Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان رئیس جهاددانشگاهی زنجان گفت: ۵۴۸۸ نفرساعت آموزش عمومی و تخصصی به متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در زنجان ارائه شد.

کامران جعفری صبح امروز (۲۴ فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، با اشاره به عملیاتی شدن اجرای فاز دوم طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان زنجان، اظهار کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه ‌اجتماعی به‌عنوان کارفرما و ناظر و جهاددانشگاهی، به‌عنوان مجری طرح اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در توضیح اجرای این طرح، تصریح کرد: به‌طور کلی می‌توان گفت که طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از برنامه‌های اشتغال فراگیر است که در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، جهش تولید، کمک و حمایت از کسب و کارهای خرد در حال اجرا است.

این مسئول، برنامه‌ریزی و اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان زنجان، را مبتنی بر ۳ فاز دانست و ادامه داد: در فاز اول، شناسایی و اولویت‌بندی مزیت‌ها و هماهنگی‌های اولیه انجام شد که در نهایت قالی‌بافی، بافنده تابلوفرش، گلیم‌بافی، قلم‌زنی، خیاط لباس، ملیله‌کاری، تولیدات چرمی دست‌دوز، ویرایشگر متون، مترجم (کتاب و مقاله)، برنامه‌نویس، انیماتور، پرورش‌دهنده گوسفند و بز، پرورش‌دهنده زنبور عسل و ملحفه‌دوز به‌عنوان رسته‌های مزیت‌دار این استان انتخاب شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان افزود: توانمندسازی، مشاوره و آموزش متقاضیان فاز دوم عملیاتی شدن این طرح است که در حال حاضر در مرحله اجرا بوده و آموزش‌های عمومی در راستای کسب وکار، کارآفرینی، بازاریابی و ... و آموزش‌های تخصصی در ارتباط با رسته‌های تعیین‌ شده از قبیل قالیبافی، قلم‌زنی، بافنده گلیم، خیاطی، ملیله‌کاری و ... برگزار شده و این آموزش‌ها ادامه دارد.

جعفری خاطرنشان کرد: در اجرای فاز دوم در استان زنجان، از ۲۳۵۲ زن و ۹۱۴ مرد، ارزیابی اولیه انجام شد که در مرحله بعد، از بین پذیرفته‌شدگان از ۷۲۷ زن و ۲۸۲ مرد استعدادسنجی به عمل آمد که در نهایت منجر به ارائه مشاوره و هدایت به ۵۱۷۰ نفرساعت شد. در اجرای فاز دوم این طرح ۳۵۵۲ نفر -ساعت آموزش عمومی و ۱۹۳۶ نفرساعت آموزش تخصصی دریافت کردند. همچنین ۲۱ مشاور، تسهیلگر و پیشران نیز برای آموزش، مشاوره و اتصال به بازار متقاضیان، شناسایی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی زنجان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان زنجان فاز دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند

انسیه خزعلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه به دنبال کسب و کار بانوان برای بهبود شرایط معیشت آنها هستیم، ابراز داشت: به این منظور تلاش شد تا سهم پرداخت مشاغل خانگی به بانوان افزایش یابد.

وی ضمن بیان اینکه طی سال گذشته ۸۰ درصد تسهیلات پرداختی مشاغل خانگی به بانوان پرداخت شد، افزود: هدف از این مهم استقلال مالی، توانمند سازی بانوان و زنان سرپرست خانوار است.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور از کاهش دو درصدی نرخ بیکاری بانوان طی سال گذشته در کشور خبر داد و ابراز داشت: می‌توان گفت پرداخت تسهیلات اشتغال خانگی توانسته در این کاهش بیکاری اثر گذار باشد.

خزعلی ضمن بیان اینکه برای سال جاری نیز روند کاهش نرخ بیکاری برای بانوان در دست پیگیری است، تصریح کرد: امیدواریم بانک‌ها نیز برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به بانوان همکاری بیشتری داشته باشند.

وی ضمن بیان اینکه در کنار همه اینها بازار فروشی نیز برای تولیدات بانوان نیز لازم است، افزود: مکان‌یابی برای این بازارچه‌ها و ایجاد یک پلتفرم مجازی در دست اقدام قرار دارد.

کد خبر 6081835

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصد نرخ بیکاری بانوان/ تسهیلات اثر گذار بودند
  • بررسی درخواست تعداد ۲۴۱۳ متقاضیان مشاغل سخت و زیان آور
  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی شد
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت‌ها حذف می‌شود
  • درج نام مادر روی کارت ملی منتفی است/ نام پدر هم از روی کارت ها حذف می شود
  • رشد ۱۹ درصدی آموزش فنی و حرفه‌ای در استان مرکزی
  • توسعه دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضایی زنجان
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز در نظرآباد
  • دادرسی الکترونیک در حوزه‌های قضایی زنجان توسعه می‌یابد