Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@20:29:36 GMT

نحوه فعالیت اصناف در شهرهای قرمز اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۵۹۶۱

نحوه فعالیت اصناف در شهرهای قرمز اعلام شد

اتاق اصناف ایران جزئیات جدیدی از چگونگی فعالیت مشاغل در تعطیلات دو هفته‌ای شهرهای قرمز منتشر کرد.

به گزارش ایمنا، بر اساس اطلاعات منتشر شده، مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی (شامل تمام گروه‌های غذایی سرد، گرم، آشامیدنی، بستنی و آبمیوه، خشکبار، شیرینی و مشاغل مشابه) در شهرهای قرمز تنها به صورت آماده و بیرون بر مجوز فعالیت داشته و پذیرش حضوری سفارش ممنوع و فقط پذیرش به صورت تلفنی، اینترنتی و سایر شبکه‌های مجازی مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین پذیرش مشتری در این واحدها ممنوع و مشمول برخورد قانونی خواهد شد.

فعالیت گروه‌های شغلی ۲، ۳ و ۴ در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع

تنها گروه شغلی یک در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در شهرهای قرمز امکان فعالیت دارند و ممنوعیت فعالیت مشاغل گروه‌های ۲، ۳ و ۴ در شهرهای قرمز، علاوه بر واحدهای صنفی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز اعمال می‌شود. بدیهی است در صورت فعالیت مشاغل ممنوعه در این فروشگاه‌ها، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

همچنین طبق اعلام اتاق اصناف ایران، فعالیت پاساژهای غیرتخصصی در شهرهای با وضعیت قرمز ممنوع است.

به عبارت دقیق‌تر بر اساس گروه‌بندی مشاغل «طرح جامع هوشمند مدیریت بیماری کرونا متناسب با وضعیت شهرها» فعالیت پاساژهای سرباز و سربسته، بازارهای سرپوشیده، مراکز خرید و فروش بزرگ و بازارهای موقت (بازارهای روز و محلی) به استثنای پاساژهای تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر (به جز پوشاک، کیف، کفش و موبایل) در شهرهای قرمز ممنوع است.

گل‌فروشان مجاز به فعالیت هستند

فروشندگان گل و گیاه نیز در مشاغل گروه یک قرار گرفتند و طی دو هفته جاری در شهرهای قرمز مجاز به فعالیت هستند.

گفتنی است که در پی گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور، فعالیت مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ از امروز در شهرهای قرمز ۱۰ روز و در تهران ۱۴ روز تعطیل شد. البته علاوه بر مشاغل غیرضروری، بازار بزرگ تهران نیز از روز شنبه ۲۱ فروردین به مدت دو هفته تعطیل است.

بر این اساس در شهرهایی با وضعیت قرمز کرونایی فقط مشاغل گروه ۱ شامل کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات، کشتارگاه، انبار و سردخانه عمومی؛ مراکز زیر ساختی و حیاتی، مراکز تأمین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت‌های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه‌ها و جایگاه‌های سوخت؛ حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برون‌شهری شامل ریلی، هوایی، جاده‌ای و دریایی؛ کرایه خودرو بدون راننده، پارکینگ عمومی؛ مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی؛ فروشگاه‌های مواد غذایی، زنجیره‌ای، سوپرمارکت‌ها، میوه‌فروشی‌ها و سبزی فروشی‌ها، میادین میوه و تره‌بار؛ مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات پروتئینی و خدمات وابسته؛ مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی و نانوایی (تولید فراورده‌های نانوایی)؛ مراکز بهداشتی، درمانی، اورژانس و تأمین آمبولانس دولتی و خصوصی و مشاغل مشابه؛ داروخانه‌ها، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی و بذر؛ مراکز تهیه، تولید و طبخ مواد غذایی و خوراکی آماده و صرفاً بیرون بر (شامل تمام گروه‌های غذایی سرد، گرم، آشامیدنی، بستنی و آبمیوه، خشکبار، شیرینی و مشاغل مشابه)؛ خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی؛ شرکت‌های خدمات اینترنتی (اعم از تأمین کنندگان اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌های خدماتی مبتنی بر اینترنت)؛ رسانه‌های مکتوب و بر خط و مشاغل مشابه؛ مراکز نگهداری خدماتی سالمندان، معلولان، جانبازان، مراکز توان‌بخشی و مراقبتی و آسایشگاه‌ها؛ تعمیرگاه‌های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی، الکترونیکی، کامپیوتر، تاسیساتی، کلیه خدمات فنی و کارواش؛ فروشگاه‌های انواع قطعات، لوازم یدکی، الکتریکی، الکترونیکی، صیادی، کشاورزی و تاسیساتی و سایر ملزومات مورد نیاز تولید؛ فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی از قبیل گچ، سیمان، سرامیک، لوله و اتصالات)، محصولات فولادی (آهن و آلومینیوم) و پاساژهای تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر (به استثنا پوشاک، کیف، کفش و موبایل) و آهن‌آلات؛ کارگاه‌های صنعتی و ساختمانی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن)؛ لیتوگراف، تایپ و تکثیر و دفاتر فنی مرتبط، دفاتر آگهی تبلیغاتی، فروشندگان کاغذ و مقوا؛ خشکشویی‌ها؛ مراکز فروش عینک‌های طبی؛ فروش گل و گیاه تزئینی و طبیعی؛ فروشگاه‌های لوازم ایمنی و آتش‌نشانی؛ سینما خودرو / تئاتر خودرو؛ مراکز اقامتی (شامل هتل، متل، مهمان‌پذیر، پانسیون و مشاغل مشابه)؛ فروشگاه‌های مواد شیمیایی با کاربرد صنعتی و کشاورزی؛ فعالیت تیم‌های ملی و لیگ‌های وابسته در رشته‌های مختلف؛ غذا و ملزومات حیوانات خانگی، ملزومات و تجهیزات دامپزشکی؛ که مشاغل ضروری محسوب می‌شوند مجاز به فعالیت هستند.

منبع: ایسنا

کد خبر 486087

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تعطیلی اصناف نحوه فعالیت اصناف اصناف اتاق اصناف اتاق اصناف ایران محدودیت اصناف شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرهای قرمز مشاغل مشابه فعالیت مشاغل فروشگاه ها مشاغل گروه زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند

به گزارش «تابناک» به نقل از اتاق اصناف ایران، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران با بیان آمار تسهیلات تولید موبایل در سال ۱۴۰۲ از اعمال دقت بیشتر در صدور مجوز تولید تلفن همراه خبر داد.

سیدحسین سادات حسینی درباره این خبر گفت: «در سال گذشته بیش از ۱۰۰ شرکت، درخواست خود را برای صدور مجوز تولید گوشی تلفن همراه ارائه کرده بودند که پس از طی مراحل مشخص شده، با دریافت برخی حمایت‌ها و سهیلات فعالیت خود را آغاز کردند.»

طبق توضیح او بعد از برگزاری جلساتی در وزارت صمت و وزارت ارتباطات بنا شده است که این دو وزارتخانه، شرکت‌های درخواست‌کننده را مورد بررسی و راستی آزمایی قرار دهند تا «مشخص شود امکانات و اعتبارات اختصاص‌یافته در جهت راه‌اندازی خط تولید و بهره‌برداری از آن استفاده شده یا خیر».

رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف ایران با بیان این توضیحات گفت: «این راستی‌آزمایی‌ها، صدور مجوزهای جدید برای تولید تلفن همراه را مشمول دقت، بررسی‌ و زمان بیشتری می‌کند.»

تصمیم به راستی‌آزمایی شرکت‌های متقاضی تولید موبایل درحالی است که پیش از این تولید گوشی‌های تقلبی نوکیا در ایران جنجالی شده بود.

در جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۳ هم به «حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی» اشاره شده است. در جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه سال ۱۴۰۳ برای این عنوان ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

دیگر خبرها

  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت‌های اصناف در قم
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت های اصناف در قم
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید
  • گوشت قرمز ۲۹۹ هزار تومانی وارد بازار شد؛ از کجا می‌توان گوشت ارزان خرید؟
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت، برای تولید موبایل تسهیلات گرفتند
  • بیش از ۵۵۰ هنرستان فنی و حرفه‌ای در خوزستان فعالیت می‌کنند
  • عرضه گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی در سراسر کشور | قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها
  • اعلام برنامه کنسرت‌های تهران و شهرهای دیگر با طعم چند اما و اگر