Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@02:00:22 GMT

انقلاب اسلامی در سیر تاریخی خود معنای متعالی به هنر بخشید

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۰۰۵۳

انقلاب اسلامی در سیر تاریخی خود معنای متعالی به هنر بخشید

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، جعفر عبدالملکی صبح امروز در ششمین روز از هفته هنر انقلاب اسلامی رئیس در دیدار با جمعی از کارکنان حوزه هنری با تبریک هفته هنر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: کار فرهنگی همانند کار کشاورزان دارای مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت است و ایده‌های فرهنگی وهنری همانند بذری که کشاورزان بر زمین می‌گسترانند نیازمند توجه و مراقبت است تا در زمان درو بهترین بازدهی را در سطح جامعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالملکی تصریح کرد: فعالیت‌های حوزه هنری دارای این خصوصیت هستند و این نشان می‌دهد اتاق فکر حوزه هنری به خوبی بر روند انجام فعالیت ها نظارت دارد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به شهید آوینی اشاره کرد و گفت: این شهید والا مقام با تحول درونی که با آشنایی با دیدگاه‌ها حضرت امام (ره) پیدا کردند به چنان جایگاهی رسیدند که امروز که بیت وهفتمین سالگرد شهادتشان نیز است همچنان آثار و دیدگاه‌های فرهنگی و هنریشان مورد توجه است.

وی روایت فتح را یک اثر جاودان شهید آوینی عنوان کرد و افزود: این مستند بستر توجه جدی به فرهنگ و مطالعات پایداری را فراهم کرد و موجب شد تا اقشار مختلف جامعه به صورت ملموس با جانفشانی‌ها و رشادت‌های رزمندگان جان برکف دوران هشت ساله دفاع مقدس آشنا شوند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان گریزی هم به مسائل روز جامعه زد و گفت: متأسفانه امروز شاهدیم عده‌ای در لباس فرهنگی چند صباحی را جولان می‌دهند و زمانی که به شهرت می‌رسند به راحتی این شهرت بدست آمده از اعتماد ملت را به کشورهای خارجی می‌فروشند و بعد از مدتی به فراموشی سپرده می‌شوند.

وی در بخش هنر هم تصریح کرد: مقام معظم رهبری بارها فرموده‌اند هنرمند هم به ساختار و هم نسبت به محتوا باید تعهد داشته باشد و اگر هنرمندی یکی از این بخش‌ها را به فراموشی بسپارد اثر هنری خلق شده‌اش هم به آن جایگاه مورد نظر نخواهد رسید.

عبدالملکی در بخش دیگری از سخنان خود به کتاب «عصرهای کریسکان» اشاره کرد و گفت: این کتاب و دیگر کتب منتشرشده در خصوص دلاوری‌های مردم کردستان این موضوع را نشان دادکه کوچکترین خیانت و 
بی‌احترامی به شهدای مظلوم منطقه کردستان که در راه حفظ کیان اسلامی جانفشانی کردند قطعاٌ دارای تبعات سنگینی برای فرد خواهد داشت و خداوند متعال آن را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت.

عبدالملکی با اشاره به آمادگی صدا و سیما در ارتقای سطح همکاری‌ها با حوزه هنری در تمامی بخش‌ها گفت: این آمادگی را داریم که از تولیدات حوزه هنری در بخش‌های مختلف صدا وسیمای مرکز کردستان استفاده کرده و این تولیدات را به جامعه معرفی کنیم.

وی به قدرت رسانه هم اشاره کرد و گفت: این قدرت ناشی از اعتماد مردم است و خدای ناخواسته هرگونه سوء استفاده از قدرت چه رسانه‌ای و چه در سطوح دیگر موجب فساد گردیده و زمینه بی‌اعتمادی اجتماعی را فراهم می‌کند.

سیدعلی‌مدنی معاون واحد اطلاعات‌و اخبار صدا و سیمای مرکز کردستان هم در این دیدار ضمن قدردانی از فعالیت‌های شایسته حوزه هنری و تعامل بسیار خوب با صدا و سیمای مرکز کردستان به اقدامات این معاونت اشاره کرد و گفت: هم اکنون بیش از 70 درصد محتوای اخبار پخش شده تولیدهمکاران تلاشگر بخش اخبار و اطلاعات است.

وی ادامه داد: به زودی یکی از مجهزترین استودیوهای خبر منطقه غرب کشور در صدا وسیمای مرکز کردستان افتتاح می‌شود و بینندگان شاهد تغییر گسترده‌ای در پخش برنامه‌ها خواهند شد.

مدنی‌آموزش را یک اصل مهم در عرصه فرهنگ وهنر عنوان کرد وگفت: برنامه‌های گستردهای را در زمینه آموزش با همکاری شورای روابط عمومی‌های استان پیش‌بینی کرده ایم که امیدواریم با پایان یافتن شیوع ویروس کرونا آن را با بهره گیری از اساتید کشوری در جهت ارتقای سطح کاری روابط عمومی های و فعالین عرصه اطلاع رسانی به انجام خواهیم رساند.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل صدا و سیمای مرکز کردستان عبدالملکی سنندج امین مرادی اشاره کرد و گفت مرکز کردستان حوزه هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور دکتر علی سروری مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و روسای استان‌ها برگزار شد.

دکتر طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های تمامی عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصا شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار (ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت (ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فراز‌های این زیارت را به متن جامعه ببریم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی و ... دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد. 

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحد‌های دانشگاهی قرار بگیرد. 

دکتر طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت. 

جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی ترویج فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هرساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود. 

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت انجام شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست‌های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقاء برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق برگ زرینی بر تاریخ ایران اسلامی است
  • مظلومیت غزه با روایت نشان داده می‌شود
  • جزئیات اولین دوره جایزه داستان و بازآفرینی تشریح شد
  • داشتن عزم راسخ برای دفاع از آرمان‌ها ویژگی نیروهای مسلح است
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • دکتر طهرانچی: ۸۰۰ زمینه پژوهشی در حوزه مهدویت احصا شد
  • رونمایی پوستر جایزه داستان و بازآفرینی در حوزه هنری
  • تخصیص اعتبار از محل قرارگاه شهید آوینی برای تقویت انجمن های هنری
  • جشنواره «نقالان سوره» بر روی مهم‌ترین مخاطب هنر دست گذاشته است