Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، خادم حمزه گفت: با وجود مشکلات عدیده اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا و شدیدترین تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی لیکن با مدیریت شایسته استاندار و تلاش دستگاه‌های اجرایی استان و همکاری بانک‌ها پارسال تعداد ۱۷۶ واحد کشاورزی راکد، شامل دامداری، دامپروری، مرغداری، ترشیجات و صنایع بسته‌بندی احیا و به چرخه تولید بازگشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به تبعات ناشی از تحریم‌های ظالمانه آمریکا اضافه کرد: دولت در سال جهش تولید با اقدامات حمایتی سعی بر آن داشته تا مشکلات واحد‌های تولیدی را مرتفع کند.

او برگزاری جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان را بسیار اثربخش دانست و ابراز داشت: بسیاری از این واحد‌ها به علت نداشتن سرمایه در گردش و یا بدهی معوق به سیستم بانکی دچار مشکل و تعطیل شده بودند که با طرح موضوع در کارگروه موصوف مشکلاتشان رفع و مجددا راه اندازی شدند.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی با بیان اینکه رفع موانع تولید و حفظ وضع موجود دارای اهمیت ویژه‌ای است، افزود با راه‌اندازی این واحد‌ها حدود ۱۲۰۰ شغل احیا شد.

حمزه با تاکید بر اینکه پارسال اقدامات مطلوبی در حمایت از تولید و رونق واحد‌های تولیدی و خدماتی صورت گرفت، اضافه کرد: این اقدامات زمینه فعالیت بیشتری برای سال جدید و تحقق شعار تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی‌ها را فراهم خواهد کرد.

مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری در پایان گفت: علاوه بر این ۱۷۶ واحد تعداد ۷ واحد اقامتی و سفره خانه سنتی تحت پوشش اداره کل میراث فرهنگی با اشتغال حدود ۲۵۰ نفر که عمدتاً به دلیل کمبود سرمایه درگردش در سال ۱۳۹۸ تعطیل شده بودند با پرداخت تسهیلات مجدا راه اندازی شدند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری فارس احیای واحد تولیدی بخش کشاورزی راه اندازی واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی تولید و رکوردشکنی فولاد هرمزگان در بهار 1403

 هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان گفت: بهار تولید و رکوردشکنی برای فولاد هرمزگان در فروردین ماه امسال شکوفا شد و توانستیم علاوه بر ثبت رکوردهای ماهیانه در تولید تختال و آهن اسفنجی، چندین رکورد متنوع تولیدی روزانه را نیز در واحدهای تولیدی به ثبت برسانیم. 

عطاءالله معروفخانی در خصوص ثبت رکوردهای جدید در شرکت فولاد هرمزگان افزود: فولاد هرمزگان در فروردین ماه موفق شد هم در واحد احیا مستقیم و هم در واحد فولادسازی رکوردهای جدید ماهیانه به ثبت برساند و عزم خود را برای دستیابی به اهداف و استراتژی‌های کلان به ویژه جهش تولید جزم کند.

وی خاطرنشان کرد: در واقع رکوردشکنی و عبور از حد نصاب‌های قبلی برای کارکنان فولاد هرمزگان به یک عادت تبدیل شده و هرگاه محدودیت‌های انرژی برداشته شوند، رکوردشکنی برای ما دور از دسترس نخواهد بود.

رکورد تختال فولادی و ذوب ریخته گری در فولاد هرمزگان

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: واحد فولادسازی در فروردین ماه با تولید ۱۶۱ هزار و ۱۰۹ تن تختال فولادی، برای نخستین بار از تولید ۱۶۰ هزار تن گذر کرد و این میزان تولید برای خط تولیدی که ظرفیت اسمی آن ۱۲۵ هزار تن در ماه است، یک عدد شگفت‌انگیز محسوب می‌شود؛ رکورد قبلی این واحد ۱۵۸ هزار و ۱۷۰ تن رقم خورده بود و شاهد رشد حدود سه هزار تنی رکورد بودیم.

معروفخانی یادآور شد: همچنین در فروردین ماه امسال رکوردهای تعداد ذوب تخلیه شده به میزان یک هزار و ۳۸۹ تن و تعداد ذوب ریخته‌گری شده به میزان یک هزار و ۳۷۷ تن به ثبت رسید که بالاتر از ظرفیت اسمی بوده است. 

وی در خصوص علت ثبت این رکوردها نیز خاطرنشان کرد: در فولاد هرمزگان استفاده از دانش، تجربیات گذشته و دانش روز صنعت فولاد همواره مورد تاکید و در دستورکار بوده و استراتژی‌هایی هم که برای شرکت در این زمینه تعریف کرده‌ایم، موید همین موضوع است.

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان اضافه کرد: برگزاری سه دوره کنفرانس فولادسازی و ریخته‌گری مداوم و استفاده از تجربیات ارزنده این کنفرانس، بهبود مستمر فرایندهای تولیدی، افزایش کیفیت مواد اولیه و افزایش سرعت ریخته‌گری در راستای تولید حداکثری و بهینه به همراه کاهش مصرف انرژی از جمله دلایل رکوردشکنی به شمار می‌رود.

معروفخانی ادامه داد: ظرفیت اسمی فولاد هرمزگان ۱۲۵ هزار تن است و زمانی که از این میزان بالاتر تولید کنیم، این امر نشان می‌دهد کارکنان فولاد هرمزگان از هر نظر به تکنولوژی تولید فولاد مسلط شده‌اند و تولید بالاتر از ظرفیت علاوه بر بهینه‌سازی مصرف انرژی، کسب درآمد و سودآوری بیشتر را برای شرکت به همراه خواهد داشت.

رکوردشکنی واحد احیا مستقیم در فولاد هرمزگان

مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در ادامه به رکوردشکنی‌های واحد احیا مستقیم اشاره کرد و گفت: واحد احیا مستقیم از ابتدای سال‌جاری تولید را طوفانی آغاز کرد و چهار رکورد روزانه را در روزهای ۱۳، ۱۸، ۱۹ و ۲۲ فروردین ماه به ثبت رساند.

وی ادامه داد: این رکوردها پس از آن به دست آمد که واحد احیا مستقیم توانست سنگین‌ترین و طولانی‌ترین شات‌دان و تعمیرات سالیانه را در زمستان امسال با موفقیت پشت سر بگذارد؛ به عبارتی از محدودیت تامین گاز در زمستان بهترین فرصت را برای تعمیرات سالیانه ساختیم و با تعویض نسوز مدول A واحد احیا مستقیم و انجام تعمیرات اساسی در مدول B، فرصت را برای جهش تولید در این ۲ واحد فراهم ساختیم.

معروفخانی اضافه کرد: با انجام تعمیرات منظم و موفقیت‌آمیز، هر ۲ واحد برای افزایش تولید آماده شدند و توقفات اضطراری آن‌ها ناشی از مشکلات قطعات و تعمیرات کاهش یافت و به حداقل رسید؛ با کاهش شدید توقفات و افزایش زمان تولید، در ادامه شاهد آن بودیم که این واحد پی در پی رکوردشکنی کرد و سرانجام به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن در فروردین ماه، یک رکورد خارق‌العاده را به ثبت رساند.

وی گفت: این میزان تولید در حالی رقم خورد که میزان ظرفیت اسمی واحد احیا مستقیم کمی بیش از ۱۳۷ هزار تن در ماه است، این یعنی واحد احیا توانست ۲۵ درصد از ظرفیت اسمی خود محصول تولید کند که دستیابی به این ظرفیت اسمی میان واحدهای احیا مستقیم در صنعت فولاد کشور تقریبا بی‌نظیر است.

تولید بهینه و اقتصادی رویکرد فولاد هرمزگان در سالجاری

معروفخانی در ادامه به رویکرد این شرکت در سال‌جاری اشاره کرد و افزود: فولاد هرمزگان در سال جاری رویکرد تولید بهینه‌، اقتصادی و دارای ارزش افزوده را همراه با نیم‌نگاهی به رکوردشکنی و افزایش تولید دنبال می‌کند که در فروردین ماه محقق شد. همچنین به دنبال تداوم اجرای پروژه‌ها به ویژه تسریع آن‌ها هستیم تا جهش تولید واقعی را در فولاد هرمزگان محقق کنیم.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از چند واحد تولیدی در ارومیه
  • شکوفایی تولید و رکوردشکنی فولاد هرمزگان در بهار 1403
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس
  • بازگشت خط تولید در ۱۲۰۰ بنگاه اقتصادی با مشارکت بسیج کارگری
  • صد و دهمین یکشنبه های حمایت از تولید در ارومیه
  • احیای واحد‌های راکد و نیمه فعال ادامه دارد