Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@23:13:57 GMT

سگ‌ها در حال تبدیل شدن به مشکلات روز دنیا

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۵۲۷۳

سگ‌ها در حال تبدیل شدن به مشکلات روز دنیا

ایمان معماریان دامپزشک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش جمعیت حیوانات ولگرد و خطر آن برای محیط زیست اظهار کرد: حیوانات به دو دسته اهلی و وحشی تقسیم می‌شوند، حیوانات حیات وحش، حیواناتی هستند که در طبیعت زیست می کنند و چرخه‌های زیستی طبیعی دارند و حیوانات اهلی حیواناتی هستند که انسان‌ها برای منافع خودشان آنها را از طبیعت جدا و اهلی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: غذارسانی به حیوانات این دو بخش متفاوت است، حیوانات اهلی از گذشته تا به امروز در کنار انسان‌ها بوده اند، ولی از یک زمانی به بعد انسان‌ها دیگر نیازی به حیوانات اهلی نداشتند؛ بنابراین با افزایش تولید پسماند جمعیت حیوانات اهلی به شدت افزایش پیدا کرد.

معماریان عنوان کرد: امروزه تحقیقات نشان می‌دهد که این حیوانات اهلی که در چرخه‌های طبیعی هیچ جایی ندارند وقتی وارد محیط زیست یا طبیعت می‌شوند می‌توانند به چرخه‌های حیات وحش آسیب زیادی وارد کنند.

او با اشاره به اینکه اکنون در ایران سگ‌ها و گربه‌ها به بزرگترین معضل‌ حیات وحش تبدیل شده اند؛ تصریح کرد: بنابراین باید جمعیت این حیوانات مدیریت شود و آن‌ها نباید در طبیعت رها باشند، زیرا رها بودن آن‌ها هم به خودشان آسیب می‌زند و ممکن است دچار بیماری‌های زیادی شود.

این دامپزشک گفت: راهکار‌های مختلفی در سایر کشور‌ها برای کنترل جمعیت این حیوانات مطرح شده است که تعدادی از این کشور‌ها در این امر موفق بودند و جمعیت سگ‌ها و گربه‌های ولگرد را به صفر رساندند.در لندن سال‌های زیادی با رت‌ها یا همان موش‌های بزرگ مشکل داشتند، زمانی توانستند این موضوع را کنترل کنند که پسماند‌های خود را مدیریت کنند.

او در ادامه بیان کرد: این موضوع برای کنترل جمعیت همه حیوانات ولگرد قابل اهمیت خواهد بود، به عبارت دیگر مدیریت پسماند مساوی است با کنترل و کاهش جمعیت حیوانات ولگرد.غذا دادن به حیوانات ولگرد مساوی است با افزایش پسماند‌های تر، بنابراین این موضوع سبب می‌شود که این حیوانات تقویت شده و در مقابل آن جمعیتشان نیز افزایش پیدا می‌کند.

این دامپزشک تصریح کرد: مقالات روز دنیا به این نتیجه رسیده اند که سگ‌ها در حال تبدیل شدن به بزرگترین مشکلات روز دنیا هستند.

بیشتر بخوانید

دلفین ها در آب به بچه های خود شیر می‌دهند چه بیماری‌هایی از حیوانات به انسان منتقل می‌شود؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست حیات وحش حیوانات ولگرد حیوانات اهلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /

موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح موسوم به «سیپری» در تازه‌ترین گزارش خود در خصوص بودجه نظامی کشورهای مختلف، می‌گوید ایران در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ هزینه‌های نظامی خود را افزایش داده است.   به گزارش عصر ایران به نقل از یورو نیوز؛ بر اساس این گزارش که بر پایه آمارهای رسمی و دولتی کشورهای مختلف جهان حاصل می‌شود، جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۳ مبلغ ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار صرف هزینه‌های نظامی کرده است. این عدد نسبت به سال ۲۰۲۲ شش دهم درصد افزایش یافته است.    بر اساس اعلام این موسسه، میزانی که ایران برای هزینه‌های دفاعی خرج کرده معادل ۲.۱ درصد تولید ناخالص داخلی کشور بوده است.    در منطقه خارمیانه کشورهای عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه بیش از ایران در سال ۲۰۲۳ برای صنایع نظامی خرج کرده‌اند. عربستان با تخصیص ۷۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار نه تنها در منطقه خاورمیانه در رده نخست قرار دارد که حتی در جهان هم بعد از ایالات متحده آمریکا، چین، روسیه و هند در جایگاه پنجم ایستاده است.    بعد از عربستان این اسرائيل است که با صرف ۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در جایگاه دوم در منطقه خاورمیانه و پانزدهم جهان ایستاده است. ترکیه هم با ۱۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در رده بیست و دوم دنیا قرار دارد و بیش از ایران در امور نظامی هزینه کرده است.    بر اساس نتایج این تحقیق، رتبه ایران در رده‌بندی جهان نسبت به سال ۲۰۲۲ هفت رده بالاتر رفته و از جایگاه ۳۳ به رده ۲۶ رسیده است. سهم ایران در کل هزینه‌های تسلیحاتی در جهان در سال ۲۰۲۳ حدود چهار دهم درصد بوده است. این در حالی‌است که عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه به ترتیب سهمی ۳.۱، ۱.۱ و شش دهم درصدی از کل هزینه‌کرد در صنایع نظامی در سال ۲۰۲۳ جهان داشته‌اند.    این گزارش که هزینه‌ها در صنایع نظامی کشورهای مختلف در تمامی نهادهای مربوطه را مورد بررسی قرار داده می‌گوید سهم هزینه‌های نظامی اختصاص یافته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست‌کم از سال ۲۰۱۹ به بعد رو به افزایش بوده است.   بر این اساس سهم سپاه پاسداران در کل هزینه‌های نظامی ایران در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۷ درصد بوده اما این میزان در سال ۲۰۲۳ به ۳۷ درصد افزایش یافته است.    علاوه بر این در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های مربوط به خرید هواپیما از شرکت صنعتی هواپیماسازی ایران (هسا) نیز در مدت مشابه ۲۷ درصد افزایش یافته است.    از تولیدات هسا می‌توان به هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) که سپاه آنها را تولید و مورد استفاده قرار می‌دهد اشاره کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین رویداد جوانی در استان همدان
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • استاندار سمنان: تامین آب پایدار یکی از مشکلات اصلی استان است
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • اهمیت مسئله جمعیت به درستی در جامعه تبیین شود
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود
  • سریع‌ترین مرد دنیا حامی کریس: عاشق رونالدوام!