Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریفی‌مند روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا شمار بیمه‌شدگان اصلی تامین اجتماعی را در سطح این سه شهرستان ۳۷ هزار ۶۹۶ نفر اعلام و بیان کرد: این جمعیت ظرف یک سال اخیر به میزان یک درصد بیشتر شده است.

وی افزود: تعداد کنونی مستمری‌بگیران اداره تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه نیز هشت هزار و ۲۱۰ نفر است که آن هم در این مدت پنج درصد افزایش یافته ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه به افزایش پرداختیهای این سازمان نیز اشاره و بیان کرد: مجموع مبلغ پرداختی به مستمری‌گیران بازنشسته، از کارافتاده و بازماندگان مشمول دریافت خدمات بلندمدت این نهاد ظرف یک سال اخیر دو هزار و ۲۸۷ میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال بود که افزایش یافته و ۵۲ درصد بیشتر از سال ماقبل شده است. 
وی ادامه داد: تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه ظرف یک سال اخیر برای خدمات کوتاه مدت شامل غرامت، دستمزد ایام بیماری، بارداری، کمک هزینه ازدواج و موارد مشابه آن هم ۱۲۱ میلیارد و ۹۴۵ میلیون و ۳۴۵ هزار ریال پرداختی داشته که این هم به میزان ۱۵ درصد افزایش یافته است. 

شریفی‌مند در ادامه گفتگو با خبرنگار ایرنا به شعار سال اشاره و بیان کرد: اجرای "طرح بخشودگی جرایم بیمه‌ای برای کارگاههای فعال" به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۰ در  دستور کار اداره تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه قرار گرفته است. 
وی گفت: افزایش سنواتی احکام مستمری‌بگیران تامین اجتماعی شامل همه شهروندان بازنشسته، بازمانده و از کارفتاده در سطح شهرستانهای تربت‌حیدریه، زاوه و رشتخوار نیز برای نخستین ماه سال محاسبه شده لذا همراه با حقوق فروردین ماه جاری پرداخت می‌شود. 
رییس اداره تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه تعداد کارگاههای تولیدی، خدماتی و تعاونی فعال زیرپوشش اینها را در منطقه ۹ هزار و ۳۱ واحد ذکر و بیان کرد: شمار کارگاههای فعال در سطح این سه شهرستان ظرف یک سال اخیر به میزان یک درصد بیشتر شده است. 
وی افزود: شمار کنونی کارگاههای نیمه‌فعال در این منطقه پنج هزار و ۳۱۳ واحد است که بخاطر شرایط و محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا ظرف یک سال اخیر یک درصد افزایش یافته است. 
شریفی‌مند ادامه داد: پارسال ۸۷ هزار و ۸۲۱ فقره فهرست بیمه کار برای شاغلان کارگاهها و نیز رانندگان فعال در منطقه تربت‌حیدریه تدوین شد که نسبت به سال ماقبل یک درصد کمتر است. تعداد فیش صادره حق بیمه نیز ظرف یک سال اخیر ۱۵۵ هزار و ۲۱۴ فقره بود که نسبت به سال ماقبل یک درصد بیشتر شده است. 
وی تعداد ابلاغ الکترونیکی بیمه را نیز ظرف یک سال اخیر هزار و ۱۲ فقره با افزایش ۴۵ درصدی نسبته به قبل اعلام و بیان کرد: تعداد بازرسیهای کارگاهی و فنی ظرف این مدت در منطقه تربت‌حیدریه ۱۰ هزار و ۸۲۸ مورد بود که البته بخاطر شرایط ناشی از بحران بیماری همه‌گیر ۴۰ درصد کمتر شده است. 
رییس اداره تامین‌ اجتماعی منطقه تربت‌حیدریه همچنین به دیگر تبعات ناشی از شیوع ویروس کرونا اشاره و بیان کرد: این وضعیت همراه با تاکید سازمان تامین اجتماعی بر ارائه خدمات به صورت غیرحضوری، موجب کاهش ماهانه ۲۲ هزار و ۵۰۰ مراجعه حضوری شهروندان به تامین اجتماعی در این منطقه شده است. 

شهرستانهای "تربت‌حیدریه، زاوه و رشتخوار" در مجموع حدود ۳۶۰ هزار نفر جمعیت دارند. افزون بر ۱۷۸ هزار نفر از جمعیت این سه شهرستان ساکن روستاها هستند.

مرکز شهرستان ۲۱۰ هزار نفری تربت‌حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی، "دولت‌آباد" مرکز شهرستان ۷۲ هزار نفری زاوه در فاصله ۱۷۴ کیلومتری و مرکز شهرستان ۶۱ هزار نفری رشتخوار در فاصله ۱۹۹ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارند. 

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی زاوه تربت حیدریه رشتخوار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی زاوه تربت حیدریه سازمان تامین اجتماعی زاوه تربت حیدریه رشتخوار اخبار کنکور اجتماعی منطقه تربت حیدریه ظرف یک سال اخیر تامین اجتماعی افزایش یافته اداره تامین درصد بیشتر هزار نفر یک درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: آنتروتوکسمی یا قلوه نرمی بیماری است که بیشتر در فصل پاییز و بهار و مواقعی که جیره دام در حال تغییر است بروز می‌کند و این بیماری که غالبا در بین دام‌هایی نظیر گوسفند و بز شیوع پیدا می‌کند و در شرایط حاد می‌تواند باعث تلفات در دام شود.

دکتر سید ابوالحسن سیدین افزود: علائم این بیماری بسته به شدت آن متفاوت بوده و همچنین علایم این بیماری ارتباط مستقیمی با سن گوسفندان دارد که در موارد فوق حاد با مرگ ناگهانی دام و در موارد با شدت کمتر، علائم شامل اسهال، زمین‌گیری، تب و لرز، بی اشتهایی، بی قراری، گیجی، نفس نفس زدن، تشنج و ترشح زیاد بزاق و در نهایت مرگ دام است.

وی، با بیان اینکه واکسن پیشگیری از این بیماری با هزینه آزاد و توسط بخش غیر دولتی در مراکز مایه کوبی دامپزشکی عرضه می‌شود،گفت: بهترین راه برای  مبتلا نشدن دام به این بیماری، پیشگیری است و از دامداران منطقه درخواست می‌شود تا نسبت به تهیه و تزریق واکسن تا قبل ازجابجایی و یا ابتلا گله‌ها به بیماری اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • نجات بانوی طبیعت گرد مصدوم در ارتفاعات روستایی تربت حیدریه
  • یک کشته و ۴ مصدوم در تصادف دو دستگاه خودروسواری در جاده مشهد به تربت حیدریه
  • ایمن سازی ۲۲۰ هزار راس دام در تربت حیدریه علیه بیماری شاربن
  • هزینه۱۳ میلیارد ریالی مرمت آثار تاریخی تربت‌حیدریه
  • یک جان باخته و ۶ مصدوم در حادثه رانندگی مشهد تربت حیدریه
  • اختصاص ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی بخش جلگه رخ تربت حیدریه به کشت کلزا
  • پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند
  • توقیف ۴۲ تن رب غیر بهداشتی در تربت حیدریه
  • بهره مندی ۳۹۴ هزار نفر از خدمات آزمایشگاهی مراکز تامین اجتماعی زنجان
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)