Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، حمزه امرایی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور صبح امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران در مورد آخرین مطالب مطرح شده در کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب گفت: در اولین جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در سال جدید که امروز برگزار شد، تقاضای تاسیس حزب صدای فرهنگیان ایران اسلامی با گستره فعالیت استان تهران در کمیسیون مطرح شد که با اصلاحاتی در مرام نامه و اساس‌نامه ارائه شده مورد تصویب قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امرایی خاطر نشان کرد: تقاضای تاسیس حزب خدمت و مطالبه مردمی ایران اسلامی با محدوده فعالیت در استان تهران نیز در جلسه امروز مورد رسیدگی قرار گرفت و اعضای جلسه با اصلاحاتی در مرام نامه و اساس‌نامه ارائه شده، با این درخواست موافقت کردند.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب خاطر نشان کرد: اعضای هیئت موسس این دو تشکل سیاسی باید در موعد قانونی نسبت به برگزاری مجمع عمومی تاسیس و تشکیل شورای مرکزی اقدام کنند و مراتب را جهت صدور پروانه به اطلاع کمیسیون ماده ۱۰ احزاب برسانند.

امرایی گفت: در جلسه امروز همچنین تشکیل جبهه همبستگی ملی نیروهای انقلاب اسلامی(همنا) به اطلاع کمیسیون ماده ۱۰ رسید؛ این جبهه شامل ۳ حزب جمعیت فدائیان اسلام، مجمع شاهد ایران اسلامی و حزب ثقلین است. جبهه مورد تقاضا به نمایندگی آقای مرتضی طلایی به کمیسیون اطلاع داده شد؛ لذا فعالیت این جبهه با رعایت قانون و ضوابط مربوطه بلامانع است.

وی با اشاره به ضوابط قانونی تشکیل جبهه ها و ائتلاف‌های حزبی در کشور اظهار کرد: با توجه به مفاد قانون احزاب در خصوص فعالیت جبهه‌ها و ائتلاف‌های حزبی، هر نوع فعالیت در این زمینه باید با رعایت شرایط و الزامات مصرح در قانون احزاب و اطلاع کمیسیون ماده ۱۰ صورت بگیرد؛ بر همین اساس فعالیت‌هایی که اخیراً با عناوین جبهه و ائتلاف‌های حزبی انجام می‌شود و در فضای رسانه‌ای نیز بازتاب‌هایی داشته است باید با رعایت شرایط و الزامات قانونی انجام شوند.

مدیر کل سیاسی وزارت کشور افزود: تقاضای ما از دست اندرکاران و مسئولان حزبی که در قالب جبهه‌ها و ائتلاف‌های حزبی فعالیت می‌کنند این است که طبق مسیری که در قانون احزاب در این زمینه پیش بینی شده، حرکت کنند.

امرایی درباره مدت رسیدگی به درخواست تشکل‌های سیاسی برای تشکیل جبهه‌ و ائتلاف تاکید کرد: هر نوع تقاضای تشکیل جبهه و ائتلاق حزبی که به دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب ارائه‌ شود، پس از بررسی شرایط قانونی احزاب متقاضی عضویت در جبهه‌ها در دبیرخانه، در دستورکار جلسه کمیسیون قرار می‌گیرند و این فرآیند در کوتاه‌ترین زمان مطابق شرایط و مفاد قانون طی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی همبستگی احزاب ائتلاف های حزبی کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب تشکیل جبهه جبهه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه

بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز قرار دارد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، چهارصد و دهمین جلسه علنی امروز(سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد که مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس دستورکار نمایندگان در این جلسه را به شرح ذیل قرائت کرد:

-گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده 212 آئین نامه داخلی مجلس

-گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (1) بند (س) تبصره 1 قانون بودجه 1401 و ردیف 16 جدول مصارف تبصره 14 قانون بودجه 1402

-گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

-گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

-گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

-گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده 48 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (1)

-گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز 1 بند الف ماده 2 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 1400

در ادامه محسن دهنوی دیگر عضو هیئت رئیسه اسامی غایبان و متاخران این جلسه را قرائت کرد:

1-محمدرضا پورابراهیمی

2- علی بابایی کارنامی

3-جلیل رحیمی جهان آبادی

4-علی رضایی

5-علی علیزاده

6-اردشیر مطهری

7-مصطفی نخعی

8-جواد نیک‌بین

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • پورفرجی:حضور امینی در شهرداری اهواز باعث ایجاد اختلاف بین نیروهای انقلابی شده است
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه
  • تشکیل اولین فراکسیون مجلس دوازدهم کلید خورد
  • مصوبه تشکیل حساب پس‌انداز کارکنان دولت مغایر قانون است
  • با تشکیل سپند شاهد پیشرفت فناوری‌های نو و بدیع در نیروهای مسلح خواهیم بود