Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران گفت: زمانی که کارگاه‌های ساختمانی در گروه اعلامی ستاد مقابله با کرونا برای ادامه فعالیت خود نیستند پس باید فعالیت خود را تا پایان محدودیت‌های کرونایی تعطیل کنند در غیر این صورت شهرداری‌های تهران و دیگر دستگاه‌های نظارتی باید نسبت به نظارت و پیگیری آن‌ها اقدام و با متخلفان برخورد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ وضعیت کرونایی اکثر استان‌های کشور به ویژه پایتخت در شرایط قرمز قرار گرفته و بیماری کرونا روز به روز درحال اوج‌گیری است.

بر اساس تصمیم‌گیری ستاد مقابله با کرونا از 21 فروردین به مدت 2 هفته آینده تنها مشاغل ضروری گروه 1 مجاز به فعالیت هستند. در میان 29 رشته مشاغلی که ستاد مقابله با کرونا آن‌ها مجاز به فعالیت دانسته نام کارگاه‌های ساختمانی و پروژه‌های ساخت و ساز قرار ندارد و به این ترتیب آن‌ها نیز مشمول این تعطیلی 2 هفته‌ای هستند.

اما با توجه به اینکه اولین روز از این محدودیت‌ها سپری شده است، بعضی پروژه‌های ساخت و ساز و کارگاه‌های ساختمانی همچنان مشغول به ادامه فعالیت خود بودند.

محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار برنا درباره تعطیلی ساخت و سازها در این دوره دو هفته‌ای محدودیت‌های کرونایی در سطح شهر طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا، گفت: اساسا تصمیم‌گیری درباره هرگونه تعطیلی در شهر و یا تعطیلی هر صنفی از جمله کارگاه‌های ساختمانی از اختیارات ستاد مقابله با کرونا است و در اختیارات شورای شهر و شهرداری قرار ندارد.

سالاری با اشاره به اینکه پیشنهاد شورای شهر تهران از ابتدا این بوده است که در صورت امکان شهر تهران به مدت دو هفته قرنطینه شود، بیان کرد: پیشنهاد شورا از ابتدای ورود به این شرایط تعطیلی جدی در شهر تهران بوده است تا شاهد تداوم اوج‌گیری شیوع کرونا در شهر نباشیم. چراکه تهران درحال حاضر در در میان لیست سیاه شهرهای کرونایی است و باید بدانیم که جمعیت بسیار زیادی در این شهر ساکن و درحال تردد هستند و تداوم این شرایط جز وخاومت اوضاع پیامد دیگری ندارد.

او افزود: در این شرایط دیگر تعطیلی بعضی اصناف و یا کارگاه‌های ساختمانی جوابگو نیست و باید تدبیری برای کل شهر تهران در نظر گرفته شود.

به گفته رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران زمانی که کارگاه‌های ساختمانی در گروه اعلامی ستاد مقابله با کرونا برای ادامه فعالیت خود نیستند پس باید فعالیت خود را تا پایان محدودیت‌های کرونایی تعطیل کنند در غیر این صورت شهرداری‌های تهران و دیگر دستگاه‌های نظارتی باید نسبت به نظارت و پیگیری آن‌ها اقدام و با متخلفان برخورد کنند.

اوج‌گیری کرونا حاصل تعطیلات نوروزی است

سالاری در ادامه عنوان کرد: شورای شهر تهران از ابتدای شیوع ویروس کرونا بارها اعلام کرده است که جان شهروندان نسبت مسائل دیگر در اولویت است و با وجود اینکه تعطیلی مشاغل در شهر تهران تاثیر بسزایی در منابع درآمدی شهرداری تهران دارد و از نظر منابع درآمدی نیز شرایط مطلوبی برای ما وجود ندارد اما همواره در طرح‌های محدودیت‌ها پیشگام بودیم که البته گاهی به آن‌ها توجه نشده و گاهی نیز مورد توجه قرار گرفته‌اند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ادامه داد: تعطیلات نوروز و کاهش رعایت پروتکل‌ها باعث اوج‌گیری مجدد بیماری کرونا نه تنها در تهران بلکه در تمام کشور شد و به همین دلیل اولویت دولت جمهوری اسلامی ایران باید تهیه واکسن چه داخلی و چه خارجی باشد چراکه تمام کشورهای دنیا اولویت خود را تهیه واکسن و واکسیناسیون مردم خود قرار داده‌اند و تا آن زمان قرنطینه شهرها و تعطیلی‌های سراسری می‌تواند در دستور کار قرار گیرد.

او افزود: هرچند که در این روزهای کرونایی وضعیت معیشت مردم به شدت تحت تاثیر کرونا در شرایط بحرانی قرار گرفته است و دولت نیز در این شرایط محدودیت‌هایی را دارد.

سالاری درپایان تصریح کرد: شهرداری تهران از ابتدای شیوع کرونا تمام ظرفیت‌های خود استفاده کرده است تا بتواند با همراهی مردم و دولت در این شرایط بحرانی نقشی کمک‌ کننده داشته باشد. در این روزها نیز رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم به توقف روند افزایشی ابتلا به کرونا می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایتخت ساخت و ساز شورای شهر تهران برنا شورای شهر شهرداری شهر تهران معماری تعطیلات نوروزی ویروس شهرداری تهران تعطیلات نوروز دولت جمهوری اسلامی واکسیناسیون دولت ساخت و ساز شورای شهر تهران کارگاه های ساختمانی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران ستاد مقابله با کرونا کارگاه های ساختمانی محدودیت ها فعالیت خود اوج گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه کارگران ساختمانی به کجا رسید؟ | حل یک اختلاف نظر بزرگ

به گزارش همشهری آنلاین، بیمه کارگران ساختمانی از مدت‌ها پیش بر سر اختلاف‌نظر در تعیین سازوکار پرداخت حق بیمه دچار مشکل شده بود و طرفین با ارسال استفساریه، از مجلس طلب یاری کردند. این استفساریه دارای سه بند بود و مجلس به‌تدریج تا هفته گذشته، هر سه بند را تعیین تکلیف کرد به‌گونه‌ای که ازنظر نایب‌رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، همه مشکلات برطرف شده است.

آن‌گونه که هادی ساداتی، نایب‌رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی به ایسنا گفته است: اختلافات در تعیین سازوکار پرداخت بیمه کارگران ساختمانی، در قالب سه بند و به‌صورت استفساریه به مجلس ارسال شده که نمایندگان مجلس بندهای یک و دو را بررسی و تصویب کرده بودند و تکلیف بند باقی‌مانده هم بدون ایجاد بار مالی برای تأمین اجتماعی تعیین تکلیف شده است.

طبق اظهارات ساداتی، موضوع بند ۳ به حق بیمه کارگران ساختمانی در مواردی اختصاص داشت که ساخت‌وساز بنا به تخلفات یا درخواست‌ها به مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری (برای طرح‌های روستایی و شهری) ارجاع داده می‌شد. در این مورد، به‌واسطه اینکه موارد ارجاع شده به مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری، توسط کارگران ساخته شده است، باید حق بیمه کارگران نیز برای آنها پرداخت می‌شد تا تأمین اجتماعی در ازای پولی که دریافت می‌کند، نسبت به فعالیت کارگران در این موارد نیز متعهد باشد در غیر این صورت با معاف شدن این موارد از پرداخت حق بیمه، عملاً تأمین اجتماعی پولی دریافت نمی‌کرد و کارگران زیان می‌کردند.

بیشتر بخوانید:

چرا بیمه این گروه از کارگران متوقف شد؟ | به قانون جدید نمی توان خوشبین بود

بخشنامه عجیب تأمین اجتماعی درباره کارگران ساختمانی | کارگری که در رشته خود کار نکند بیمه نمی‌شود

نایب‌رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با اشاره به اینکه بسیار از ساختمان‌ها برای دریافت تراکم یا تخلفات فاقد مجوز قانونی، باید مجوزهای مربوطه را ذیل مواد ۹۹ و ۱۰۰ دریافت کنند، می‌گوید: وقتی کارگران ساختمانی در این فضا کار می‌کند، طبعاً باید جزو دریافتی‌های سازمان تأمین اجتماعی باشد و سازنده، فارغ از اینکه از ابتدا مجوز این فضاها را گرفته باشد یا بعداً با ارجاع به قانون شهرداری مجوز بگیرد، باید حقوق تأمین اجتماعی را نیز لحاظ کند و اگر به مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری ارجاع داده شد، معادل ۲۵ درصد عوارضی که شهرداری دریافت می‌کند، به‌عنوان بیمه کارگران ساختمانی از کارفرما برای تأمین اجتماعی دریافت شود.

به عقیده ساداتی، این سازوکار مشکل بیمه کارگران ساختمانی را رفع می‌کند و هم به نفع کارگر ساختمانی است و هم به نفع سازمان تأمین اجتماعی.

کد خبر 844737 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کارگران سازمان تامین اجتماعی بیمه

دیگر خبرها

  • آتش سوزی مرگبار کارگاه ساختمانی در تهران/ ۶ کارگر جان باختند+ جزئیات
  • آتش سوزی کارگاه ساختمانی در تهران ۶ کشته داشت
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • مخالفت کامل اتاق بازرگانی تهران با تعطیلی پنجشنبه‌ها
  • چرا اتاق بازرگانی تهران با تعطیلی پنجشنبه‌ها مخالف است؟
  • اتاق بازرگانی تهران با تعطیلی پنجشنبه‌ها مخالفت کرد
  • مخالفت اتاق بازرگانی تهران با تعطیلی پنجشنبه ها به جای شنبه ها
  • اتاق بازرگانی تجدید نظر درباره تعطیلی روز پنجشنبه را خواستار شد
  • مخالفت اتاق بازرگانی تهران با تعطیلی پنجشنبه‌ها به جای شنبه‌ها
  • بیمه کارگران ساختمانی به کجا رسید؟ | حل یک اختلاف نظر بزرگ