Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@21:16:47 GMT

درخواست سرمایه‌گذاران انزلی برای تثبیت مدیریت نقوی

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۲۷۸۷

درخواست سرمایه‌گذاران انزلی برای تثبیت مدیریت نقوی

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اصغر امانی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در این سال‌ها شاهد بیشترین رشد و توسعه در این منطقه با حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی داخلی و خارجی در زمینه‌های مختلف بودیم، اظهار کرد: مهم‌ترین دستاوردهای همکاری دولت و بخش خصوصی در منطقه آزاد انزلی، فعال شدن واحدهای صنعتی تعطیل‌شده، احداث مراکز تجاری و هتل‌ها و مراکز تفریحی و گردشگری، احداث کارخانه‌های جدید صنعتی با رویکرد صادراتی، ساخت بندر بزرگ کاسپین و احداث انبارها و سیلوها و تانک فارم ها برای ورود و نگهداری کالاهای اساسی و مواد اولیه و غیره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طی سال‌های گذشته شاهد راه‌اندازی کریدور استراتژیک چین-قزاقستان-بندر کاسپین، شروع عملیات اجرایی برای اتصال راه‌آهن رشت-بندر کاسپین بودیم، افزود: شروع عملیات اجرایی اسکله رورو، ایجاد مرکز نمایشگاهی بین‌المللی و صدها پروژه کوچک و بزرگ از دیگر پروژه‌های انجام‌شده که منطقه آزاد انزلی را در صدر مناطق آزاد ایران در شاخص رشد سرمایه‌گذاری و توسعه و صادرات قرارداد. 

رئیس انجمن سرمایه‌گذاران و کارآفرینان منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه در اوایل کرونا تعداد قابل‌توجهی از واحدهای صنعتی با تغییر خط تولید، اقدام به تأمین لوازم و تجهیزات پزشکی برای مقابله با کرونا  کردند، تصریح کرد: در دوران سخت جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران و دوران وحشتناک کرونایی، این فعالین اقتصادی منطقه آزاد انزلی بودند که باهمت جمعی، با ورود کالاهای اساسی و مواد اولیه و قطعات صنعتی نقش مهمی در تأمین کالاهای اساسی و کارخانه‌های صنعتی کشور داشتند.

امانی با اشاره به تغییر مدیریتی منطقه آزاد انزلی در سال ۹۸ و اثبات عملی همکاری و هماهنگی انجمن سرمایه‌گذاران و کارآفرینان و همه فعالان اقتصادی با مدیریت جدید در ایام کرونا بیان کرد: متأسفانه تصمیمات غیرحرفه‌ای و فاقد اولویت اقتصادی و اتلاف وقت برای مسائل حاشیه‌ای و بیهوده در خصوص تغییر نام و محدوده منطقه، موجب غفلت از اقدامات و پروژه‌های زیربنایی و سرمایه‌گذاری‌های کلان جدید ازجمله پروژه اتصال راه‌آهن رشت به بندر کاسپین شده است.

وی دلیل امیدواری مجدد فعالین اقتصادی نسبت به انتصاب سید مهدی نقوی را، تجربه و از بدنه منطقه آزاد انزلی بودن دانست و افزود: بنده در طول بیست‌وپنج سال گذشته و از بدو تشکیل منطقه ویژه اقتصادی و تبدیل به منطقه آزاد و جابجایی دوازده مدیر برای سازمان، به یاد ندارم که انتصاب یک مدیر تا این اندازه موجب شادمانی اعضا هیئت‌مدیره و مدیران و بدنه سازمان، فعالین بخش اقتصادی بخش خصوصی و مردم شده باشد.

رئیس انجمن سرمایه‌گذاران و کارآفرینان منطقه آزاد انزلی دلیل خوشحالی و امید سرمایه‌گذاران را مدل مدیریت مبتنی بر تعامل، همکاری و دلسوزی نقوی در طول دوران سرپرستی خود دانست و بیان کرد: عملکرد وی در دوماه گذشته، مصداق بارز توجه به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب در حمایت از تولید و پشتیبانی و رفع موانع و توجه به اولویت درست رئیس‌جمهور در مسئله راه‌آهن بوده است.

امانی با بیان اینکه در فضایی که رانت‌خواران و سوءاستفاده کنندگان رشد کنند سلامت کاری وجود ندارد و این خود موجب فرار سرمایه و کارآفرین است، افزود: رئیس‌جمهور در کنفرانس سران D۸ از ایجاد منطقه آزاد کشورهای اوراسیا سخن گفتند درنتیجه اجازه ندهیم این فرصت گران‌بها به خاطر اختلافات از گیلان گرفته شود.

وی با بیان اینکه از نوبخت درخواست می‌کنیم با توجه به نفوذش در دولت برای صدور حکم مدیریتی نقوی ورود کنند خطاب به رئیس‌جمهور گفت: از روحانی انتظار داریم همان‌طور که بخش خصوصی به دولت اعتماد و در این منطقه سرمایه‌گذاری کرد، شما هم به تشخیص و توصیه آنان اعتماد کنید و بدانید که همه تلاش ما، برای رونق سفره کسانی است که تولیت آنان را در کارخانه‌های و شرکت‌ها و پروژه‌های خودمان بر عهده‌داریم.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش خصوصی انزلی توسعه اقتصادی منطقه آزاد منطقه آزاد انزلی سرمایه گذاران بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۲۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مخبر بعد از ظهر امروز در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور در مشهد مقدس ، گفت: نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

آقای مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از اولویتهای اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی شود، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود، اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم، اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد و طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه، باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیاز‌های کشور‌های همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

آقای مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آقای رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشور‌های منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قرارداد‌های بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیرو‌های جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبود‌های کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کار‌های عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد، اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده. حجت الله عبدالملکی افزود: طی سال گذشته ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری  ارائه شده که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است که تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • عربستان به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای پروژه نئوم
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • شیلات و کشاورزی رکورددار افزایش سرمایه‌گذاری در قشم