Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

وزیر راه با اشاره به ماجرای پرواز آبادان-مشهد گفت: در فرودگاه به مسافران التماس کردند که سوار نشوند اما تعداد کمی این موضوع را پذیرفتند، از این رو پرواز با ۸۰ درصد ظرفیت انجام شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگار مهر، محمد اسلامی صبح امروز در حاشیه مراسم کلنگ زنی پروژه یک هزار واحدی واوان با مسئولیت بنیاد مسکن در جمع خبرنگاران درباره پرواز آبادان- مشهد که روزجمعه ۲۰ فروردین انجام شد نیز اظهار داشت: خانمی که فیلم گرفته بود می‌گفت صندلی‌ها پر است در حالی که هواپیما با ۱۲ صندلی خالی پرواز کرد و قرار بود با ایرباس ۳۲۰ این پرواز انجام شود اما هواپیمای RG به دلیل نقص فنی ایرباس جایگزین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی گفت: در فرودگاه هم به مسافران التماس می‌کنند که سوار نشوند اما متأسفانه تعداد کمی این موضوع را می‌پذیرند و مابقی سوار می‌شود و پرواز هم با ۸۰ درصد ظرفیت انجام شد. البته تذکر به ایرلاین مربوطه داده شده است.

پاسخ اسلامی به اتهامات کرونایی وزیر بهداشت

وی در خصوص درخواست وزارت بهداشت برای لغو پروازهای خارجی اظهار داشت: حتی یک درخواست از سوی وزارت بهداشت در خصوص پروازها نداشته ایم که اجرا نکرده باشیم. همه موارد باید در ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب شده باشد.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه وقتی پروازهای بین المللی راه اندازی می‌شود، دو طرف معاهدات بین المللی دارند و به سرعت نمی‌توان توافقات را باطل کرد، گفت: پیش از نوروز به ما گفتند پرواز انگلیس متوقف شود اما سه روز قبل اعلام کردند وضعیت انگلیس بهتر شده و مسافر می‌تواند بیاید.

وی ادامه داد: در هیچ کجای دنیا پروتکل ۶۰ درصد ظرفیت هواپیما در پروازها انجام نمی‌شود اما ما هم در بخش ریلی جاده‌ای و هم در بخش هوایی محدودیت ظرفیت گذاشته ایم، در حالی که شرکت‌ها خسارت سنگینی داده اند ولی ما پای این مصوبه ایستاده ایم.

برخورد با شرکت متخلف در فیلم منتشر شده از تبلیغ علیه ماسک در اتوبوس

اسلامی در مورد حضور مسافران بدون ماسک در اتوبوس، گفت: فیلمی منتشر شد که نشان می‌داد مسافران در اتوبوس ماسک نداشتند و یک روحانی هم تاکید می‌کرد که نباید ماسک بگذارید ما با راننده و شرکت متخلف برخورد کردیم و امیدواریم مراجع ذیربط نیز با آن روحانی که تبلیغ علیه ماسک می‌کرد، برخورد کنند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: پرواز آبادان مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتشفشانی در قطب جنوب که «طلا» از آن فوران می‌کند

قطب جنوب قاره‌ای پوشیده از یخ با دمای به شدت سرد است، اما فعالیت‌های آتشفشانی داغ هم در آن رخ می‌دهد. در قطب جنوب ده‌ها آتشفشان وجود دارد که بیشترشان در غرب منطقۀ قطبی و سرزمین ماری بیرد واقع شده‌اند. در مطالعه‌ی سال ۲۰۱۷، تنها در این قسمت از قاره، ۱۳۸ آتشفشان شناسایی شد. بیشتر این آتشفشان‌ها خاموش هستند، اما هشت یا نه آتشفشان فعال نیز وجود دارند.

به گزارش دیجیاتو، فوران سه مورد از این آتشفشان‌ها در تاریخ اخیر شناسایی شده است، هرچند که در گذشته‌های دور، داستان متفاوت بوده است. در تحقیقات اخیر، هسته‌های یخی جمع‌آوری‌شده از قطب جنوب نشان دادند این قاره توسط فوران‌های آتشفشانی غول‌پیکر در طول آخرین عصر یخبندان دچار ویرانی شده است. بسیاری از این فوران‌ها بزرگ‌تر از هر فورانی در تاریخ مدرن بوده‌اند.

یکی از شدیدترین آتشفشان‌های این قاره، کوه اِرِبوس است؛ بلندترین آتشفشان فعال در قطب جنوب با ارتفاع ۳۷۹۴ متری و جنوبی‌ترین آتشفشان فعال روی زمین.

گفته می‌شود این کوه که نامش برگرفته از مظهر تاریکی در اساطیر یونانی است، زمانی که کاپیتان سِر جِیمز کلارک راس برای نخستین بار آن را سال ۱۸۴۱ دید، در حال فوران بود.

اگر با دقت به تصاویر ماهواره‌ای این غول زمین‌شناسی نگاه کنید، متوجه رگه‌های قرمز رنگ در دهانه قله آن خواهید شد. این رگه‌های قرمز، دریاچه گدازه‌ای بسیار داغی است که دست‌کم از سال ۱۹۷۲ در حال جوشیدن بوده است.

این آتشفشان به طور مرتب گاز و بخار بیرون می‌ریزد. در دوره‌های گذشته فعالیت‌های آتشفشانی، سنگ‌های نیمه‌مذابی به نام «بمب‌های آتشفشانی» را به بیرون پرتاب می‌کرد.

با این حال، این آتشفشان شاید به دلیل فاجعه کوه اربوس بدنام باشد. روز ۲۸ نوامبر ۱۹۷۹، پرواز ۹۰۱ نیوزیلند به کنار این آتشفشان برخورد کرد و همه ۲۵۷ سرنشین آن را کشته شدند.

این پرواز بخشی از برنامه خطوط هوایی نیوزلند بود که به مسافران اجازه می‌داد با یک گشت و گذار ۱۱ساعته از اوکلند به قطب جنوب و سپس بازگشت به نیوزیلند، سفر کنند.

در محل سقوط هواپیما، گروه‌های نجات تعدادی از دوربین‌های مسافران را یافتند که فیلم درون آن‌ها سالم بود. عکس‌های دوربین‌ها که برخی از آن‌ها چند ثانیه قبل از برخورد گرفته شده بودند، نشان میداد زمان سقوط، دید مناسب بوده و هواپیما زیر ابر‌ها بوده، در نتیجه این احتمال رد می‌شود که ابر‌های غلیظ آتشفشان، مانع دید هواپیما شدند.

درعوض، این احتمال وجود دارد که «سپیدگرفتگی» موجب سقوط شده باشد. این آتشفشانِ پوشیده از یخ، عملاً با نور مسطح نامرئی می‌شود و این وضعیت موجب می‌شود در پس‌زمینه، زمینِ یخ‌زده و آسمان ابری دیده نشود. به همین دلیل خلبان هیچ حسی از فاصله نداشته و تصور می‌کرده سپیدگرفتگی جلوی کابین خلبان، یخ و برف زیر هواپیماست، نه خود کوه.

پس از چندین پرونده قضایی پرهزینه و انبوهی از جنجال‌ها، خط هوایی نیوزلند پرواز‌های گردشی خود به قطب جنوب را متوقف کرد.

دیگر خبرها

  • حذف واسطه‌های فروش بلیت هواپیما؟
  • نخستین پرواز زائران عمره از فرودگاه مشهد انجام شد
  • واسطه‌های فروش بلیت هواپیما در شرکت هواپیمایی ایران حذف شده‌اند
  • انجام روزانه ۲ پرواز حج عمره مفرده با ظرفیت ۲۶۰ زائر
  • ◄ سفر با هواپیما تعطیل می شود
  • اعزام عمره گزاران از ۱۱ فرودگاه کشور از فردا
  • آتشفشانی در قطب جنوب که «طلا» از آن فوران می‌کند
  • آشفتگی و هرج و مرج در فرودگاه دبی در پی بارش‌های سیل آسا
  • هرج و مرج در فرودگاه دبی/ کنسلی 1400 پرواز در 5 روز
  • سردرگمی مسافران هوایی