Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، کارخانه زرین سازه مهران یکی از کارخانه‌هایی است که بعد از ۲سال ورشکستگی(در سال‌های ۹۶ و ۹۷) به علت مشکلات متعدد، هم اکنون با ظرفیت تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه آجر و اشتغالزایی مستقیم برای ۸۰ نفر دوباره چرخ تولیدش به مدار حرکت بازگشته و توانسته با تکیه بر خود، تولید ملی و اشتغال پایدار را محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رونق بخشیدن به کارخانه‌ها و احیا دوباره آنها با حمایت همه جانبه دستگاه‌های متولی می‌تواند گام مهمی در توسعه و پیشرفت متوازن استان ایلام و پشتیبانی از تولید را به وجود آورد؛ اما به راستی دلیل اصلی راکد ماندن و ورشکستگی کارخانه‌ها موانع هستند یا کوتاهی جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید؟

اگر بخواهیم شعار سال 1400 تحقق پیدا کند، باید شیوه اعتبار دادن بانک‌های خصوصی تحت کنترل 100 درصدی دولت قرار گیرد تا این بانک‌ها نتوانند با رفتارهای خود بر ضد تولید عمل کنند.

 

اشتغالزایی برای بیش از ۸۰ نفر

مهدی روشنی مدیر عامل کارخانه زرین سازه مهران گفت: این کارخانه در سال ۹۰ تاسیس شده و برای بیش  از ۸۰ نفر نیز در تمامی فصول اشتغال پایدار ایجاد کرده است.

وی افزود: این کارخانه در حال حاضر به علت مرغوبیت خاک ماهانه بیش ‌از یک میلیون و پانصد هزار قطعه آجر تولید می‌کند.

وی ادامه داد: خط دوم تولید با مساعدت سازمان صمت استان و مهران در حال تکمیل و راه اندازی است و اگر وام کم درصد به ما دهند، تولید و اشتغال را نیز گسترش می‌دهیم.

روشنی گفت: باتوجه به توانی که در خود می‌بینیم با کمک و مساعدت نهادهای ذی‌ربط می‌توانیم کارگاهی متناسب با این شرکت در قالب طرح توسعه نیز بزنیم؛ وظیفه مسوولان است که بر اساس شعار سال، ساز و کار مناسب ایجاد کنند.

 

کارخانه تا مرز ۶۰ کیلومتر فاصله دارد

اسد قاسمی فرماندار مهران نیز بیان کرد: این کارخانه تا مرز مهران حدود ۶۰ کیلومتر فاصله دارد و هم اکنون از خاک زرخیز این کارخانه ده‌ها جوان بومی مشغول کار هستند.

وی افزود: این کارخانه در سال بیش از ۱۸ میلیون قطعه آجر با کیفیت تولید می‌کند و به استان‌های همجوار نیز صادرات دارد.

فرماندار مهران با بیان اینکه تعداد معادن فعال شهرستان مهران در مجموع ۱۵ واحد است، خاطر نشان کرد: با احداث خط‌های دیگر این کارخانه شاهد تولید و اشتغال پایدار در منطقه خواهیم بود.

دلایل اصلی راکد شدن واحدهای صنعتی

 سهرابیان یکی از کارشناسان ارشد اقتصادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس گفت: تحریم‌های اقتصادی، نبود مواد اولیه، اخذ مالیات، سود بانکی و... از جمله دلایل اصلی راکد شدن بسیاری از واحدهای صنعتی است که بی‌شک با برطرف کردن این مشکلات شاهد بازگشت مجدد بسیاری از واحدهای صنعتی به چرخه تولید خواهیم بود.

وی افزود: بیش از ۵۰۰ واحد تولیدی در استان وجود دارد که حدود نیمی از آنها غیر فعال هستند و ضروری است در این باره از سوی مسوولان چاره اندیشی شود.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: واحدهای صنعتی نقش مهمی در کاهش آمار بیکاری دارند و با توجه به اینکه احیای واحدهای صنعتی تعطیل، نیمه‌فعال یا راکد به‌ صرفه‌‌‌تر از ساخت واحدهای صنعتی جدید است باید این مهم در دستور کار قرار گیرد تا علاوه بر صرف هزینه کم شاهد اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی باشیم.

صادرات به کشور عراق

فرزاد مرادی رئیس صنعت، معدن و تجارت مهران گفت: این واحد تولیدی صنعتی علاوه بر رفع نیاز انواع آجرهای سفالی و... در داخل استان صادرات به کشور عراق نیز داشته است.

وی افزود: این کارخانه از واحدهای فعالی است که با وجود مشکلات متعدد از جمله هزینه گاز و برق، مشکلات کارگری و... باز چرخ تولیدش فعال است.

مرادی یادآور شد: تعداد کل واحدهای تولیدی- صنعتی شهرستان مهران ۶۷ واحد تولیدی است که  (۸۰/۵۹٪) آن ها فعال و تعدادکل واحدهای غیر فعال ۵ واحد تولیدی بوده که  (۷/۴۶٪) آن غیر فعال است.

 

نبود استراتژی توسعه تولید

روشنی یکی از کارگران کارخانه زرین سازه نیز بیان کرد: دولت و بانک‌ها در همه ابعاد به تولید کننده فشار می‌آورند؛ از جمله مهمترین موانع ریشه‌ای در مسیر تولید داخلی، نبود استراتژی توسعه تولید است؛ نبود استراتژی توسعه تولید بدین معناست که در فقدان آمایش سرزمینی، معلوم نیست چه کالاهایی باید در داخل کشور تولید شده و این کالاها در چه مناطق و شرایطی تولید شوند.

رضایی یکی از شهروندان مهرانی نیز گفت: مشکلات تولید کنندگان در استان ایلام مشکلات بانکی است که باید در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها این مشکلات به نفع تولید کنندگان برطرف شود.

حال باید گفت شعار امسال به نوعی تکمیل کننده شعارهای سال‌های گذشته است، چون سال‌های قبل شعارها بر محور تولید، وجدان کاری و مباحث اقتصادی بود ولی شعار امسال تکمیل کننده است از این جهت که هم به پشتیابی از بخش تولید و هم بر رفع موانع تولید تاکید شده است.

اگر بخواهیم به تولید توجه کنیم باید پشتیبانی‌های لازم را نه فقط در قالب دولت‌ها، بلکه در قالب ارکان حاکمیت کشور از بخش تولید داشته باشیم و همه مجموعه کشور برای پشتیبانی و حمایت از تولید به میدان بیایند.

اهمیت رفع موانع از پیش پای تولید کنندگان در استان توسعه یافته ایلام حائز اهمیت است؛ برای آنکه پشتیبانی اتفاق بیفتد لازم است موانع تولید برطرف شود و این کار نیازمند داشتن قوانین منطبق با شرایط موجود، اصلاح و بازنگری آن خواهد بود چون با قوانین ۴۰ سال قبل نمی‌توانیم شرایط اقتصادی امروز را هدایت و مدیریت کنیم.

انتهای پیام/ ۹۷۰۸۱۳/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: ورشکستگی فرزاد مرادی رئیس صنعت معدن و تجارت شهرستان مهران کارخانه تولید آجر اشتغالزایی صادرات واحدهای صنعتی واحد تولیدی قطعه آجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید

به گزارش قدس آنلاین،  ایوب رحیمی روز چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها افزود: با احیای این تعداد واحد صنعتی، ۸۷۸ نفر در هرمزگان مشغول به کار شدند.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های مشترک برای فعال‌ سازی واحدهای صنعتی راکد در استان، تصریح کرد: باتوجه به برگزاری مستمر نشست‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با مدیران و رفع مسائل و مشکلات واحدها این امر مهم انجام گرفت.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، نبود سرمایه در تامین نقدیندگی را مهم‌ترین علت تعطیلی واحدهای صنعتی راکد عنوان و اظهار کرد: سرمایه‌گذاران جدیدی که قصد سرمایه‌گذاری در بخش صنعت استان را دارند به سمت احیای واحدهای تولیدی راکد هدایت شوند.

رحیمی یادآور شد: واحدهایی که به چرخه تولید بازگشته و مجدد راه‌اندازی شده‌اند، بیشتر صنایع کوچک هستند و هر واحد به طور متوسط برای ۱۰ نفر اشتغالزایی کرده است.

وی تاثیر واحدهای احیا شده در چرخه تولید استان را مهم ارزیابی کرد و گفت: واحدهای کوچک اگرچه از نظر اشتغالزایی محدود هستند اما تحرک خوبی در رونق تولید و تکمیل چرخه تولید در استان ایجاد می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • فعالیت واحد تولیدی پلمب شده در شهرک صنعتی قدیم فیروزکوه از سر گرفته شد
  •  قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است/ رشد تولید بسیاری از مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • اجازه نمی‌دهیم هیچ واحدی دچار رکود و تعطیلی شود
  • افزایش تولید واحدهای صنعتی سمنان با ارائه بسته‌های حمایتی در دستور کار است
  • تولید سالانه ۴۰ هزار تن ورق و فویل آلومینیومی در رزن 
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • وضع برخی قوانین موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود
  • حمایت از واحدهای تولیدی استان کرمان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان