Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@21:32:33 GMT

ماجرای ساخت‌و‌ساز عجیب و غریب در دل کوه + عکس

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۵۹۸۸

ماجرای ساخت‌و‌ساز عجیب و غریب در دل کوه + عکس

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  چندی پیش تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که هرکس با مشاهده آن به یاد کوه‌خواری و ساخت‌وساز‌های غیرمجاز می‌افتد. تصویری از یک ساختمان چند طبقه که برای احداث آن یال کوهی سرسبز را تراش داده و بخش زیادی از آن را تخریب کرده‌اند.

بسیاری از کاربران فضای مجازی با انتقاد از این تصویر، از قوه قضاییه خواستار تخریب این ساختمان شدند و برخی از رسانه‌های معاند نیز این تصویر را دست‌مایه حمله به نهاد‌های جمهوری اسلامی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری خبرنگار ما در خصوص قانونی‌بودن یا نبودن این ساختمان، روشن شد که این عکس مربوط به سال‌ها پیش بوده و این ساختمان در حال حاضر با پروانه کارخانه چای در منطقه سرچشمه لاهیجان در حال فعالیت است.

کارخانه چای سرچشمه تمام مجوزات لازم را دارد

حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور در توضیح تصویر منتشر شده در فضای مجازی اظهار کرد: تصویر منتشر شده در فضای مجازی مربوط به چند سال گذشته بوده و مربوط یک کارخانه چای می‌شود که از سال ۹۳ مجوز‌های لازم را دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید

ویلای ۷۰ میلیاردی با چشمه جوشان یا تریپلکس با «پرشین روم»؟! + عکس

وی افزود: اصل مجوز از سوی سازمان جهاد کشاورزی صادر می‌شود منتهی برای صدور مجوز کارخانه چای استعلامی از سازمان چای انجام می‌شود و سازمان چای نیز بنابر نیاز منطقه و ظرفیت برگ سبز منطقه موافقت خود را اعلام می‌کند و پس از آن جهاد کشاورزی پروانه مربوطه را صادر می‌کند.

فاصله زیادی کارخانه چای تا مزارعه چای مشکل اساسی چایکاران

رئیس سازمان چای کشور بیان کرد: منطقه سرچشمه لاهیجان از لحاظ تولید چای برگ زیادی داشته است و هرساله چایکاران برای تحویل چای خود مجبور بودند چای خود را کیلومتر‌ها حمل و به نزدیک‌ترین کارخانه تحویل دهند که در این بین برگ سبز چای از لحاظ کیفی دچار مشکل می‌شده است.

جهانساز با بیان اینکه کمیسیون تبصره یک امور اراضی باتوجه به نیاز جامعه مجوز‌های لازم را صادر می‌کند گفت: ضابطه کارخانه چای این است که در کوتاهترین فاصله به تولید چای احداث شود چرا که نگهداری و حمل چای برای چایکاران مضیقه ایجاد می‌کند؛ بنا بر نیاز منطقه سرچشمه لاهیجان به کارخانه چای، سازمان چای در سال ۹۳ با احداث این کارخانه موافقت می‌کند.

وی در ادامه تاکید کرد: این کارخانه مدت دو سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و با شروع فعالیت مشکل چایکاران منطقه را مرتفع کرده است به طوری که در سال ۹۸ حدود ۶۶۰ تُن برگ سبز چای و در سال ۹۷ بالغ بر ۷۵۰ تُن برگ سبز چای از چایکاران تحویل گرفته است و جزو کارخانه‌های فعال منطقه به شمار می‌رود.

کارخانه چای باعث اشتغالزایی شده است

رئیس سازمان چای کشور گفت: این کارخانه در منطقه باعث رشد اشتغال زایی شده است و شرایطی فراهم کرده است که چایکاران چای خود را در کوتاهترین زمان ممکن و بدون اُفت کیفیت به کارخانه تحویل دهند.

جهانساز در توضیح دلیل هجمه‌ها بر این کارخانه چای گفت: به نظر می‌رسد انتشار چنین تصاویری که مربوط به سال‌های قبل است جز گمراه کردن مسئولان سود دیگری ندارد چراکه با انتشار این تصویر افراد متصور می‌شوند که تغییر کاربری در این منطقه رخ داده است و باید دستگاه‌های مربوطه برای پیگیری موضوع ورود کنند.

چرا تصاویر امروز کارخانه را نشان نمی‌دهید؟

وی در ادامه افزود: چرا تصاویر امروز این کارخانه که فعالیت این کارخانه را نشان می‌دهد و کشاورزان و کامیون‌ها برای تحویل چای در کنار کارخانه صف بسته‌اند در فضای مجازی منتشر نمی‌شود و تصاویر چند سال گذشته این کارخانه هر چند مدت در فضای مجازی مننتشر می‌شود.

بنابر قانون نیز ساخت این کارخانه مشکل قانونی ندارد و منطبق بر قوانین موضوعه کشور است و کمسیون تبصره ۴ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نیز تصریح دارد که احداث گلخانه‌ها، دامداری‌ها، مرغداری‌ها، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه‌های صنایع تکمیلی و غذایی در روستا‌ها بهینه‌کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمی‌شود؛ بنابراین موارد مذکور از شمول تغییر کاربری‌های غیرقانونی مستثنی بوده و با رعایت ضوابط زیست‌محیطی با موافقت سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها بلامانع است.

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کوه خواری ساخت و ساز عجیب کارخانه چای فضای مجازی کارخانه چای سازمان چای برگ سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، مقامات منطقه کاتالونیا می‌گویند در مقایسه با حمل و نقل دریایی آب، استفاده از آب شیرین کن شناور «راه حل اقتصادی‌تر و پایدارتری از نظر زیست محیطی» است.

بزرگترین کارخانه آب شیرین کن اروپا «لوبرگات» نام دارد واستان بارسلون برای تامین مصارف خانگی به آن متکی است، اما این کافی نیست. منطقه خودمختار کاتالونیا با بدترین خشکسالی تاریخ مواجه است، بنابراین کارخانه‌های آب شیرین کن شناور به عنوان بخشی از راه حل معرفی شده‌اند.

آب شیرین‌کن‌های شناور به تمام فناوری‌های لازم مجهز هستند. در مجموع قرار است ۱۳ دستگاه آب شیرین کن سیاردر آب‌های این کشور نصب شود، ۱۲ دستگاه کوچک در شمال منطقه «کاستا براوا» و یکدستگاه بزرگ در شهر بارسلون.

کارخانه آب شیرین کن شناور سالانه حدود ۶ درصد از مصرف کلانشهر بارسلون را تولید خواهد کرد. آب تولید شده قبل از ورود به شبکه توزیع در مخزن ذخیره می‌شود.

پیش از این آب مورد نیاز این استان با کشتی از خارج از کاتالونیا وارد می‌شد که دیگر گزینه مقامات این منطقه نیست چرا که جایگزین‌های بهتری وجود دارد.

برای منطقه کاستا براوا، ۱۲ کارخانه آب شیرین کن سیار حدود ۱۰ میلیون یورو هزینه خواهد داشت که می‌توانند حدود ۳۵ درصد از تقاضای آب منطقه شمال کاستا براوا را تامین کنند.

کارخانه آب شیرین‌کن هیچ هزینه پهلوگیری ندارد، بر ترافیک دریایی تأثیر نمی‌گذارد و حدود ۴۰ هزار متر مکعب تولید روزانه دارد. در مقایسه با میانگین ۲۵ هزار متر مکعب در روز که می‌توان با کشتی‌ها حمل کرد، یعنی تا ۵۰ درصد آب بیشتر.

از نظر قیمت نیز، هزینه تولید آب از طریق آب شیرین کن شناور بسیار ارزان‌تر است مثلا، حدود ۶ یورو برای هر متر مکعب، در حالی که این رقم با کشتی به ۱۰ یورو در متر مکعب افزایش می‌یابد.

بیش از ۱۰۰۰ روز خشکسالی

در اوایل سال جاری پس از بیش از یک‌هزار روز خشکسالی، دولت کاتالونیا وضعیت فوق العاده اعلام کرد. محدودیت‌های آب حدود شش میلیون نفر را در بارسلون و ۲۰۰ شهر دیگر تحت تاثیر قرار می‌دهد این به معنی خیلی بیشتر از نیمی از جمعیت منطقه است.

ساکنان بارسلون در حال حاضر ۱۶۰ لیتر آب به ازای هر نفر در روز مصرف می‌کنند.

«پره آراگونس» «Pere Aragonès» رییسدولت کاتالونیا، دو ماه پیش گفت این منطقه خودمختار در سال ۲۰۲۴، بودجه بیش از یک میلیاردیوروییرا برای مقابله با خشکسالی شدید پیش‌بینی‌ کرده است.

سال گذشته دولت اسپانیا یک طرح ۲.۲ میلیارد یورویی برای کمک به کشاورزان و مصرف کنندگان برای مقابله با خشکسالی‌ پایدار تصویب کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عزاداری زنان با لباس‌های عجیب و غریب در خیابان
  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • یک نکته عجیب در عکس‌های جدید تتلو در دادگاه
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • ماجرای عجیب قطع مسیر حقابه زمین‌های کشاورزی در قم
  • آب شیرین‌کُن شناور راهکاری فناورانه برای مبارزه با خشکسالی
  • ماجرای عجیب کاهش حقوق کارگران در صورت تعطیلی پنجشنبه!
  • ماجرای هزینه تراشی عجیب یک عضو کمیسیون امنیت ملی با اظهارات نسنجیده + عکس