Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-19@15:46:37 GMT

سندرومی عجیب که راه هوایی نوزاد را می‌بندد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۴۱۲۲

سندرومی عجیب که راه هوایی نوزاد را می‌بندد

به گزارش جام جم آنلاین، بهزاد رهسپار، رئیس انجمن جراحان دهان، فک و صورت در ارتباط با سندروم پیررابین اظهار داشت: از هر ۱۰ هزار تولد تقریباً یک نوزاد مبتلا به سندروم پیررابین می‌شودو شیوع این بیماری تقریباً میان نوزادان دختر و پسر یکسان بوده و تفاوت چندانی ندارد.

وی افزود: سندروم پیررابین به صورتی است که فک پایین نوزاد رشد نکرده و زبان راه هوایی را می‌بندد و می‌تواند با مشکل شکاف کام نرم و سخت نیز همراه باشد بنابراین نوزاد در بدو تولد نمی‌تواند تنفس داشته باشد و حتماً باید اقدامات لازم برای نجات جان آن انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن جراحان دهان، فک و صورت ادامه داد: نوزادانی که با این شرایط متولد می‌شوند بلافاصله باید توسط فوق تخصص بیهوشی نوزادان یا متخصص بیهوشی مورد بیهوشی قرار گیرند و جراح دهان فک و صورت با قرار گذاشتن دستگاه ای تحت عنوان دیستراکتور بر روی استخوان فک پایین اقدامات لازم را انجام تا به مرور فک پایین جلو آمده و بزرگ شود.

وی اظهار کرد: در روش‌های قدیمی زبان را به چانه بخیه می کردند ولی این مسئله قدرت بلع نوزاد را دچار مشکل می کرد و آب دهان وارد ریه می‌شد و مشکلات تنفسی نوزادان را تهدید می کرد که با روش‌های نوین می‌توان کمک موثری به این بیماران انجام داد.

رهسپار تأکید کرد: نباید این نوزادان به هیچ عنوان تحت عمل جراحی باز کردن نای (تراکستومی) قرار گیرند چراکه برای آنها عوارض شدیدی به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه آمار دقیق مبتلایان به این بیماری در کشور وجود ندارد، گفت: نقص کروموزومی، کمبود برخی از ویتامین‌ها مانند ویتامین‌های گروه B، ویتامین E و D می‌تواند از دلایل بروز این مشکل باشد البته در برخی از موارد نیز هیچ علت مشخصی برای بروز این بیماری نبوده است.

رهسپار در پایان یادآور شد: انتظار داریم وزارت بهداشت به ما برای درمان این نوزادان کمک کند در حال حاضر بنده و دکتر نجمی، دکتر حمید فروتن، دکتر تدین و دکتر الناز قنبری درمان این کودکان را به صورت تیمی انجام و خیرین اقدامات حمایتی جهت تامین وسایل و تجهیزات مورد نیاز را انجام می‌دهند و اکنون جراحی مورد نظر فقط در بیمارستان نمازی شیراز صورت می‌گیرد. برش استخوان برای درمان این بیماری بسیار ظریف است و دستگاه مد نظر بسیار گران، بنابراین نیاز به پشتیبانی و کمک وزارت بهداشت داریم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سندروم پیررابین نوزاد شکاف کام نای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۷۰ درصدی به مزارع درصورت بی توجهی به بیماری زنگ زرد گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آهنگران در گفتگو با خبرنگار گروه کشاورزی خبرگزاری گفت: گندم به عنوان یکی از محصولات استراتژیک کشور محسوب می‌شود و عوامل خسارت زای مختلفی از جمله آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز می‌تواند بر این محصول خسارت بزنند. در سال زراعی جاری بالغ بر ۶ میلیون هکتار از اراضی قابل کشت کشور، زیرکشت گندم قرار گرفته و باتوجه به شرایط آب و هوایی متفاوت امسال نسبت به سال‌های زراعی قبل، خطر شیوع آفت زنگ زرد، گندمزار‌ها را تهدید می‌کند.
وی با بیان اینکه با اطلاعات دریافتی سامانه پیش آگاهی سازمان حفظ نباتات کشور، اواخر بهمن ماه گذشته به عنوان بهترین زمان مبارزه با بیماری‌های برگی گندم به ویژه بیماری زنگ زرد گندم مورد تاکید قرار گرفت، افزود: از بهمن ماه گذشته تا امروز بالغ بر یک میلیون هکتار از گندمزار‌ها در استان‌های مختلف کشور تحت پوشش مبارزه با بیماری‌های برگی گندم قرار گرفته اند که نسبت به سال‌های قبل رشد خیلی زیادی داشته است که عمده‌ترین عامل آن، شرایط آب و هوایی مساعدی بوده که داشتیم.
آهنگران درباره بیماری رنگ زرد گندم اظهار داشت: در حوزه بیماری زنگ زرد گندم سه برگ انتهایی گندم بر بیش از ۷۰ درصد در عملکرد گندم تاثیر دارد و بنابراین حفظ این سه برگ انتهایی که به خوشه منتهی می‌شود در عملکرد گندم تاثیر فراوانی دارد چراکه موادغذایی که در این سه برگ تولید شده و نهایتا در دانه ذخیره می‌شود.
وی تصریح کرد: یکی از عوامل خسارت زای مهمی که می‌تواند به این سه برگ انتهایی خسارت وارد کند، بیماری‌های برگی به ویژه موضوع بیماری زنگ زرد گندم است که در صورتی که شرایط آب و هوایی مساعد باشد، این بیماری به سرعت می‌تواند گسترش پیدا کند و در صورتی که مبارزه خوبی با این بیماری در شرایط مساعد انجام نشود ممکن است تا ۷۰ درصد خسارت در محصول گندم یک مزرعه ایجاد کند.
مدیرکل دفتر پیش آگاهی و کنترل عوامل خسارت زا گفت: قارچ کش‌های مناسب مبارزه با این بیماری به اندازه کافی در کشور تدارک دیده شده و توصیه‌های لازم هم به کشاورزان محترم ارائه می‌شود. با این حال نیاز است که کشاورزان محترم این قضیه را جدی بگیرند و توصیه‌هایی که در عرصه می‌شود توجه کنند.
آهنگران گفت: گندم کاران مناطق معتدل و سردسیر کشور باتوجه به مساعد بودن شرایط آب و هوایی برای گسترش بیماری‌های برگی به ویژه بیماری زنگ زرد گندم نیاز است که سمپاشی مزارع را با قارچ کش‌های مناسب انجام دهند و این اقدام را به مشاهده علائم بیماری موکول نکنند چراکه اگر کشاورز بخواهد به دنبال علایم بیماری بگردد کار از کار گذشته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان به زودی در کشور
  • این نشانه های بدنی می گوید سلامت تان به خطر افتاده است
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • رضا داوری اردکانی درگذشت عباس شریفی را تسلیت گفت
  • خسارت ۷۰ درصدی به مزارع درصورت بی توجهی به بیماری زنگ زرد گندم
  • درمان تخصصی انواع بیماری های پوستی در شیراز
  • کاهش ۳۴درصدی مسمومیت با گاز مواکسید کربن درچهارمحال و بختیاری
  • نوزادان منطقه ۲ تهران صاحب درخت شدند
  • جشن تولد یک سالگی نوزاد نارس در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور
  • دانمارک سفارت خود را در بغداد می‌بندد