Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-24@22:50:53 GMT

مقررات جدید رمزارزها اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۱۷۷۵

مقررات جدید رمزارزها اعلام شد

به گزارش ایسنا، در دستورالعمل جدید که با اصلاحاتی ابلاغ شده، اوقات سال به سه دسته نوع یک (اوج بحرانی)، نوع دو (محدودیت بار) و نوع ۳ (عادی) تقسیم بندی شده است که هر کدام نیز تعرفه خاص خود را دارد.   براساس این ابلاغیه، تامین برق مرکز استخراج رمزارزها به ۴ روش امکان پذیر است  که انتخاب آن به عهده متقاضی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار روش تامین برق برای مراکز استخراج رمز ارز

براساس این ابلاغیه، تامین برق از طریق الف) سرمایه گذاری در طرح های بهینه سازی مصرف برق، ب) تامین برق از طریق نیروگاههای تجدیدپذیر (اعم از موجود و جدید)، ج) اتصال به شبکه و خرید انرژی از شرکت برق و یا د) با نصب و بهره برداری از مولدهای حرارتی، چهار روش تعریف شده ای است که متقاضیان می توانند برای تامین برق مراکز خود یکی از آنها را انتخاب کنند.

اوقات سال به سه نوع تقسیم بندی شد

در همین خصوص مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق نیز گفت: در دستورالعمل جدید که با اصلاحاتی ابلاغ شده، اوقات سال به سه دسته نوع یک (اوج بحرانی)، نوع دو (محدودیت بار) و نوع ۳ (عادی) تقسیم بندی شده است که هر کدام نیز تعرفه خاص خود را دارد.

وی  در خصوص اوقات نوع یک یا اوج بحرانی اظهارداشت: این دوره به زمان هایی اطلاق می شود که به دلیل عدم کفایت ظرفیت تولید در مقایسه با اوج بار درخواستی، احتمال بروز خاموشی وجود دارد. حداقل میزان اوقات بحرانی برابر با ۳۰۰ ساعت است و مطابق با تبصره «۲» ماده «۴» مصوبه شماره ۵۸۱۴۴ مورخ ۱۳ مرداد ۹۸ هیات وزیران فروش برق از طریق شبکه در این ایام به مشترکین استخراج رمزارزها ممنوع است.

وی در خصوص شرایط نوع دو یا محدودیت بار نیز گفت: این اوقات خارج از اوقات نوع یک (اوج بحرانی) بوده و حداکثر ۲۷۰۰ ساعت است که توسط شرکت توانیر و براساس محدودیت های تامین سوخت نیروگاه ها، عرضه برق و سایر قوانین و مقررات در کشور تعیین و اعلام می شود.

رجبی مشهدی درباره زمان های نوع ۳ یا عادی نیز گفت: این زمان ها، شامل کلیه اوقات سال به جزء اوقات نوع یک (اوج بحرانی) و دو (محدودیت دار) است.

تعرفه های برق رمزارزها

سخنگوی صنعت برق در زمینه تعرفه برق مراکز استخراج رمز ارز نیز اظهارداشت: براساس ابلاغیه جدید،   بهای هر کیلووات ساعت برق مصرفی مراکز استخراج رمزارزها برابر با ۱۶ هزار و ۵۷۴ ریال تعیین شده است که این میزان در زمان های نوع ۳ (عادی) با ضریب نیم و در زمان های نوع ۲ (محدودیت دار) با ضریب ۲  محاسبه خواهد شد.

وی همچنین افزود: تعرفه تعیین شده براساس متوسط بهای صادراتی برق و نرخ تسعیر سامانه نیما، هر سه ماه یک بار توسط شرکت توانیر اصلاح وبه روزرسانی شده و گزارش آن برای وزارت نیرو ارسال می شود.

مشوق های وزارت نیرو برای مراکز استخراج رمزارز

سخنگوی صنعت برق در عین حال درباره برخی از تخفیفات در نظر گرفته شده برای این مراکز گفت: بهای برق دریافتی از سطوح ولتاژ ۴۰۰ و ۲۳۰ کیلوولت با تخفیف ۲۰ درصدی و از سطوح ولتاژی ۱۳۲، ۶۶ و ۶۳ با تخفیف ۱۲ درصدی محاسبه خواهد شد. همچنین برق مصرفی مراکز استخراج رمزارزها که بر اساس تائید مراجع ذیصلاح به استخرهای استخراج داخل کشور متصل می شوند علاوه بر تخفیف های ولتاژ اتصال مذکور، مشمول ۱۵ درصد تخفیف دیگر نیز خواهند شد.

رجبی مشهدی افزود کلیه واحدهای استخراج رمزارزها که دوره ساخت آنها به پایان رسیده است و اقدام به راه اندازی واحد خود نموده و فعالیتشان را آغاز کرده اند موظف به تبدیل جواز تاسیس به پروانه بهره برداری با درخواست از وزارت صمت می باشند در غیراینصورت قدرت مجاز آنها برابر با توان مصرفی دوره ساخت (کارگاهی) در نظر گرفته شده و هزینه تجاوز از قدرت برق دوره احداث از مشترک اخذ خواهد شد.

منبع: الف

کلیدواژه: استخراج رمزارزها مراکز استخراج اوقات سال اوج بحرانی تامین برق نوع یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۳ ارديبهشت

ایتنا - کارمزد بیت‌کوین پس از رکورد میانگین روزانه ۱۲۸ دلار در رویداد هاوینگ، سقوط کرد.
میانگین کارمزدهای پرداخت شده برای بیت‌کوین تنها یک روز پس از رسیدن به میانگین رکورد ۱۲۸ دلار در ۲۰ آوریل به شدت کاهش یافته است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، از ۲۱ آوریل، کارمزد بیت‌کوین (BTC) به‌طور متوسط به هشت تا ۱۰ دلار برای تراکنش‌های با اولویت متوسط نزول کرده است. روز گذشته، کارمزد بیت‌کوین به ۷۸.۳ میلیون دلار  رسید و با رقم ۲۴ برابری، اتریوم را شکست داد.

پرداخت‌های زیاد کارمزد بلاک به ماینرها در طول روز هاوینگ به این معنی بود که آنها در ابتدا تحت تاثیر هاوینگ، از ۶.۲۵ بیت‌کوین به ۳.۱۲۵ بیت‌کوین قرار نگرفتند، اما اکنون که میانگین هزینه بلوک بسیار کمتر از ۳.۱۲۵ است.

در همین حال، کارمزدهای بیت‌کوین برای ۶ روز متوالی بین ۱۵ تا ۲۰ آوریل بالاتر از اتریوم بوده و میانگین کارمزد هفت روزه آن به ۱۷.۸ میلیون دلار رسیده است.

کریپتو نوشت، به گفته کوین گیکو، رویداد هاوینگ تاثیری اساسی بر قیمت بیت‌کوین نداشته و از آن زمان تاکنون ۱.۵ درصد افزایش یافته و به ۶۴هزار و۸۴۰ دلار رسیده است.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۴۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۰۷ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۵۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۴ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۴ میلیارد دلار است که ۴.۶۲ درصد افزایش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۲۷ میلیارد دلار است که  ۸.۱۴ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۹.۷۸ میلیارد دلار است که ۹۲.۳۴ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
۱- بیت‌کوین
قیمت: ۶۶ هزار و  ۱۸۵.۹۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۶ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۶ درصد کاهش
۲- اتریوم
قیمت: ۳۲۱۸.۱۲ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۳۸ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۲۶ درصد کاهش
۳- تتر
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۷ درصد کاهش
۴- بایننس کوین
قیمت: ۶۰۵.۵۲دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۳۹ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۴.۸۶ درصد افزایش
۵-  سولانا
قیمت: ۱۵۴.۰۷ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۳۰ درصد کاهش
۶- یو اس دی کوین
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۳ درصد کاهش
۷-  ریپل
قیمت: ۰.۵۳۴۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۳۵ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۳.۳۳ درصد افزایش
۸- دوج کوین
قیمت: ۰.۱۶۱۳ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۰.۸۸ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۸۱ درصد کاهش
۹ – تون کوین
قیمت: ۶.۱۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۹۱ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۲.۷۰ درصد کاهش
۱۰-  کاردانو
قیمت: ۰.۵۰۹۱ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۵ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۲.۹۶ درصد افزایش

دیگر خبرها

  • نوبیتکس، پیشگام در آموزش و آگاهی کاربران دنیای رمزارز
  • بهترین روش آموزش خرید و فروش ارز دیجیتال برای ورود به بازار رمزارزها
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • کشف میلیاردی ماینرهای قاچاق در نیکشهر
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۵ ارديبهشت
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۴ ارديبهشت
  • استخراج معدن نفرایت کابل واگذار شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۳ ارديبهشت
  • رمزارزها به یکی از بسترهای فرار مالیاتی تبدیل شده اند