Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش‌های روزانه رسمی منتشر شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل نشان می‌دهد که کرونا از اول تا ۲۱ فروردین ماه جاری ۱۱۱ نفر را در مازندران به کام مرگ کشید که میانگین آن حدود ۶ نفر در روز است.

به گزارش برنا؛ موج چهارم کرونا که به صورت همزمان در تمام استان‌ها آغاز شده و سلامت همه اقشار جامعه را در شرایط حاد و خطرناکی قرار داده است، در مازندران نیز مانند سایر استان‌ها با شتاب چشمگیری در حال پیشروی است و هر روز بر تعداد بستری‌شدگان کرونایی در مراکز درمانی مازندران افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آن‌چه که در بین آمار بستری‌های روزانه کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد مجموع قربانیان کرونا طی سه هفته ابتدایی سال جدید است.

بر اساس آمارهای روزانه اعلام شده توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در رسانه‌های رسمی، از یکم فروردین تا بعدازظهر روز شنبه ۲۱ فروردین دست‌کم ۱۱۱ نفر در بیمارستان‌های مازندران بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

بر اساس این آمارهای روزانه منتشر شده در رسانه‌های استان، تا کنون آمار فوتی‌های ۲۰ روز از ۲۱ روز پشت‌سر گذاشته شده اعلام شده که مجموع تعداد فوتی‌های این روزها عدد ۱۱۱ نفر را نشان می‌دهد. البته با توجه به این‌که تعداد فوتی‌های روز جمعه ۲۰ فروردین در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده و پیگیری ایرنا برای به دست آوردن این عدد نیز به سرانجامی نرسید، احتمالا تعداد قربانیان کرونا در مازندران طی روزهای سال جدید بیشتر از ۱۱۱ نفر است.

طبق این آمارها به جز روز ۲۰ فروردین که آماری از فوتی‌های آن در دست نیست، مازندران فقط در روز سوم فروردین مرگ کرونایی نداشت و در باقی روزها تعداد مرگ‌های کرونایی از یک تا ۱۰ فوتی در نوسان بود. در روزهای ۱۳ و ۱۹ فروردین با ۱۰ فوتی بیشترین تعداد جان‌باختگان کرونایی مازندران طی سال جاری ثبت شد. روزهای ۱۴ و ۱۸ فروردین نیز ۹ فوت کرونایی در مازندران ثبت شده است.

آخرین آماری که از مجموع قربانیان کرونا در مازندران به طور رسمی توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل اعلام شد مربوط به ۲۰ آبان ۱۳۹۹ است که گفته شده بود تا آن تاریخ هزار و ۷۵۸ مازندرانی بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند. اما محاسبات تقریبی و مشاهدات آماری  نشان می‌دهد تا پایان سال ۱۳۹۹ بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر در مازندران قربانی کووید۱۹ شدند که با احتساب آمار سال جدید این آمار دست‌کم به بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ نفر می‌رسد.

در حال حاضر نزدیک به یک‌هزار ۴۰۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های مازندران بستری هستند که نسبت به پایین‌ترین میزان آن در نخستین روز فروردین رشد سه برابری دارد.

همچنین مازندران اکنون در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد و از مجموع ۲۲ شهرستان استان ۱۸ شهرستان در رنگ‌بندی پرخطر قرمز و چهار شهرستان نیز در وضعیت نارنجی به سر می‌برند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا کرونا در مازندران کرونا در شمال کرونا در استانها ۱۱۱ نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مرمت بند‌های تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • استقبال مازندرانی ها از طرح « نور» مطلوب است/ دستگیری تعداد اندک
  • ۳۸۹ میلی‌متر بارش در کردستان ثبت شد
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون
  • کاهش ۱۸ درصدی سرقت در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون/ افزایش ۴۹ درصدی کشف موادمخدر