Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و سازمان جهاد کشاورزی استان به منظور حمایت از ایجاد و توسعه کسب و کارهای دانش بنیان امضا شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، آیین تبادل تفاهم نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان به منظور فراهم آوردن فرصتی مناسب برای صاحبان ایده های نوآورانه و دانش آموختگان دانشگاهی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از نقاط تمرکز برنامه اصفهان 1405 کاهش آلاینده ها است

معاون برنامه‌ ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان در این جلسه با بیان اینکه این تفاهم نامه می تواند باب جدیدی را در حوزه محیط زیست شهر اصفهان باز کند، اظهار کرد: در برنامه اصفهان 1405 یکی از نقاط تمرکز، کاهش آلاینده ها است، در این موضوع به جز بحث حمل و نقل یکی از مهمترین اقداماتی که باید انجام شود در حوزه های پسماند، فضای سبز و مشاغل مزاحم شهری است که این سه حوزه توسط معاونت خدمات شهری مدیریت می شود.

علیرضا صادقیان تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان یکی از متولیان موثر در حوزه محیط زیست شهر است؛ بنابراین تبادل این تفاهم نامه در جذب تمام علاقه مندانی که درصدد هستند با نگاه علمی اتفاقات موثری در محیط زیست شهر رقم بزنند، بسیار مفید خواهد بود.

استفاده از ظرفیت‌ های علمی مرکز رشد کشاورزی اصفهان

معاون خدمات شهری شهرداری اصفهان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه استفاده از ظرفیت ‌های علمی و به روز مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان همواره مورد تاکید مدیریت شهری است، اظهار کرد: یکی از اقداماتی که منجر به بهبود فرآیند کیفی کار در بخش خدمات شهری می ‌شود، دانش و تکنولوژی در اختیار مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی است.  

حسین امیری با بیان اینکه توسعه فعالیت‌های زیست محیطی و کاهش آلاینده‌ها در برنامه اصفهان ۱۴۰۵ مورد توجه است، گفت: شهرداری می ‌تواند از ظرفیت‌ های علمی مرکز رشد کشاورزی اصفهان استفاده کند؛ به عنوان مثال در سازمان مدیریت پسماند، کیفیت کود تولیدی حاصل از پسماندها را بهبود ببخشد تا آلایندگی‌ های زیست محیطی کاهش یابد.

وی افزود: همچنین استفاده از دانش مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی می ‌تواند با توجه به تنوع محصولات توزیعی در بازارهای روز کوثر تاثیرگذار باشد.  

امیری با بیان اینکه تبادل این تفاهم ‌نامه می تواند به رفع موانع و مشکلات سطح شهر منجر شود، افزود: همچنین این تفاهم نامه می تواند در توسعه فضای سبز، کاشت انواع گل و درختان، نحوه آبیاری‌ ها، سمپاشی و کوددهی، شناخت بیماری‌ های درختان و نحوه برخورد با آفت‌ ها کمک کند.

پیوند منابع سازمان ها با مدیریت شهری برای اداره بهتر شهر

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان در ادامه این جلسه با بیان اینکه امروز زمانه مدیریت و استفاده از تکنولوژی پیشرفته در شهر است، اظهار کرد: چاره ای نداریم با توجه به رشد شتابان علم از این فن آوری های نوین به منظور کاهش هزینه ها و رضایتمندی بیشتر شهروندان در اداره شهر استفاده کنیم.

مرتضی نصوحی تصریح کرد: لازم است سازمان های مختلف در شهر اصفهان منابع خود را با مدیریت شهری پیوند داده تا بتوانیم گام های بزرگ برای شهر برداریم.

وی با بیان اینکه مجموعه مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی اصفهان دارای امکانات خوب بوده و برخوردار از هیات علمی توانمند است، ادامه داد: این مجموعه با همکاری و تعامل با شهرک علمی تحقیقاتی تجربه راه اندازی مرکز رشد اختصاصی در حوزه مسائل کشاورزی و مسائل مرتبط با آن داشته است.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان اضافه کرد: با مجموعه ای از جوانان فارغ التحصیل مواجه هستیم که اگر فضای کاری خوبی برای آنها فراهم شود می توانند موضوعات مختلف را در دستور کار خود قرار داده و آن را به نتیجه برسانند.  

وی با بیان اینکه مرکز رشد جهاد کشاورزی آمادگی خود را برای در اختیار قرار دادن تجارب خود اعلام کرده است، گفت: از سوی دیگر شرکت‌ های دانش بنیان باید بخشی از اقدامات را به کاربست اصلی و اهداف مدنظر خود برسانند، همچنین شهرداری می ‌تواند نیازهای اصلی خود در حوزه خدمات شهری را با همکاری و تعامل با شرکت‌ های دانش بنیان برطرف سازد که از جمله آنها می ‌توان به حوزه مدیریت پسماند، بازیافت، جمع آوری هوشمند پسماندها، تفکیک پسماندها، ارتقا کیفیت کود تولیدی، آبیاری هوشمند فضاهای سبز شهری، استفاده از گونه‌ های مقاوم به شرایط کم آبی، بام سبز و… اشاره کرد.

نصوحی گفت: همچنین در بخش محصولات سلامت محور در سازمان میادین و بازارهای کوثر با امضا تفاهم نامه می‌ توان نتایج خوبی حاصل کرد.

نصوحی تاکید کرد: تبادل تفاهم نامه همکاری بین شهرداری اصفهان و سازمان جهاد کشاورزی سر منشا اقدامات و تحولات خوب و بهره‌ مندی از نتایج فعالیت شرکت‌ های دانش بنیان است.

نیاز امروز کشور حرکت بر محور دانایی است

مدیر مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی استان اصفهان در ادامه این جلسه با بیان اینکه مسیر پیشرفت کشور از شرکت های دانش بنیان و ایده های فن آورانه می گذرد، اظهار کرد: بنابراین لازم است حمایت و پشتیبانی های لازم در مجموعه های دولتی که دارای امکانات هستند از این شرکت ها به عمل بیاید.  

علی اصغر شهابی نیاز امروز کشور را حرکت بر محور دانایی ذکر کرد و افزود: این مسیر به جز به کارگیری و استفاده از دانش و فن آوری های نوین در عرصه های مختلف کاری، میسر نمی شود.

وی اضافه کرد: مجموعه مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی احساس کرد کمبودهایی در استان در زمینه های مراکز رشد تخصصی وجود دارد، به همین منظور مجموعه علمی تخصصی مرکز رشد مراکز کشاورزی و منابع طبیعی و محیط زیست در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تاسیس شد و چندین سال است که در حال فعالیت است که با استقبال خوب جوانان و کسانی که دارای ایده های خلاقانه هستند مواجه شد.

مدیر مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه مجموعه مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی دارای 40 شرکت،‌80 نفر عضو هیات علمی و 130 نفر محقق است، ادامه داد: این ظرفیت عظیم می تواند امکانات و پشتیبانی خوبی از جوانان دارای ایده های خلاقانه داشته باشد.

وی تاکید کرد: در حوزه خدمات شهری نیاز است دانش جدید و ایده های خلاقانه را به منصه ظهور برسانیم و آنها را در مدیریت شهری به کار گیریم.

شهابی گفت: امیدوارم در قالب این تفاهم نامه بتوانیم تمام اهداف خود را محقق کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان دانش بنیان شهرداری اصفهان کرونا در اصفهان مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی کشاورزی و منابع طبیعی تفاهم نامه همکاری جهاد کشاورزی تفاهم نامه دانش بنیان کشاورزی استان مدیریت شهری خدمات شهری محیط زیست مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۳۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و بهره‌مندی مستمر از خرد جمعی، تجربیات و توانمندی‌های طرفین، تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی امضا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر در این نشست ابراز امیدواری کرد که همکاری و تعامل بین دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش پرورش درراستای ارتقای سطح آموزش دانش‌آموزان همچون گذشته تداوم داشته باشد.

علی رضاپور با قدردانی از همکاری‌های آموزش و پرورش مناطق سه‌گانه شبستر، صوفیان و تسوج با این دانشگاه ضمن تأکید بر توسعه کمّی و کیفی مدارس و ارتقای کارکرد زنجیره‌ای آن با نظام آموزش تخصصی دانشگاه، اعلام کرد که این واحد دانشگاهی در راستای رسالت و مأموریت خود و با توجه به تجربه و تخصص در زمینه آموزش و پژوهش می‌تواند با ارائه مشاوره‌های مرتبط با هدایت شغلی و آموزشی به دانش‌آموزان معرفی شده از مدارس در مراکز تابعه و اختصاص بخشی از ظرفیت کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه برای اجرای آموزش‌های برون‌سپاری مهارت‌های شاخه کاردانش براساس قرارداد‌های آموزشی منعقد شده قبل از شروع سال‌های تحصیلی آتی و اجرای کارورزی دانش‌آموزان متناسب با ظرفیت خالی کارگاه‌های آموزشی مراکز تابعه و همکاری در اجرای دوره‌های آموزش مهارتی کوتاه‌مدت تخصصی به‌منظور ارتقای مهارت هنرآموزان معلمین کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش مطابق با مقررات سازمان مطبوع می‌تواند درکنار مناطق سه گانه واداره کل آموزش وپرورش خواهد بود.

وی متذکر شد: توسعه‌ مشارکت دو دستگاه در تقویت نگرش مثبت و گرایش دانش‌آموزان، هنرجویان، هنرآموزان و مربیان به حوزه‌ مهارت‌آموزی، کسب مهارت‌های دانشگاهی، برگزاری دوره‌های تخصصی کارآفرینی و مدیریت کسب و کار و تشویق دانش‌آموزان به عضویت یا فعالیت در المپیاد‌ها، باشگاه‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط با کارآفرینی، خلّاقیت و کسب و کار با توجه به اسناد و دستورالعمل‌های بالادستی از اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر تبیین کرد: همکاری در زمینه بسترسازی شرکت دانش‌آموزان در مسابقات ملی مهارتی و آماده‌سازی آنان در این راستا با برگزاری دوره‌های آموزش مهارتی موردنیاز، همکاری در آموزش‌های برون‌سپاری شاخه کارودانش در رشته‌های مرتبط با دانشگاه آزاد اسلامی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های فضای فیزیکی، تجهیزاتی، فنی، آموزشی و اطلاعاتی تجربه و تخصص نیروی انسانی طرفین برای نیل به اهداف مشترک آموزشی در شناسایی استعداد‌ها، هدایت صحیح شغلی و آموزشی دانش‌آموزان، توسعه نیروی انسانی ماهر و بهره‌گیری مشترک از نوآوران ویژه در حوزه‌های نوین علم فناوری اشتراک مساعی در آموزش مهارت‌های فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی نانوفناوری، نانو فناوری به دانش تصویری از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه به امضای مسعود سعادتی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی و رضاپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر رسید که تحویل تفاهم‌نامه با حضور اکرمی معاون متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی انجام گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • توزیع رایگان کیسه‌های پارچه‌ای در بازارهای کوثر ویژه هفته نکوداشت اصفهان
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • استفاده از الگوهای نوین مشارکتی در پروژه‌های شهری اصفهان
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی