Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-16@12:20:52 GMT

تولید واکسن‌های سرطان و اچ آی وی به روش جدید

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۰۴۶۷

تولید واکسن‌های سرطان و اچ آی وی به روش جدید

محققان در تلاش هستند واکسن‌های سرطان و ایدز را بر اساس فناوری به کار رفته در واکسن‌های کرونا تولید کنند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شیوع گسترده بیماری کرونا باعث شد دانشمندان واکسن‌هایی را بر اساس فناوری mRNA تولید کنند. نتایج آزمایشات مربوط به تاثیر این واکسن‌ها بسیار امیدوار کننده بود، به طوری که میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا واکسن‌های mRNA را با موفقیت دریافت کرده و در برابر ابتلای بیماری کرونا ایمن شدند بنابراین پژوهشگران تلاش می‌کنند از این فناوری برای درمان و پیشگیری بیماری‌های دیگر نیز استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان معتقد هستند که فناوری mRNA می‌تواند مانع بازگشت مجدد سرطان شود. احتمال عود مجدد سرطان به نوع آن بستگی دارد و بیشتر در سرطان‌های تخمدان، مثانه و گلایوبلاستوما شایع است. بازگشت مجدد سرطان زمانی رخ می‌دهد که تعداد کمی از سلول‌های سرطانی پس از درمان در بدن باقی بماند، تکثیر پیدا کند و در بعضی موارد به دیگر قسمت‌های بدن منتقل شود.

متخصصانی که در حال بررسی تأثیر فناوری mRNA بر پیشگیری از عود مجدد سرطان هستند، وضع بیمارانی را ارزیابی کرده‌اند که تومور سرطانی آن‌ها برداشته شده است و تحت شیمی درمانی قرار گرفته‌اند. در صورتی که نتایج آزمایش‌ها نشان دهد هنوز سلول‌های سرطانی در بدن فرد درمان شده وجود دارد، محققان از فناوری mRNA استفاده می‌کنند.

پژوهشگران امیدوار هستند که سیستم ایمنی بدن افراد با استفاده از این فناوری بتواند سلول‌های سرطانی باقی مانده را از بین ببرد و بیمار را درمان کند. به گفته محققان همانطور که مواد تشکیل دهنده واکسن کووید -۱۹ به پروتئین شاخکی ویروس کرونا متصل می‌شود و آن را از بین می‌برد، واکسن HIV نیز می‌تواند همان کار را با ویروس مورد نظر انجام دهد.

به نظر می‌رسد که می‌توان در آینده برای تولید واکسن بیماری‌های سرطان و HIV، از فناوری mRNA استفاده کرد.

کد خبر 486312

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کووید ۱۹ کرونا واکسن کرونا فناوری mRNA واکسن mRNA ایدز سرطان تولید واکسن کرونا واکسن کرونای فایزر فناوری واکسن کرونا واکسن سرطان واکسن اچ آی وی واکسن ايدز آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا تولید واکسن موثر کرونا تازه های پزشکی درمان سرطان درمان ايدز جديدترين روش درمان سرطان شیوع کرونا کرونا در جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مجدد سرطان فناوری mRNA واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولید نخستین آنتن ۶۰ گیگاهرتزی جهان/ مسیر توسعه «سیکس جی» هموار شد
  • حمایت اتحادیه اروپا از بیماران سرطانی در افغانستان
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • آیا این ادویه خوش بو می تواند با سرطان پروستات مقابله کند
  • تشخیص سرطان پوست در چند ثانیه با گوشی موبایل!
  • ۵ سپر مقاوم خوراکی در برابر سرطان
  • نتایج امیدوارکننده آزمایش مقدماتی یک واکسن برای شایع‌ترین بیماری آمیزشی
  • چه افرادی بیشتر در معرض خطر سرخک هستند؟
  • چه افرادی به مراقبت بیشتر در برابر سرخک نیاز دارند؟