Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@12:14:05 GMT

فرماندار: دانشنامه دفاع مقدس ملایر تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۵۰۵۷

فرماندار: دانشنامه دفاع مقدس ملایر تدوین می‌شود

به گزارش ایرنا، «قدرت الله ولدی» عصر شنبه در دیدار با سردار سیلواری مسوول اجرایی دانشنامه دفاع مقدس استان همدان اظهار داشت: به رشته تحریر درآوردن خاطرات جبهه و جنگ برای آیندگان اقدامی ناچیز در مقابل جانفشانی و از خودگذشتگی شهدا و خانواده‌های معظم آنان است.

وی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی» افزود: شهادت سرداران بزرگی همچون شهید «حاج قاسم سلیمانی» و شهید صیاد شیرازی در مقابل استبکار جهانی، منافقان و مفسدان نشان دهنده این است که هنوز دفاع مقدس ادامه دارد و دربِ باغ شهادت باز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه ملایر با تاکید بر اینکه تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس این شهرستان باید در اولویت کاری قرار گیرد ادامه داد: باید از توان و ظرفیت محققان، مولفان، پیشکسوتان جبهه و جنگ، ارگان‌ها و نهادهای مختلف این شهرستان استفاده تا در مدت زمان مناسب این دانشنامه تکمیل و تدوین شود.

ولدی با بیان اینکه معادل اعتبار استان همدان برای دانشنامه دفاع مقدس ملایر اعتبار در نظر گرفتیم تاکید کرد: دانشنامه دفاع مقدس ملایر از ۶ ماه گذشته شروع به کار کرده و تاکنون روند کار به خوبی پیش رفته و این روند نباید تعطیل شود.

وی با تاکید بر اینکه در روند تهیه و تدوین این دانشنامه نباید وقفه ایجاد شود گفت: خاطراتی که از شهدا جمع‌آوری می‌شود باید منطبق بر واقعیت‌ها باشد و با بهره‌گیری از همه اساتید و محققان، یک کار علمی و کارشناسی و بدون نقص و با زمان‌بندی مشخص ارایه شود.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به تشکیل کمیته‌های زیر مجموعه این دانشنامه و همکاری دانشگاه ملایر، گروه مهندسی رزمی ۴۳ امام علی(ع) و حوزه‌های علمیه خواهران و برادران این شهرستان در تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس گفت: تهیه این دانشنامه زمان‌بر است و باید یک کار کیفی و علمی ارایه شود.

حجت الاسلام طالب ترکاشوند ادامه داد: تاکنون بیش از ۶۰ مدخل برای دانشنامه دفاع مقدس ملایر توسط استان همدان تعیین شده و بیش از ۵۰ مدخل نیز در این شهرستان اضافه شده است.

رییس اداره کتابخانه‌های عمومی ملایر نیز به تشکیل سه تیم عملیاتی در این زمینه اشاره و بیان کرد: برای تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس ملایر در مرحله نخست ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار توسط فرماندار ویژه ملایر اختصاص داده شد که از این مبلغ ۶۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته است.

سید مهدی آخشیک با بیان اینکه همت جمعی برای تهیه و تدوین این دانشنامه در ملایر وجود دارد گفت: سال گذشته ۱۰ عنوان کتاب در زمینه دفاع مقدس در این شهرستان رونمایی شد که پنج عنوان دیگر نیز با موضوع دفاع مقدس و شهدا آماده رونمایی است.

به گزارش ایرنا، شهرستان ملایر یک‌هزار و ۱۰۰ شهید والامقام را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

برچسب‌ها همدان دانشنامه دفاع مقدس ملایر شهدا استانداری همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان دانشنامه دفاع مقدس ملایر همدان دانشنامه دفاع مقدس ملایر شهدا استانداری همدان اخبار کنکور تهیه و تدوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای شب‌های قدر در مسجد موزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود

مراسم احیای شب‌های قدر روز‌های ۱۰، ۱۲ و ۱۴ فروردین در مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مراسم احیای شب‌های قدر با همکاری هیأت انصارالحسین (ع) در مسجد جامع خرمشهر و فضای باغ راه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و با سخنرانی، قرائت دعای جوشن کبیر، مداحی و مراسم احیا برگزار می‌شود.

در این مراسم امکان استفاده از فضای باز مقابل مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است.

این مراسم روز‌های ۱۰، ۱۲ و ۱۴ فروردین از ساعت ۲۲:۳۰ آغاز می‌شود و تا ۳ بامداد ادامه دارد.

حضور در این مراسم منوط به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و همکاری با خدام هیأت است. علاقمندان برای حضور در این مراسم می‌توانند به مسجد جامع خرمشهر موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، واقع در ضلع جنوبی مترو شهید حقانی مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • برنامه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای شب‌های قدر
  • هدیه نوروزی امام رضا (ع) برای رزمندگان
  • دیدار با جانبازان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس در تکاب
  • احیای شب‌های قدر در مسجد موزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود
  • قزوین میزبان ۲ شهید گمنام می‌شود
  • آیا همه رزمنده‌ها روزه می‌گرفتند؟
  • پیکر مطهر یک شهید در منطقه مرزی سومار کشف شد
  • شهر مقدس قم میزبان ۲ شهید گمنام می‌شود
  • بیش از ۵۰ هزار نفر زائر و گردشگر از یادمان‌های دفاع مقدس ایلام بازدید کردند
  • برگزاری مرحله‌ دوم کنگره‌ شهدای استان مرکزی