Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمد فرهادی شامگاه گذشته در نخستین جلسه تشکیل و فعالیت قرارگاه استانی آب اظهار داشت: با توجه به کاهش شدید بارندگی‌ها در سال زراعی جاری و به تبع کاهش حجم ذخایر آبی استان، «قرارگاه استانی آب» به دستور استاندار راه‌اندازی شده است.

وی افزود: اگرچه در کارگروه‌های استان، شورای حفاظت از منابع آب و کارگروه مقابله با خشکسالی را داریم اما با توجه به اهمیت موضوع آب، این قرارگاه تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأمین آب شرب مردم در تابستان در اولویت

رئیس قرارگاه آب استان خراسان‌جنوبی خطاب به مدیران دستگاه‌های مرتبط با حوزه آب استان عنوان داشت: موضوع تأمین آب شرب مردم به‌ویژه در ایام تابستان را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهید.

فرهادی تأکید کرد: در این راستا از تمامی امکانات و ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی به‌گونه‌ای استفاده شود که موضوع تأمین آب به‌ویژه در آبرسانی سیار دچار آسیب و مشکل نشود.

وی یادآور شد: دستگاه‌ها می‌بایست علاوه بر بحث تأمین اعتبارات مورد نیاز، بحث مدیریت منابع آبی و استفاده بهینه از آن را در دستور کار قرار دهند.

کاهش هدر رفت شبکه‌های آب شرب در دستور کار

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه یکی از اقدامات بسیار مؤثر در مدیریت منابع آبی، موضوع کاهش هدر رفت شبکه‌های آب شرب است، تصریح کرد: این موضوع باید به‌صورت ویژه در برنامه‌ها دیده شود.

فرهادی بر استفاده بهینه از پساب فاضلاب شهر بیرجند تأکید کرد و گفت: شرکت آب منطقه‌ای باید طرحی را با هماهنگی جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت آماده کرده و طی یک ماه آینده به جلسه ارائه نماید.

جایگاه چهارم خراسان‌جنوبی در گسترش سیستم‌های نوین آبیاری

وی با تأکید بر اینکه خراسان‌جنوبی، سال گذشته به لحاظ گسترش سیستم‌های نوین آبیاری در بین دیگر استان‌ها جایگاه چهارم را داشته، اضافه کرد: جهاد کشاورزی باید موضوع نصب و راه‌اندازی سیستم‌های نوین آبیاری را امسال نیز با جدیت دنبال نماید.

رئیس قرارگاه استانی آب خراسان‌جنوبی به موضوع تبخیر آب در سدهای استان اشاره کرد و گفت: شرکت آب منطقه‌ای می‌بایست برای معرفی راهکارهایی در راستای کاهش تبخیر آب در سدها به‌ویژه در سد نهرین طبس که مصرف آب شرب نیز دارد، طرح مناسبی به قرارگاه ارائه نماید.

اولویت ویژه اجرای خط انتقال «دره‌بید طبس»

فرهادی افزود: اجرای خط انتقال «دره‌بید طبس» نیز باید با اولویت ویژه در دستور کار آب منطقه قرار گیرد.

وی مهم‌ترین اصل در موضوع مصرف بهینه آب را فرهنگ‌سازی عنوان کرد و گفت: صدا و سیما و سایر ارگان‌های فرهنگی باید از ظرفیت در اختیار خود برای ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب استفاده نمایند تا این موضوع نهادینه شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان‌جنوبی ادامه داد: با عنایت به اینکه گاه مشاهده می‌شود در روستاها، آبیاری باغات و مزارع یا تأمین آب دامداری‌ها و مرغداری‌ها بدون هماهنگی از شبکه آب شرب صورت می‌گیرد، لذا باید شرکت آب و فاضلاب نسبت به شناسایی و نیز برخورد با متخلفین اقدام نماید.

گفتنی است بر اساس مصوبات نخستین جلسه قرارگاه آب استان مقرر شد، با توجه به اهمیت موضوع، جلسات این قرارگاه، هر دو هفته یک‌بار تشکیل شود و بنا به‌ضرورت جلسه‌های فوق‌العاده در بازه زمانی کوتاه‌تری برگزار شود.

همچنین دستگاه‌های اجرایی باید به‌صورت هفتگی گزارش کار خود را به دبیرخانه قرارگاه-شرکت آب منطقه‌ای- ارائه نمایند.

انتهای پیام/3403/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: آب خشکسالی باران خراسان جنوبی دستگاه ها تأمین آب آب منطقه شرکت آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان‌جنوبی از ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مربوط به سفرهای رئیس‌جمهور به خراسان‌جنوبی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، عباس ملکی، امروز _یکشنبه سوم اردیبهشت _در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سفرهای استانی رئیس‌جمهور به استان خراسان‌جنوبی در مجموع تعداد ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست در سامانه سامد ثبت و جهت رسیدگی و اقدام به دستگاه‌های اجرایی استان ارجاع شد.

وی با بیان اینکه عمده درخواست‌ها در سفرهای استانی، درخواست کمک مالی و تسهیلات بوده است، تصریح کرد: در راستای رسیدگی به این درخواست‌ها مبلغ ۳۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض و بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه (۱۵ میلیون تومانی با بازپرداخت ۶۰ ماهه) پس از بررسی و استحقاق‌سنجی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی به تفکیک درخواست‌ها در سفرهای رئیس‌جمهور پرداخت و گفت: در سفر اول رئیس‌جمهور (شهریور ۱۴۰۰) در مجموع چهار هزار و ۷۲۰ درخواست ثبت شد.

وی با بیان اینکه برای پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در راستای پاسخگویی به این درخواست‌ها مبلغ ۵۴ میلیارد ریال به استان تخصیص پیدا کرد، اظهار داشت: در این سفر تعداد هزار و ۲۳۹ متقاضی به بانک‌های عامل و صندوق کارآفرینی امید استان معرفی شده است و به تعداد ۶۳۵ نفر هم تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شد.

ملکی ادامه داد: در جریان این سفر دو هزار و ۳۲۵ متقاضی مساعدت مالی نیز به نهادهای حمایتی معرفی شدند که پس از بررسی و استحقاق‌سنجی مبلغ ۱۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به ۴۳۶ نفر از آنها پرداخت شد.

وی درخصوص درخواست‌های واصله در سفر دور دوم رئیس‌جمهور (آذر ماه ۱۴۰۱) هم گفت: مجموع درخواست‌های واصله در این سفر ۱۰۴ هزار و ۶۳۴ مورد بوده است.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: برای تعداد ۱۸ هزار و ۴۶۶ متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه در موضوعات هفت‌گانه، مبلغ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به استان (۹ هزار و ۶۰۰ نفر طی سه مرحله) تخصیص پیدا کرد.

وی ادامه داد: متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک‌های عامل استان معرفی شدند و قریب به ۹ هزار نفر نیز تاکنون موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

ملکی با اشاره به اینکه در سفر دوم تعداد ۴۰ هزار و ۷۵۱ متقاضی دریافت مساعدت مالی به نهادهای حمایتی معرفی شدند، گفت: پس از بررسی و استحقاق‌سنجی لازم، مبلغ ۳۰۰ میلیارد ریال کمک بلاعوض به تعداد ۱۸ هزار و ۷۱۲ نفر پرداخت شد.

وی با اشاره به وضعیت درخواست‌های مردمی در سفر یک روزه و کاری رئیس‌جمهور (شهریورماه ۱۴۰۲) اظهار داشت: مجموع درخواست‌های واصله در این سفر ۲۰ هزار و ۵۱۶ مورد بوده است.

مدیرکل بازرسی استانداری خراسان‌جنوبی تصریح کرد: برای تعداد شش هزار و ۱۷۲ متقاضی دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه در موضوعات هفت‌گانه، در مرحله نخست مبلغ ۵۲۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به استان (سه هزار و ۵۰۰ نفر در پنج اسفندماه ۱۴۰۲) تخصیص پیدا کرد که پس از بررسی، متقاضیان بر اساس اولویت تعیین شده به بانک ملی استان معرفی شده‌اند که در حال دریافت تسهیلات هستند.

وی تأکید کرد: تعداد شش هزار و ۸۰۳ درخواست مساعدت مالی هم در این سفر ثبت شده که جهت بررسی به کمیته امداد امام خمینی (ره) ارجاع شده است.

کد خبر 746881

دیگر خبرها

  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار
  • ۲۳۰۰ قطعه زمین ویژه‌ طرح جوانی جمعیت در بیرجند آماده واگذاری است
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • راه اندازی موزه بین المللی استکبار ستیزی در صحرای طبس
  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود
  • ۳۸۵ اردوی جهادی در خراسان جنوبی برگزار شد
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • ثبت ۱۲۹ هزار و ۸۷۰ درخواست مردم خراسان جنوبی در سامانه سامد
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی