Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-23@06:16:43 GMT

برای کارخانه تولید بیمار کرونا باید فکر اساسی کرد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۶۷۸۵

متخصص بیماری‌های عفونی برای عبور از پیک چهارم باید محدودیت‌های جدی‌تر و بیشتری در نظر گرفت و مردم هم با مسئولیت پذیری بیشتر پروتکل‌ها را رعایت کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  دکتر صالحی متخصص بیماری‌های عفونی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با انتقاد از تصمیم سازی نادرست و ساده انگاری و عادی انگار مردم که موجب شیوع مجدد و گسترده کرونا در کشور شده گفت: تیم‌های بیمارستانی ما به شدت تحت فشارند و مشوق‌های معنوی و مادی می‌تواند تاب آوری آن‌ها را برای عبور از پیک بیماری تقویت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این پزشک متخصص با بیان این که نتیجه تست پی سی آر ۶۰ تا ۷۰ درصد درست است گفت: الان سرماخوردگی نداریم و هر علامت بیماری مثل تب، آبریزش، عطسه و سرفه علامت کروناست و افراد با مشاهده این علائم باید خودشان را ایزوله کنند و در صورت بدتر شدن علائم به مراکز درمانی مراجعه کنند.

صالحی با ابراز خشنودی از این که با این که سن ابتلای افراد پایین آمده، اما کودکان بدحال نادرند گفت: افراد بالای ۶۰ سال و یا داری بیماری‌های زمینه‌ای در صورت ابتلا و ظهور علائم زودتر به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص از مردم خواهش کرد تا درصورت مشاهده کمترین علامت بیماری از بیرون آمدن خودداری کنند و بیشتر و بیشتر پروتکل‌ها را اعم از فاصله گذاری اجتماعی، پرهیز از تجمعات و دورهمی‌ها و زدن ماسک و شستشوی دست‌ها رعایت کنند.

دکتر صاحی اهمیت واکسیناسیون را یادآور شد اما گفت: برخی از متخصصان معتقدند در صورت موثر بودن واکسن‌ها ۲ سال زمان می‌برد تا بیماری کنترل شود در غیر این صورت شاید تا ۱۰ سال هم زمان برای مهار بیماری لازم باشد.

دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی نیز در ارتباط تصویری با برنامه ضمن اشاره به تشدید افزایش تعداد مراجعان و بستری و مرگ و میر‌ها گفت: ظرفیت کرونایی بیمارستان تکمیل شده و ما مجبوریم خدمات به بیماران غیر کرونایی را کمتر کنیم تا بتوانیم پاسخگوی بیماران کرونایی باشیم.

دکتر طالب پور رئیس بیمارستان سینا هم با بیان این که تعداد بیماران ما نسبت به قبل از عید ۷ برابر شده گفت: از هر ۱۰ مراجعه کننده مجبوریم ۴ نفر را بستری کنیم و از الان باید برای ۲، ۳ روز آینده که به اوج مبتلایان خواهیم رسید فکر شود تا سرویس دهی به بیماران به هم نریزد.

دکتر طاهره چنگیز رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم با بیان این که باید فکری اساسی برای کارخانه تولید بیمار در شهر‌ها و خیابان‌ها کرد گفت: در کل استان ۳ هزار و ۸۰۰ بیمار بستری داشته ایم که هزار نفر آن‌ها در خود اصفهان است و در برخی از شهرستان‌ها ما فقط یک بیمارستان داریم که با پر شدن ظرفیت آن‌ها خدمات دهی به بیماران اورژانسی و غیر کرونایی مختل می‌شود و این باعث نگرانی جدی است.

دکتر آقازاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی هم با بیان این که ۸۵ درصد ابتلا‌ها خانوادگی و از شرکت در مجالس عروسی و میهمانی هاست افزود: در یک عروسی در میاندواب ۴۰۰ نفر مبتلا شدند که یکی از آن‌ها فوت شد و چند نفر هم از آنها حالشان وخیم و در آی سی یو هستند.

دکتر فیروز آبادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم گفت: شرایط در شهرهای قرمز ما بهتر شده است، اما ۵۰ درصد تخت‌های بیمارستانی همچنان در اشغال بیماران کرونایی است و تعداد بیماران از دو هفته گذشته تاکنون چند برابر افزایش یافته است.   برچسب ها: تیتر امشب ، کرونا ، خیز چهارم ، موج چهارم ، متخصص عفونی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: تیتر امشب کرونا خیز چهارم موج چهارم متخصص عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۶۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوردن هندوانه در چه شرایطی خطرناک است؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرادید، خوردن بیش از حد هندوانه می‌تواند مشکلات زیادی ایجاد کند، از ضعف عضلانی گرفته تا ضربان قلب نامنظم.

این نتیجه در یک مطالعه موردی روی سه بیمار مبتلا به CKD آزمایش شد. این افراد پس از خوردن مقادیر زیاد هندوانه به شدت بیمار شدند؛ اما چرا آن‌ها به مراقبت پزشکی نیاز پیدا کردند؟

پاسخ در این است که هندوانه فقط آب نیست. این میوه آبدار سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که بیشترین آن‌ها پتاسیم است. یک برش هندوانه (تقریباً ۲۸۶ گرم) حاوی ۳۲۰ میلی‌گرم پتاسیم است؛ حدود ۱۲ درصد مقدار توصیه‌شده‌ی روزانه برای زنان و حدود ۹ درصد برای مردان.

بنابراین برای یک فرد سالم، هندوانه منبع فراوان و خوشمزه پتاسیم است که با توجه به نقش‌های متعدد آن در بدن مفید است. اعصاب ما از پتاسیم برای کمک به انتقال سیگنال‌ها، از جمله سیگنال‌هایی که سبب انقباض عضلانی می‌شوند، حفظ سطوح طبیعی مایع خارج از سلول‌ها و کنترل فشار خون استفاده می‌کند.

در شرایط عادی، پتاسیم اضافی که در این فرآیندها استفاده نمی‌شود توسط کلیه‌ها و از راه ادرار از بدن خارج می‌شود. با این حال، کلیه‌های افراد مبتلا به CKD در فیلتر کردن پتاسیم چندان کارآمد نیستند.

برای سه بیمار مذکور در مطالعه موردی، خوردن بیش از حد هندوانه غنی از پتاسیم منجر به هایپرکالمی شدید آن‌ها شد؛ وضعیتی که در آن پتاسیم زیادی در خون وجود دارد.

بیماران بین ۶.۶ تا ۷.۴ میلی‌مول در لیتر پتاسیم در خون خود داشتند، در حالی که محدوده طبیعی بین ۳.۵ تا ۵.۰ میلی‌مول در لیتر است. هر سه آن‌ها به مدت سه هفته تا دو ماه، هر روز مقادیر زیادی هندوانه به صورت میوه یا آب میوه مصرف کرده بودند.

بهترین میوه‌ها و سبزیجات برای داشتن عمر سالم و طولانی

بیماران توسط متخصصان ویزیت شدند، اما هایپرکالمی همیشه علائم واضح ندارد، همانطور که در مورد یکی از این سه بیمار اینطور بود. با این حال، می‌تواند علائم بسیار جدی هم داشته باشد.

برای مثال، دو بیمار دیگر دچار مشکلات قلبی شدند که به پتاسیم اضافی نسبت داده شد. یکی از آن‌ها ضربان قلبش کندتر از حد طبیعی شده بود و دومی از ایمپلنت دفیبریلاتور که برای بازگرداندن ریتم منظم قلب طراحی شده بود، شوک دریافت کرد.

علائم دیگر می‌تواند شامل ضعف عضلانی، احساس سوزن سوزن شدن، حالت تهوع و در موارد ناگهانی یا شدید، تنگی نفس و درد قفسه سینه شود.

خوشبختانه، هایپرکالمی با وجود خطرناک بودن، قابل‌درمان است. در مورد بیماران مورد مطالعه، درمان فوری آن‌ها دارو بود، اما به همه آن‌ها توصیه شد مصرف هندوانه خود را کاهش دهند. پیگیری چند ماه بعد نشان داد هر سه به این توصیه عمل کردند و در نتیجه سطح پتاسیم آن‌ها به حالت عادی بازگشته بود.

نویسندگان این مطالعه موردی امیدوارند با این تحقیق توانسته باشند خطرات کمتر شناخته‌شده‌ی زیاده‌روی در مصرف هندوانه را برای افراد مبتلا به بیماری مزمن کلیه روشن کنند.

«هندوانه یک میوه تابستانی محبوب است. اگرچه موز، سیب زمینی و گوجه فرنگی به دلیل ایجاد هایپرکالمی بدنام هستند، اما خطر ابتلا به هایپرکالمی پس از مصرف بیش از حد هندوانه معمولاً نادیده گرفته می‌شود.»

کد خبر 845949 برچسب‌ها سلامت خبر مهم تغذیه

دیگر خبرها

  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • برپایی کنفرانس آندومتریوز (نابه‌جایی آستر رحم) در بیمارستان امام سجاد(ع)
  • اتفاقاتی که بعد از زیاده‌روی در مصرف هندوانه در بدن شما می‌افتد
  • پسر خرمشهری با اهدای عضو به ۲ شهروند زندگی دوباره داد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • خوردن هندوانه در چه شرایطی خطرناک است؟
  • 5 داروخانه منتخب بیماران اوتیسم در هرمزگان
  • تاکید مدیرعامل بانک ملی ایران بر تربیت نیروی جوان و متخصص، انتصابات شفاف و کارآمد و معیشت کارکنان در سال جاری
  • جان دوباره پدر به ۳ بیمار
  • ارائه خدمتبه ۲ هزار و ۸۶۴ بیمار صعب‌العلاج و خاص