایح مرتبط به بافت و بناهای تاریخی به صورت متمرکز صورت گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا تجمیع لوایح مرتبط به بافت و بناهای تاریخی، در دستورکار اداره کل معماری و ساختمان قرار گرفت و در قالب طرح به شورای اسلامی شهر تهران ارسال و در نهایت اسفند ماه سال ۱۴۰۲ با رای اکثریت اعضا به تصویب رسید.

سلیمی با بیان اینکه یکی از مهم ترین بخش های این طرح، صدور پروانه مرمت و احیا است اظهار داشت: بر این اساس شهرداری تهران به منظور حفاظت از ابنیه و بافت تاریخی شهر تهران کاهش زمان و تسهیل در فرآیند مرمت و احیای آن ها نسبت به صدور پروانه مرمت و احیا اقدام خواهد کرد همچنین زیرساخت های لازم و قانونی نیز در حوزه‌های صدور پروانه مرمت و بهره برداری و نظارت بر کاربری های متناسب با هویت بنای تاریخی برای مرمت و احیا بناهای ارزشمند شهر تهران توسط مالکین و سرمایه گذاران خصوصی ایجاد شده است.

مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران اضافه کرد: معافیت از همه عوارض مربوط به پروانه های ساختمانی، امکان توسعه بنا به میزان ۲۰ درصد از مساحت اعیان تا سقف ۲۰۰ متر مربع، اعطای کارکرد متناسب جهت احیا و عدم الزام به تامین پارکینگ، از مشوق‌های پیش بینی شده برای مرمت و احیا ابنیه تاریخی و ارزشمند شهر تهران است.

وی همچنین به الزام تشکیل کمیته سیاست‌گذاری تملک و بهره‌برداری بناهای ارزشمند و تاریخی تحت مالکیت شهرداری تهران در مصوبه مذکور اشاره کرد و گفت: این کمیته به منظور مدیریت واحد و سیاستگذاری متمرکز در امر حفاظت، مرمت و بهره برداری از بافت و ابنیه دارای ارزش تاریخی و هویت فرهنگی شهر تهران تشکیل می شود و یکی از اهداف آن ایجاد شرایط مناسب جهت ورود سرمایه گذاران خصوصی در راستای ارتقا سرانه های خدماتی و افزایش کیفیت زندگی در بافت واجد ارزش تاریخی - فرهنگی شهر تهران است.

سلیمی درخصوص اقدامات پیش بینی شده در این طرح برای برنامه‌ریزی و پشتیبانی از ابنیه و بافت‌های تاریخی در راستای هوشمندسازی و ایجاد بسترهای داخلی لازم در شهرداری تهران اظهارداشت: در سطح شهر تهران بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ بنای ثبت ملی و واجد ارزش تاریخی فرهنگی شناسایی شده که تسریع در زمان پاسخگویی به استعلامات، تسهیل در فرآیند مرمت و احیا، صدور مجوزهای تخریب و نوسازی در ابنیه فاقد ارزش و ارائه اطلاعات ابنیه به صورت شفاف در قالب تفاهم نامه مشترک با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران در دستورکار قرار خواهد گرفت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • چرا طرح طبقه‌ بندی در شرکت واحد اجرا نمی‌ شود؟
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • آشنایی دانش‌آموزان مدارس سما با ایده تحصیلی ـ شغلی
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • اعلام عناوین شغل‌های سخت و زیان‌آور در خراسان جنوبی
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • شکوفایی تولید و رکوردشکنی فولاد هرمزگان در بهار 1403
  • تزریق روح تازه در کالبد بناهای تاریخی پایتخت