Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی رحیمی آذر، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: پرونده های تخلفات اقتصادی در طول در سال ۹۹ در سه بخش کالا و خدمات ، قاچاق کالا و ارز و بهداشت به اداره کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل واصل و روسای شعب تعزیرات حکومتی با تلاش شبانه روزی توانسته اند  ( قریب له صد در صد پرونده ها ) را رسیدگی  کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رحیمی آذر گفت:نتیجه تلاش شعب تعزیرات حکومتی استان اردبیل در طول پارسال برای رسیدگی به همه پرونده های تخلف اقتصادی در این استان محکومیت متخلفان متخلفان به پرداخت مبلغ ۸۶۲ میلیارد ریال جریمه نقدی در حق دولت است .

او اظهار کرد: با توجه به افزایش تعداد پرونده های تشکیل و رسیدگی شده تخلفات اقتصادی در اداره کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل در طول سال قبل ، تعداد پرونده های مورد رسیدگی در سال ۹۹ نسبت به سال مشابه سال ۹۸ بیش از ۱۷ درصد افزایش نشان می دهد .

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت :از تعداد پرونده های مطروحه در شعبات تعزیرات حکومتی این استان ۱۰ هزارو ۳۰۸ مورد مربوط به بخش کالاو خدمات ، هزارو ۲۱۵ مورد قاچاق کالا و ارز و هزارو ۹۴۲ مورد مربوط به حوزه بهداشت و درمان می باشد .
رحیمی آذر اظهار داشت:از اهم تخلفات موارد رسیدگی در بخش کالا و خدمات می توان به تعداد ۲ هزار و ۳۰۳ مورد تخلف گران فروشی هزارو ۳۹۱ مورد تخلف کم فروشی ، ۷۷۳ فقره پرونده عرضه خارج از شبکه کالاهای اساسی و ۸۰۸ فقره پرونده تقلب اشاره کرد که به موقع در شعب تعزیرات حکومتی تحت رسیدگی و پس از صدور حکم به اجراء درآمده است .

او گفت:از اقدامات مهم اداره کل تعزیرات حکومتی استان در طول پارسال می توان به تشکیل اکیپ مشترک و بازرسی از ۶ هزارو ۵۱۲ واحد صنفی و مراکز تولیدی و توزیعی و انبارهای کالاهای اساسی اشاره کرد  که  این بازرسیها منجربه شناسایی و کشف تعدادهزارو ۹۱۲ مورد تخلف اقتصادی شده است .

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان اردبیل با بیان اینکه تخلفات کشف شده در طول بازرسیهای پارسال بموقع توسط شعب تعزیرات حکموتی استان تحت رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته  است اظهار داشت:آمار بازرسیهای واحدهای صنفی در توسط این ادره کل در سال ۹۹ درمقایسه آمار گشت وبازرسی سال ما قبل آن ۴۴ درصد افزایش دارد .

رحیمی آذر گفت: در طول پارسال و با توجه به مقتضیات زمانی طرحهای مختلفی را همچون طرح ویژه نوروزی ، طرح ماه مبارک رمضان و سایر طرح های متناسب برای پیشگیری از افزایش خود سرانه قیمت کالاها وخدمات را در قالب تشکیل اکیپ وگشت مشترک به صورت هدفمند  اجرا شده و  مدت زمان رسیدگی به پرونده های تخلفات اقتصادی نیز به سال ۹۸ با ۵/۲ روز کاهش به ترتیب به ۵/۷ و ۱۷ روز کاهش داشته است .

رحیمی اذر از رسیدگی و صدور حکم محکومیت برای پرونده تولید کود تقلبی در اردبیل خبر داد واظهار کرد: براساس گزارش های دریافتی  مبنی بر تولید کود تقلبی از سوی یک شرکت تولیدی، اکیپی متشکل از رئیس شعبه سیار، نمایندگان جهاد کشاورزی و مامورین نیروی انتظامی در قالب گشت مشترک به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی های اولیه از این شرکت مقدار ۲۰ هزار کیسه ۲۰ کیلویی کود تقلبی  به ارزش ۱۰ میلیارد ریال کشف و پرونده ای نیز در این خصوص تشکیل شد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی اردبیل قاچاق کالا و ارز طرح ماه مبارک رمضان شعب تعزیرات رحیمی آذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب مطب یک پزشک در کوهدشت/ پزشک متخلف ۱۱ میلیارد ریال جریمه شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: مطب یک پزشک در شهرستان کوهدشت به علت تخلفات پزشکی پلمب و فرد متخلف ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جریمه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، علیرضا لطفی اظهار کرد: شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی کوهدشت پرونده پزشک متخصص ارتوپدی برای دریافت وجه اضافی از بیماران در جمع به ارزش ۴۸۰ میلیون ریال رسیدگی کرد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و استعلام از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی متهم را برای مرتبه دوم علاوه بر لغو پروانه به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان گفت: بازرسان ویژه دانشگاه علوم پزشکی لرستان گزارش تخلف دریافت وجه اضافی را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرد.

کد خبر 745526

دیگر خبرها

  • محکومیت هفت میلیارد ریالی شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان
  • پلمپ ۲ واحد متخلف در طبس
  • ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول
  • پلمب مطب یک پزشک در کوهدشت/ پزشک متخلف ۱۱ میلیارد ریال جریمه شد
  •  تعزیر و خاموشی ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق
  • محکومیت ۴۲ میلیارد ریالی قاچاقچی دخانیات
  • شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان هفت میلیارد ریال جریمه شد
  • جریمه قاچاقچی لوازم جانبی موبایل در مشهد
  • تشکیل ۱۴۱۷ پرونده تخلف تعزیراتی نوروزی در خراسان رضوی
  • رسیدگی فوری به پرونده‌های زیرمیزی پزشکان