Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالنبی سواعدی مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: مهارت به دو صورت است یکی مهارت آموزی رسمی که متولی آن آموزش و پرورش و آموزش عالی است و دوم مهارت آموزی کوتاه مدت یا غیر رسمی که متولی آن سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است.

او افزود: فرایند مهارت آموزی در کشور برای تکمیل آموزش در مراکز آموزش رسمی در جهت تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص است و هدف شورای مهارت آینده پژوهی برای مشاغل جدید و تغییر در روش‌های مهارت آموزی در جهت تربیت نیروی انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سواعدی تشکیل شورای مهارت را نیاز توسعه اشتغال در شهرستان‌ها دانست و بیان داشت: این فرصت زمینه‌ساز شناسایی نیاز‌های واقعی و مورد نیاز بازار کار شهرستان و منطقه است که با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی امر مهارت‌آموزی شناسایی و مورد بررسی قرار گرفته و به آن‌ها پاسخ داده شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان تصریح کرد: با توجه به تغییر رویکرد آموزش فنی وحرفه‌ای ۸۰ درصد آموزش مهارتی دراین سازمان به صورت تقاضامحوری ارائه می‌شود و باید از ظرفیت تفاهمنامه‌های کشوری و استانی برای توسعه مهارت آموزی بهره مندشد.

این مقام مسئول گفت: توسعه مراکزآموزشی از لحاظ تجهیزات وایجاد مرکز خواهران باید مصوبه شورای برنامه ریزی شهرستان داشته باشد وفنی وحرفه‌ای آماده است در تهیه وتنظیم طرح توجیهی وپیگیری استان وسازمان با جدیت دنبال نماید.

او ادامه داد: هیچ محدویتی دراجرای آموزش مهارتی برای نیرو‌های مسلح وجود ندارد ومی توان در قالب آموزش در محیط واقعی کار ویا استفاده از ظرفیت مربیان پایور آموزش متناسب با نیاز را اجرا کرد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای مهارت آموزی مهارت آموزی آموزش فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۷۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصولی‌ترین روش فقر زدایی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمند سازی محرومین و ایجاد اشتغال برای آنهاست.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌امداد خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان شامل نیاز سنجی شغلی مناطق، استعداد سنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی و حرفه ای به منظور ارتقای مهارت فنی و … است.

به گفته نخعی در راستای تحقق این موضوع در مدت سال ۱۴۰۲ تا پایان فروردین‌ماه امسال ۳ هزار و ۵۲۱ نفر از افراد تحت حمایت این نهاد آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

کد خبر 6087248

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور
  • خسرویان: جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • جهش تولید با جهش مهارت در کشور محقق می‌شود
  • دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی تبدیل می‌شود