Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@23:06:04 GMT

پرداخت افزایش تعرفه ها از جیب بیمه ها/حمایت از افراد اوتیسم

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۶۸۴۶

پرداخت افزایش تعرفه ها از جیب بیمه ها/حمایت از افراد اوتیسم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی، بعد از ظهر دوشنبه بیست و سوم فروردین ۱۴۰۰ در مراسم معرفی پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی برای مبتلایان اوتیسم، اظهار داشت: بیماری اوتیسم، طیفی از بیماری است. قبلاً می‌گفتیم بیماری اوتیسم، اما اکنون می‌گوئیم طیف بیماری اوتیسم. به طوری که ممکن است یک فرد در حد اختلال ارتباطی و شناختی باشد و در عین حال می‌تواند در طیفی باشد که بسیار بسیار غیرقابل تحمل برای فرد و خانواده و اطرافیانش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این جهت در علم پزشکی و روان‌پزشکی تشخیص به موقع و به هنگام و مداخله بهنگام و سریع که در سن پایین انجام شود، مهم است و بر همین اساس در بسیاری از بیماری‌ها ازجمله طیف بیماری اوتیسم این اقدامات را در دستورکار داریم.

وی افزود: اگر مبتلایان به اوتیسم در سن پایین شناخته شوند، بسیاری از اقدامات مداخله‌ای را می‌توانیم برای آنها انجام داده و آنها را به زندگی طبیعی نزدیک کنیم. ارائه آموزش‌هایی که می‌تواند فرد را به فردی بدل کند که می‌تواند به خودش اتکا کند. حال هرچه این درمان دیرتر شود، این تأثیرگذاری کمتر خواهد شد. از این جهت سازمان بیمه سلامت هم با وظایف ذاتی که به عنوان پشتیبان حوزه سلامت دارد و اعتقاد داریم که بیمه‌ها باید در این شرایط و در بیماری‌های مزمن، صعب‌العلاج، بیماری‌های سخت و… کنار مردم باشند، اقدام می‌کند. فردی که دچار سرطان شده، اگر با این هزینه‌های بالا وارد درمان شود، باید کل زندگی‌اش را بفروشد و از جایی به بعد هم هزینه‌ها قابل پرداخت نیست و از درمان منصرف می‌شوند. از این جهت بیمه سلامت با این نگاه دوست دارد که در این زمینه وارد شود.

ناصحی گفت: در بحث اوتیسم از این جهت که شناخت نزدیک داشتم و همکاری نزدیکی با جامعه اوتیسم داشتم، وارد شدیم و هیچ منبع اعتباری هم از جایی نگرفتیم، بلکه در درجه اول از منابع خودمان گذاشتیم و تا به وزیر بهداشت گفتیم با آغوش باز پذیرفت و حمایت کرد و نمایندگان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هم بسیار کمک کردند که این موضوع را جا بیندازیم. معاونت درمان وزارت بهداشت نیز بسیار کمک کرد که سپاسگزاریم.

وی ادامه داد: فکر می‌کنم این باب باز شد و سال‌های بعد به دنبال ردیف‌ها و نشان‌دار کردن ردیف‌های مربوط به اوتیسم خواهیم رفت. امسال خوشبختانه توانبخشی را هم با همکاری بهزیستی اعتبار ۱۰۰ میلیاردی اولش را دریافت کردیم تا بیش از ۱۰۰۰ بیمار معلول بهزیستی را تحت پوشش دهیم و با ۵ دانشگاه هم به صورت پایلوت مباحث توانبخشی را اجرا می‌کنیم تا توانبخشی را در همه رده‌ها بتوانیم پوشش دهیم. برای بیماری اوتیسم هم طیف خوبی را دیدیم با استانداردهایی که معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت تعریف کردند و مورد قبول همه است، اجرا می‌کنیم. در بحث پرداخت از جیب هم تلاش می‌کنیم که افزایش تعرفه‌ای که انجام شده، از جیب مردم نرود. از وقتی که مباحث تعرفه‌ها را آغاز کردیم، گفتیم اگر تعرفه‌ها الکترونیک یا غیر الکترونیک حتی در حوزه غیر اوتیسم هم افزایش یافت، بیمه‌ها پرداخت کنند نه اینکه از جیب مردم رود.

وی گفت: البته نیاز به کمک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بوده که ببریم و سهم‌مان را که شاید زیر ۲۰ درصد از بخش خصوصی بوده به بالای ۵۰ درصد برده و حداقل نصف هزینه‌های بیماران را در بخش سرپایی در ویزیت‌ها پرداخت کنیم. اعتبار آن را هم پیش‌بینی کردیم و فکر می‌کنم اگر با این روند پیش رویم، به ویژه در بخش پوشش بیمه‌ای بیماران مزمن و صعب العلاج بیمه‌ها بتوانند درصد زیادی را پرداخت کنند. با همکاران در بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح هم صحبت کردیم و امضایشان را در شورای عالی گرفتم و حتماً آنها هم پای کار خواهند آمد. این قول را می‌دهیم که این بیمه‌ها هم ملاحظات اعتباری داشتند و پای کار خواهند آمد.

ناصحی افزود: بسیار امیدواریم که گام اول ما در پوشش این بیماری‌ها مبارک باشد تا سایر بیماری‌ها را با درصد سهم بالاتری در بیمه سلامت و سایر بیمه‌ها داشته باشیم. در سال ۱۴۰۰ با برنامه جامعی به سمت حل مشکل این بیماران خواهیم رفت و این نوید را به خانواده‌ها می‌دهیم که کنارشان هستیم.

کد خبر 5187640

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت اوتیسم ویروس کرونا آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا سازمان بیمه سلامت واکسن کرونا سیما سادات لاری دانشگاه علوم پزشکی تهران دندانپزشکی سعید نمکی ورزش سازمان غذا و دارو رژیم غذایی اوتیسم روز جهانی بهداشت بیماری اوتیسم بیماری ها بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۶۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد. به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند. بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.

تفاوت مهم ۲ بیماری مقاربتی؛ زگیل و تبخال | تزریق واکسن HPV بعد از ابتلا تاثیر دارد؟ | این افراد حتما واکسن گارداسیل بزنند

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

کد خبر 846551 منبع: ایسنا برچسب‌ها زگیل وزارت بهداشت و درمان اچ پی وی واکسن

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست