Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب کرد امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: نصب علائم و تابلوهای هشدار دهنده در محورهای مواصلاتی یکی از وظایف این اداره کل است که متاسفانه هر روزه تعداد قابل توجهی از این علائم همچون پایه مسیر نما، تابلوهای اخطاری، انتظامی و اطلاعاتی، بشکه ترافیکی، چراغ های چشمک زن و صفحه گاردریل به سرقت می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علائم جاده ای سرقت شده با قیمت‌های بسیار اندک فروخته می‌شود در حالیکه این اداره‌ کل باید برای خرید و نصب مجدد آنها هزینه‌های سنگینی را از محل اعتباراتی که می‌توانست در زمینه بهسازی جاده‌های استان صرف شود متحمل می‌شود.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه تابلوها و علائم هشداردهنده با هدف راهنمایی و هدایت رانندگان و ارتقاء ایمنی و حفظ جان مسافران نصب شده است، یادآور شد: آشکارسازی راه ها، نصب تابلو در مکان‌های مناسب، حفظ حریم راه ها، ونصب سرعت‌کاه‌ها از مهمترین اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان در زمینه ارتقای ایمنی راه‌ها است.

وی گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده سارقان بیشتر در تاریکی شب اقدام به سرقت این تابلوها و علائم می‌کنند که این اداره کل با گشت‌های شبانه روزی سعی بر کاهش این گونه سرقت‌ها دارد.

کرد خاطر نشان کرد: از مردم عزیز تقاضا می شود در صورت مشاهده سرقت و یا خرید و فروش علائم جاده ای، مراتب را فوراً به پلیس 110 اطلاع دهند یا از طریق تماس با تلفن های 141 جهت رسیدگی فوری گزارش دهند.

انتهای پیام/75005

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان ایمنی سرقت حمل و نقل جاده ای جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۵ بندسار خسارت دیده از سیل بلوچستان مرمت و بازسازی شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر آب و خاک سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پس از فروکش کردن سیلاب در منطقه جنوب استان تاکنون مرمت ۱۴۵ بندسار به اتمام رسیده است.

حسینعلی رمرودی امروز چهارشنبه در بازدید از ظرح های آب و خاک جنوب استان اظهار کرد: پس از فروکش کردن سیلاب در منطقه جنوب سیستان و بلوچستان، کار مرمت و بازسازی بندسارها در شهرستان‌های کنارک، دشتیاری و چابهار، نیکشهر و قصرقند آغاز و تاکنون مرمت ۱۴۵ بند سار به اتمام رسیده است.

وی افزود: عملیات اجرایی مرمت و بازسازی سایر بندسارهای خسارت دیده همچنان با قوت در حال اجراست.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در جریان بارندگی‌های سیل آسای اسفندماه سال گذشته و به دنبال آن جاری شدن سیل در جنوب استان تعداد یک‌هزار و ۵۸۴ بندسار و سازه آبخیزداری بشدت تخریب شد.

وی اظهار کرد: همچنان منتظر اعتبارات بیشتر جهت ترمیم همه بندسارها هستیم.

رمرودی گفت: ۱۸ دستگاه بولدوزر، ۶ دستگاه لودر،۲ دستگاه بیل مکانیکی و چهار دستگاه‌ کمپرسی در جنوب سیستان و بلوچستان برای مرمت و بازسازی بندسارها و کمک به کشاورزان مشغول کار هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان
  • توقیف کامیون بار مرغ زنده قاچاق در مرز‌های میانی سیستان و بلوچستان
  • تخصیص‌ ۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران سیل سیستان و بلوچستان
  • طرح کنترل و نظارت بیش از ۷۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی جاده ای در سیستان و بلوچستان
  • پنج هزار میلیارد ریال برای جبران سیل سیستان و بلوچستان اختصاص یافت
  • کنترل و نظارت بر بیش از ۷۰۰ ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • ۱۴۵ بندسار خسارت دیده از سیل بلوچستان مرمت و بازسازی شد
  • قاچاقچی سوخت در زاهدان جریمه ۴۶ میلیارد ریالی شد
  • محکومیت ۴۶ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در زاهدان
  • جابجایی بیش از ۶۵ هزار مسافر در سیستان و بلوچستان