Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-24@22:56:25 GMT

حادثه یا حمله سایبری؟

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۹۵۶۱

حادثه یا حمله سایبری؟

بامداد دیروز بود که منابع رسانه‌ای وقوع حادثه در تأسیسات هسته‌ای نطنز را اعلام کردند؛ رویدادی که بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان آن را حادثه‌ در بخشی از شبکه توزیع برق تأسیسات غنی‌سازی شهید احمدی روشن و صهیونیست‌ها آن را حمله سایبری از جانب خود خواندند.

پس از انتشار این خبر، کمالوندی نخستین فردی بود که به آن واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: حادثه «نطنز» صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشته است. سخنگوی سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه بامداد روز یکشنبه حادثه‌ای در بخشی از شبکه توزیع برق تأسیسات غنی‌سازی مجتمع غنی‌سازی شهید احمدی روشن رخ داده است، افزود: علت حادثه در دست بررسی است و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.

اما سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختلال در شبکه برق سایت هسته‌ای نطنز آن را بسیار مشکوک به خرابکاری و نفوذ دانست. مالک شریعتی در صفحه توییتر خود نوشت: این اتفاق در سالگرد روز ملی فناوری هسته‌ای و در خلال تلاش ایران برای وادار کردن غربی‌ها به لغو تحریم‌ها بسیار مشکوک به خرابکاری و نفوذ است. محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس هم در نشست روز گذشته خانه ملت در تذکر شفاهی خطاب به هیئت مذاکره‌کننده با گروه ۱+۴، با بیان اینکه همزمان با مذاکرات وین شاهد حادثه‌ای در تأسیسات نطنز بودیم، گفت: باز اعتماد دیگر و باز ضربه و خیانتی دیگر!

ادعای صهیونیست‌ها در مورد حادثه نطنز

بروز حادثه در تأسیسات اتمی نطنز در فاصله‌ای کمتر از ۲۴ ساعت از زمان برگزاری مراسم روز ملی فناوری هسته‌ای و اعلام کشورمان در راه‌اندازی دوباره مرکز مونتاژ سانتریفیوژهای پیشرفته به وقوع پیوسته است. در حالی که هنوز جزئیات این حادثه از سوی مقامات کشورمان اعلام نشده رسانه‌های اسرائیل مدعی دست داشتن این رژیم در این اتفاق شدند. شبکه دولتی «کان» اسرائیل، بروز این حادثه را نتیجه «حمله جدید سایبری اسرائیل» اعلام کرد. در این گزارش به منبع موثق خبر اشاره نشده است اما در توضیح آن به وجود کرم رایانه‌ای استاکس‌نت که از سوی اسرائیل، در آغاز دهه گذشته موجب بروز اخلال جدی در فعالیت سانتریفیوژهای نطنز شد، اشاره شده است.  ۱۳ تیرماه سال گذشته نیز انفجاری در تأسیسات اتمی نطنز رخ داد که کشورمان آن را «خرابکاری» نامید. بهروز کمالوندی، آذر ماه پارسال با اشاره به انفجار در نطنز گفت: عوامل حادثه نطنز با اتفاقی که برای محسن فخری‌زاده افتاد یکی است و به نظر می‌رسد اسرائیل «در این قضایا نقش دارد». در نهایت اینکه به نظر می‌رسد موضع‌گیری درباره اتفاق روی داده در تأسیسات هسته‌ای شهید احمدی روشن که مقامات کشورمان گفته‌اند حادثه بوده و صهیونیست‌ها مدعی هستند اقدامی خرابکارنه از سوی آن‌هاست کمی زود است و باید تا مشخص شدن ابعاد حادثه کمی صبر کرد. اما قدر مسلم آنکه اگر این حادثه توطئه‌ای برنامه‌ریزی شده از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی باشد هیچ‌گونه مماشات جایز نیست و باید به جد، پاسخگو کردن صهیونیست‌ها در مقابل این دست حوادث از طریق پاسخ متقابل و همچنین پیگیری در مجامع بین‌المللی مد نظر قرار گیرد. گفتنی است، رئیس جمهور روز شنبه از بازسازی کامل بخش تخریب شده تأسیسات هسته‌ای نطنز خبر داده بود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تأسیسات هسته ای نطنز حادثه حمله سایبری صهیونیست ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست دیپلماسی در دست میدان

  سپاه در اطلاعیه‌ای در این مورد اعلام کرده که در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه، اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی را با شلیک ده‌ها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد. در جریان این پاسخ تنبیهی و متقابل بیش از ۲۸۰ موشک و پهپاد با مدیریت جنگ الکترونیک به مراکز نظامی رژیم صهیونیستی شلیک شد که اکثر آنها به هدف اصابت کرد. ایران پس از این پاسخ تنبیهی به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داده است که اگر دست از پا خطا کنند، سیلی بعدی محکم‌تر خواهد بود.یکی از نکات قابل‌تامل و توجه در عملیات وعده صادق هماهنگی کامل بین میدان و دیپلماسی بود که به‌وضوح شاهد انجام وظایف تفکیک شده میان آنها از ابتدا تا لحظه انجام عملیات و پس از آن تا به امروز هستیم.در‌خصوص ابعاد و اهمیت عملیات بزرگ نظامی جمهوری اسلامی ایران که در پاسخ به تجاوز و نقض آشکار و قوانین بین‌المللی رژیم صهیونیستی صورت گرفت، باید تاکید کرد عملیات وعده صادق که از سوی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و البته در هماهنگی کامل با دستگاه دیپلماسی کشورمان صورت گرفت اقدامی هوشمندانه در راستای تقویت بازدارندگی و ارتقای جایگاه و تاثیرگذاری ایران در منطقه به حساب می‌آید.پس از تجاوز آشکار رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و سکوت جامعه جهانی، ایران تنها گزینه خود را استفاده از حق دفاع مشروع قلمداد کرد اما برخی مقامات کشورهای غربی در تماس با رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان، پس از عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی در دمشق از ایران خواستند تا پاسخی به اقدام رژیم صهیونیستی ندهد.انزوای اسرائیل در سطح بین‌المللی رو به گسترش است و با توجه به کاهش اعتبار تل‌آویو در سطح بین‌المللی، همکاری با متحدانش برای همیشه ممکن نخواهد بود.
 
آغاز محو اسرائیل 
اما روزنامه عبری زبان هاآرتص با تاکید بر این‌که انزوای اسرائیل در سطح بین‌المللی رو به گسترش است، نوشت: با توجه به کاهش اعتبار تل‌آویو در سطح بین‌المللی، همکاری با متحدانش برای همیشه ممکن نخواهد بود.
این روزنامه در ادامه نوشت: اسرائیل در شرایط فعلی با انزوای بین‌المللی روبه‌روست و با توجه به کاهش اعتبار و مخدوش‌شدن وجهه اسرائیل در سطح بین‌المللی، اگر سیاست دنباله‌روی آن تغییر نکند، همکاری اسرائیل با آمریکا و سایر متحدان (غربی) آن همیشگی نخواهد بود.
این روزنامه در ادامه تاکید کرد: اسرائیل با انزوای بین‌المللی مواجه است و اگر اسرائیل سیاست کاملا متفاوتی را در پیش نگیرد و تغییر اساسی در سیاست‌های خود ایجاد نکند، این انزوا همچنان باقی خواهد ماند و از بین نمی‌رود.
عوزی برعام، وزیر داخلی و عضو سابق کنست در مقاله‌ای در روزنامه هاآرتص نوشت: آنچه همکاری میان اسرائیل با آمریکا و برخی از هم‌پیمانان را ممکن کرده، این واقعیت است که ایران بخشی از محوری است که کشور‌هایی مانند روسیه، چین و کره‌شمالی را در‌بر‌می‌گیرد اما این همکاری صرفا در زمان بحران‌های جهانی صورت می‌گیرد و برای همیشه ممکن نیست.
این روزنامه صهیونیستی در ادامه اشاره کرد: اسرائیل نمی‌تواند خود را فریب دهد که برای همیشه می‌تواند به این همکاری تکیه کند، آن هم در زمانی که اسرائیل شاهد از بین رفتن سریع اعتبار خود به عنوان «یک دولت مشروع» در سراسر جهان است.
نادرستی مسیری که غرب در این مسأله برگزید آنجا بود که آنها نه‌فقط اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی را در نقض کنوانسیون‌های بین‌المللی وین محکوم نکرد، بلکه از ایران خواستند تا از حق دفاع قانونی و مشروع خود براساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد در راستای دفاع از امنیت ملی خویش استفاده نکند.بنابراین پس از آن‌که رایزنی‌ها و گفت‌وگوهای دیپلماتیک از سوی وزارت خارجه کشورمان به نتیجه نرسید و همزمان عدم محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی از سوی غرب و به‌ویژه آمریکا، نوبت به اقدام عملیاتی در راستای تنبیه متجاوز به خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران رسید.
   
استانداردهای دوگانه غربی
امروز بیش از گذشته افکار عمومی جهان شاهد استانداردهای دوگانه غرب در حمایت از تجاوز و جنایات آشکار رژیم صهیونیستی و در مقابل تاختن به اقدامات صورت‌گرفته ازسوی جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری که در راستای منافع سیاسی غرب گام برنمی‌دارد، است. یکی از نکات قابل تامل و توجه درعملیات وعده صادق، هماهنگی کامل بین میدان ودیپلماسی بود که به وضوح شاهد انجام وظایف تفکیک شده میان دستگاه‌های نظامی و دیپلماتیک کشورمان ازابتدا تا لحظه انجام عملیات و پس از آن تا به امروز هستیم.همان‌طورکه بارها مقامات سیاسی ونظامی کشورمان اعلام کردند،اگر رژیم‌اسرائیل یامتحدان آن درپاسخ به عملیات دفاع مشروع جمهوری اسلامی ایران اقدامی انجام دهند،پاسخ ایران بسیارشدیدتروسهمگین‌تر از عملیات وعده صادق خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بازرگان: بمب اتم برای نزدن است/ کریمی: قدرت الزاماً تابعی از سلاح نیست +فیلم
  • بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان/ خریداری در بازار نیست
  • گروسی به تهران سفر می‌کند
  • حمله ایران به اسرائیل هنوز در کانون توجه کاربران مجازی/ آیا اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله می‌کند؟ / سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ / سیل دوبی و واقعیت‌هایی که سانسور شد/ داغ شدن عنوان جدول لیگ برتر در فضای مجازی
  • حمله کنندگان سایبری به عضو دفتر رهبری، از چه کسانی خط می‌گیرند؟
  • هزینه تراشی به سبک احمدی نژاد /حمله کنندگان سایبری به عضو دفتر رهبری ، از چه کسانی خط می گیرند؟
  • حمله ایذایی اسرائیل ارزش چندانی نداشت و مسئولیت آن را هم نپذیرفتند/ به دنبال سلاح هسته ای نیستیم/ کسی که زیر میز دیپلماسی زد، آمریکا بود و نه ایران
  • دست دیپلماسی در دست میدان
  • اصابت ۵ موشک از ۷ موشک ایران یعنی نابودی قوی‌ترین سامانه دفاعی دنیا
  • این شروع یک بازی جدید است | مقام سابق اسرائیلی: اصابت ۵ موشک از ۷موشک ایران یعنی نابودی قوی‌ترین سامانه دفاعی دنیا