Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدارحم امیری زاده روز دوشنبه در حاشیه آیین کلنگ زنی فاز دوم موسسه کشاورزی و دامپروری شهدای کیانی دزفول در گفت وگو با خبرنگاران گفت: این حجم تولید معادل ۱۳ درصد کل تولیدات کشاورزی کشور است که البته استان ظرفیت تولید بیش از این میزان را نیز دارد.
وی افزود: طبق برنامه ریزی صورت گرفته، تا پنج سال آینده با اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری، توان تولید محصولات کشاورزی  به ۲۷میلیون تن نیز خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی گفت: زراعت و دامپروری ۲ بعد کشاورزی هستند که به بخش زراعت به خوبی در استان خوزستان توجه شده ولی به بخش دامپروری پرداخته نشده و از تولید تخم مرغ تا شتر، موازنه منفی در این حوزه وجود دارد که زیبنده این استان نیست.
وی اظهارداشت: خوزستان گندم ۱۲.۵ میلیون نفر و برنج ۱۳ میلیون نفر را تامین می کند و  ۴۵ درصد شکر کشور نیز در  این استان تولید میشود .
وی با بیان اینکه استان خوزستان رتبه نخست تولید ذرت پاییزه کشور را به خود اختصاص داده است گفت: کارگروه سرمایه گذاری از سال گذشته در استان خوزستان تشکیل شده و سرمایه های خوبی وارد استان شده است که امیدواریم امسال با رفع موانع گام های بلندی در این خصوص برداشته شود .
امیری زاده گفت: باید با همت مسوولان و سرمایه گذاران در زمینه توسعه دامپروری نیز تلاش شود تا کمبود در این حوزه نیز جبران شود و از واردات بی نیاز شویم .
رئیس جهاد کشاورزی استان خوزستان ۶.۲ میلیون دام در استان خوزستان وجود دارد که از این میزان، ۲هزار و ۳۰۰ هزار راس دام سبک است و حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار راس در بخش غیرصنعتی و عمدتا عشایری پرورش می یابند .
وی گفت: استان خوزستان با تولید سالانه ۴۵ هزار تن گوشت قرمز رتبه پنجم کشور را دارد  که ۱۴هزار و ۵۰۰ تن آن دام سبک است .

فاز دوم موسسه کشاورزی و دامپروری شهدای کیانی دزفول که امرروز با حضور مسوولان استانی و محلی دزفول کلنگ زنی شد در ۴.۶ هکتار اجرا خواهد شد و هشت هزار و ۴۰۰ راس دام سبک تولید خواهد داشت.
در حال حاضر(فاز نخست ) این دامپروری، برای ۶۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده  که با طرح توسعه و اجرای فاز دوم ، میزان اشتغالزایی به ۸۵ نفر خواهد رسید .
برای تهیه تاسیسات و زیرساخت های فاز دوم این موسسه به جز دام، ۲۰۰ میلیارد ریال نیاز است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی تولید داخلی دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تولید داخلی دزفول وزارت جهاد کشاورزی تولید داخلی دزفول خوزستان اخبار کنکور استان خوزستان فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا دری رئیس هیأت مدیره یک شرکت فناور نانویی ابتدا در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها بیان کرد: محصولی که برای آن نشان دانش‌بنیان را اخذ کرده‌ایم، جزو کودهای پیشرفته کشاورزی است که در حوزه کشاورزی کاربرد دارد. کودهایی که ما می‌سازیم از فناوری پیچیده‌تر و حرفه‌ای تری برخوردار هستند تا بتواند نیازهای کشاورزی کشور را فراهم کند.

وی افزود: ما برای چند محصول دانش‌بنیان برنامه‌ریزی کرده‌ایم. اولین محصول اورمیک است که اوره را با یک پوشش چند لایه ارائه می‌دهد و ثبت اختراع آن را نیز داریم. اوره یک کود شیمیایی برای خاک‌های کشاورزی است که در عین حالی که ازت بالایی دارد و خوب است، اما مضررات بسیاری هم برای خاک دارد. اوره خاک را فشرده می‌کند، سرعت رشد گیاه را بالا می‌برد و گیاه را به آفات حساس می‌کند. به همین دلیل، بسیاری از کشورها به دنبال آن هستند که اوره را به نحوی کنترل کنند.

دری گفت: ما سیستمی مدرن را پیاده‌سازی کرده‌ایم و روی اوره سه پوشش لایه‌ای قرار داده‌ایم که شامل نه عنصر ریزمغزی و ... می‌شود. این کار باعث می‌شود هنگامی که آب به اوره می‌رسد، بین مولکول‌های اوره و ترکیبات هیومیک، پلیمر برقرار شود. این پلیمر از فشرده شدن خاک جلوگیری می‌کند و جذب ازت توسط گیاه به آهستگی انجام می‌شود. خود اوره به تنهایی در صورت برخورد با آب در عرض سه روز مصرف می‌شود، ولی در شرایط عادی ۱۲ تا ۱۸ روز زمان می‌برد تا ازت جذب شود. در نهایت، ما کارایی اوره را از ۳۰ درصد به ۷۰ درصد افزایش داده‌ایم. این یکی از محصولات بسیار خوبی است که داریم. اورمیک علاوه بر اوره، ترکیبات ریزمغزی خاک را نیز فراهم می‌کند و به دلیل ترکیبات آلی که دارد، خاک را حاصلخیز می‌کند.

وی تصریح کرد: محصول بعدی ما کیتوکاپ است. کیتوکاپ محصولی حرفه‌ای است که از فناوری نانو در آن استفاده شده است. این محصول یک نوع مهارگر گیاهی، کنترل‌کننده بیماری‌های خاکزی و هوازی به خصوص باکتری‌ها است. پایه‌ی این کود مس است و از نانوذره مس و نانو کپسول نیز در آن استفاده شده است. کیتوکاپ کارایی بسیار بالایی دارد.

رئیس هیأت مدیره این شرکت دانش بنیان ادامه داد: سومین محصول ما کود بیست مایع است. در ایران کسی نیست که بتواند این کود را تولید کند. این کود از قدرت بسیار بالایی برای تامین ازت فسفر و پتاس برخوردار است. هم در مصرف خاکی و هم در مصرف محلول‌پاشی کاربرد دارد. ویژگی خاص آن در استفاده از پهپادهای کشاورزی است. با توجه به اینکه پهپادهای کشاورزی رو به گسترش هستند، استفاده از کود جامد برای آنها محدودیت ایجاد می‌کند. زیرا در یک مخزن ده لیتری، ما نمی‌توانیم سه کیلو کود حل کنیم. اما ما می‌توانیم تا ده کیلو از کود بیست بیست مایع را در این مخزن استفاده کنیم. این کودها کاملا حرفه‌ای هستند و در سطح جهانی و ایران منحصر به فرد هستند.

حمیدرضا دری در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: بزرگترین دستاورد مجموعه ما، به کارگیری فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی است. ما قاعده‌ای که بیش از پنجاه سال در این حوزه حاکم بود را تقریباً کنار گذاشتیم و فناوری‌های نوین را جایگزین آن کردیم. در پنجاه سال گذشته، شاهد رو به افول بودن خاک‌های کشور بودیم. اما با استفاده از این تکنولوژی، خاک بعد از سه سال احیا می‌شود و در حین تغذیه گیاه، به سمت حاصل‌خیزی و پایداری تولید حرکت می‌کنیم. ما با افزایش مقاومت خاک و کارایی کودها، به کاهش هزینه‌های تولید برای کشاورزان کمک کرده‌ایم. علاوه بر این، ورود به بازارهای جهانی از جمله موفقیت‌های بزرگ مجموعه ما به شمار می‌رود.

وی در خصوص کاربرد محصولات خود در حوزه مناطق کمتربرخوردار اظهار داشت: با توجه به اینکه این مدل کودها می‌تواند جایگزین بسیاری از کودهای خارجی شود و هزینه تولید برای کل ایران را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد، در نمایندگی‌های خود در استان سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق کمتربرخوردار، امتیازات ویژه‌ای را برای کشاورزان در نظر گرفته‌ایم. با ارائه شرایط مطلوب، تخفیفات مناسب و نظارت دقیق، به دنبال حل مشکلات کشاورزان در زمینه تامین مواد کودی، افزایش درآمد آنها و رونق کشاورزی در این مناطق هستیم.

دری در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه‌ گفت: در مجموعه ما به صورت مستقیم ۲۴ نفر تحت پوشش بیمه مشغول به کار هستند و غیرمستقیم نیز حدود ۱۵۵ نفر با ما همکاری می‌کنند.

کد خبر 6086120 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • رتبه نخست بستان آباد در تولید قارچ دکمه‌ای در آذربایجان شرقی
  • چالش تولید زعفران در سرزمین طلای سرخ
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • آغازبرداشت نوبرانه گوجه سبز از باغات سرپل ذهاب
  • پیش‌بینی تولید ۶۰۰ هزار تن گندم در استان اردبیل