Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-19@13:42:49 GMT

شرایط متفات میزبانان ACL در گفتگو با دکتر هراتیان

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۴۹۳۷

شرایط متفات میزبانان ACL در گفتگو با دکتر هراتیان

زهره هراتیان رئیس مرکز ایفمارک که یکی از ناظران پزشکی AFC نیز به شمار می رود، از کادر پزشکی 4 نماینده فوتبال ایران تقدیر کرد.

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که رقابت های لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گروهی از دو روز دیگر در کشورهای مختلف قاره پهناور آسیا آغاز می شود، زهره هراتیان رئیس ایفمارک مرکز پرشکی فوتبال در ایران ضمن اشاره به اینکه قوانین هر کشور برای رعایت پروتکل های بهداشتی وابسته به قوانین وزارت بهداشت آن کشور است، توضیحات مهمی در این مورد ارائه داده که در ادامه می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قوانین امارات در برخورد با عضو کرونایی
رویکرد به فردی که تستش مثبت شده، طبق قوانین وزارت بهداشت کشور میزبان است. یعنی قانون امارات در مورد تست مثبت کاملا متفاوت است. فرض کنید بازیکنی علامت ندارد و تستش مثبت شده است. در امارات یعنی در گروه دوم باید 10 روز به قرنطینه برود و پس از 10 روز اگر تستش منفی باشد، با تایید متخصص قلب و ریه می تواند برگردد.

 

قوانین مقابل با عضو کرونایی در عربستان
در عربستان (محل برگزاری گروه های اول، سوم و چهارم) اگر بازیکن تستش مثبت شود و علامت نداشته باشد، با ارائه دو تست منفی می تواند برگردد.

 

قوانین مقابله با کرونا در کشور هند
هند هم قوانین خاص مربوط به خودش را دارد. در هند اگر کسی مثبت شود، به هتل دیگری منتقل خواهد شد. آنها براساس اینکه در تست پی سی آر و تصاویر سی تی اسکن، میزان درگیری ریه به چه میزان باشد، تصمیمات متفاوتی می گیرند. اگر پایین باشد، طول دوران قرنطینه پایین خواهد بود و برعکس. البته هنوز من به صورت مکتوب به قوانین هند دسترسی پیدا نکرده ام و در تماس با یکی از همکاران این کلیات را در اختیار شما قرار دادم.

 

AFC از قوانین وزارت کشور هر کشور تبعیت می کند
کنفدراسیون فوتبال آسیا و FIFA از سال گذشته گفته اند که قوانین برخورد را وزارت بهداشت هر کشور باید تعیین کند و اینکه قانون وزارت بهداشت هر کشور چه چیزی باشد، تعیین کننده است و AFC از قوانین کشور میزبان تبعیت می کند.

 

تست منفی تیم های ایران نشان دهنده کار خوب کادر پزشکی آنهاست
هر چهار نماینده ما تستشان در شروع منفی بود. این نشان می دهد با توجه به شرایط کرونا در ایران و وارد شدن به موج کرونا و هر 4 تیم در لیگ فعال بودند، کادر پزشکی هر 4 تیم خوب عمل کردند. با باشگاه ها در ارتباط و تماس مرتب هستیم.

 

خواهش می کنم رسانه ها در مورد کرونا صحبت نکنند
تنها خواهشی که داریم این است که در رسانه زیاد در مورد این مسائل صحبت نشود، تا تیم ها تمرکز خودشان را روی مسابقات و نمایش فنی بگذارند. چون به هر حال بازیکنان مسائل را در رسانه ها و فضای مجازی رصد می کنند و ذهنشان نباید درگیر این مسائل باشد. حالا تست هایشان منفی شده است. باید تمرکز داشته باشند و پروتکل ها را رعایت کنند تا مورد مثبتی نداشته باشیم و وظیفه ما هم به عنوان نمایندگان AFC مراقبت از آنهاست.

ای اف سی لیگ قهرمانان آسیا زهره هراتیان (عضو کمیته پزشکی)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ای اف سی لیگ قهرمانان آسیا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۴۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وتو امریکا در برابر 12 رای مثبت به عضویت فلسطین در سازمان ملل

امریکا با رای وتو مانع از عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد شد. 12 عضو شورای امنیت رای مثبت و سوئیس و بریتانیا رای ممتنع دادند.

به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز، امریکا روز پنجشنبه با وتوی قطعنامه‌ای در شورای امنیت، عملا سازمان ملل را از به رسمیت شناختن کشور فلسطین بازداشت. این قطعنامه عضویت کامل فلسطینیان در این نهاد جهانی را تأیید می‌کرد.

 آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را وتو کرد که راه رای برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد باز می کرد.

این پیش نویس، به مجمع عمومی سازمان ملل متحد با ۱۹۳ عضو توصیه می‌کرد «دولت فلسطین به عضویت سازمان ملل متحد پذیرفته شود».

رابرت وود، معاون نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل، به شورا گفت: «ایالات متحده همچنان از راه‌حل دو دولتی به شدت حمایت می‌کند. این رأی مخالفت با حق تشکیل کشور فلسطین را نشان نمی‌دهد، بلکه اذعانی است به این که این امر تنها از طریق مذاکرات مستقیم بین طرفین حاصل خواهد شد.»

محمود عباس، رئیس دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان)، در بیانیه‌ای وتوی آمریکا را «ناعادلانه، غیر اخلاقی و غیرقابل توجیه» خواند.

رياض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل، پس از رأی‌گیری به شورا گفت: «این واقعیت که این قطعنامه تصویب نشد، اراده ما را نمی‌شکند و عزم ما را سست نمی‌کند. ما در تلاش خود متوقف نخواهیم شد.»

تلاش فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل، شش ماه پس از حمله حماس به اسرائيل و متعاقب آن حملات گسترده ارتش اسرائيل به نوار غزه که به کشته شدن بیش از ۳۳ هزار فلسطینی انجامیده صورت می‌گیرد. در عین حال اسرائیل در حال گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری اشغالی است که سازمان ملل آن را غیرقانونی می‌داند.

پس از تصمیم شورای امنیت، اسرائیل کاتز، وزیر امور خارجه اسرائیل، از ایالات متحده  امریکا برای وتوی این قطعنامه قدردانی کرد.

گیلعاد اردان، نماینده اسرائیل در سازمان ملل نیز خطاب به ۱۲ عضو شورای امنیت که به پیش‌نویس قطعنامه رأی مثبت داده بودند، گفت: «این بسیار غم‌انگیز است زیرا رأی شما فقط فلسطینیان را جسورتر می‌کند و صلح را تقریبا غیرممکن می‌سازد.»

فلسطین در حال حاضر یک کشور ناظر غیرعضو در سازمان ملل است. 
با این حال پذیرش این کشور برای عضویت کامل در سازمان ملل باید توسط شورای امنیت و سپس دست‌کم دو سوم مجمع عمومی تایید و نهایی شود. 

یورونیوز نوشت: شورای امنیت سازمان ملل متحد مدت‌هاست که در زبان و بیان از چشم‌انداز دو کشور مسلمان و یهودی حمایت می‌کند اما در عین حال اقدام عملی در این چارچوب صورت نمی‌دهد و عملا این اسرائيل است که هر روز بر اشغال خود می‌افزاید و سرزمین‌های فلسطینی بیشتری را تحت تسلط خود در می آورد و با شهرک‌سازی‌های غیرقانونی عرصه را بر فلسطینی‌ها تنگ‌تر می‌کند. 

عمار بن‌جمعه، نماینده الجزایر در سازمان ملل، پیش از رأی‌گیری استدلال کرد که پذیرش فلسطینیان در سازمان ملل به جای تضعیف راه‌حل دو دولتی، آن را تقویت می‌کند و افزود: «صلح از شمولیت فلسطین حاصل می‌شود، نه از انزوایش.»

حماس در بیانیه‌ای اقدام آمریکا را محکوم کرد و از جامعه بین‌المللی خواست تا «از مبارزه مردم فلسطین و حق مشروع آن‌ها برای تعیین سرنوشت خود حمایت کنند.»

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، پیشتر به شورا گفته بود: «شکست در دستیابی به راه‌حل دو کشوری تنها باعث افزایش تنش‌ها می‌شود و خطر و تهدید را برای افرادی که مدت‌هاست تحت خشونت و تهدید دائمی زندگی می‌کنند ادامه خواهد داد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وتو امریکا در برابر 12 رای مثبت به عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • اجرای طرح های مختلف وزارت علوم برای افزایش شرکت های دانش بنیان
  • فرانسه از رژیم صهیوینیستی خواست به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد
  • عکس/ دیدار جمعی از دیپلماتهای وزارت امور خارجه با دکتر ولایتی
  • دیدار جمعی از دیپلماتهای وزارت امور خارجه با دکتر ولایتی
  • ۵ مصدوم در پی انفجار کپسول گاز در یک ساختمان مسکونی در شادگان
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • از ممنوع التصویریم در تلویزیون ناراحت نیستم