Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک وبسایت اسپانیایی در مقاله‌ای فاش کرد که صدها بانک و موسسات مالی آمریکایی و اروپایی در تامین بودجه مالی ارتش عربستان و امارات در جنگ یمن مشارکت دارند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، وب سایت اسپانیایی «ال سالتو دیاریو» با انتشار گزارشی به مشارکت شماری از بانک‌ها در تامین بودجه مالی ارتش‌های عربستان سعودی و امارات متحده عربی بین سالهای 2015 تا 2019 در جنگ یمن پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مرکز مطالعات صلح «دیلاس» جمع آوری شده است.

بر اساس این گزارش، مرکز دیلاس با انجام تحقیقاتی تحت عنوان «تامین بودجه مالی سلاح های جنگ یمن» نام شماری از شرکت‌هایی که در تامین بودجه مالی این جنگ به سرکردگی عربستان و امارات نقش داشتند را فاش کرد.

طبق داده‌های سازمان ملل متحد جنگ یمن موجب شده شده که نزدیک به 4 میلیون در داخل این کشور آواره باشند و بیش از 7 میلیون نفر به کمک‌های غذایی اولیه نیاز دارند.

طبق تحقیقات انجام شده توسط مرکز مطالعاتی مذکور صدها موسسه مالی در مجموع 607 میلیارد دلار به شرکت‌های اصلی تامین کننده سلاح برای عربستان سعودی و امارات بین سالهای 2015 تا 2019 یعنی زمانی که شدیدترین عملیات‌های نظامی ائتلاف متجاوز سعودی علیه غیرنظامیان یمن انجام می‌شد، پرداخت کرده‌اند.

در این راستا «خیما آموروس» محقق مرکز دیلاس که یکی از نویسندگان تحقیق مذکور است، اظهار داشت عربستان سعودی و امارات متحده عربی با حمایت ایالات متحده مداخله نظامی خود در یمن را آغاز کردند و با وجود اینکه مستندات زیادی درباره آنها در اینجا وجود دارد اما تاکنون هیچ گونه اقدام نظارتی علیه آنها انجام نشده است.

مقاومت یمن و 7 سالگی جنگ؛ عبور از مرحله ایستادگی، ورود به پیروزی‌های سیاسی و نظامی/گزارش اختصاصیدرگیری‌های شدید در جنوب مأرب یمن و زخمی شدن نظامی ارشد ائتلاف سعودیعبدالملک الحوثی: بشریت از هیمنه اسرائیل و آمریکا رنج می‌برد

در میان 50 موسسه مالی ذکر شده در این تحقیقات که بودجه مالی جنگ یمن را تامین می‌کردند برخی از بانک‌های بزرگ آمریکایی مانند «بلاک راک»، «گلدمن ساکس»، «مورگان استانلی» و «سیتی گروپ» و بانک‌های اروپایی مانند «دویچه بانک» و «بارکلیز» و شرکت بیمه فرانسه «اکسا» دیده می شود.

این موسسات 8.6 میلیون دلار به شرکت‌هایی که صادرات سلاح به عربستان و امارات را انجام می دادند پرداخت کرده‌اند: شرکت هایی همچون «ایرباس»، «بوئینگ»، «جنرال دینامیکس»، «نافانتیا»، شرکت تکنولوژی و فناوری «رایسون» و ...

سلاح‌هایی که توسط این شرکت‌ها به عربستان و امارات صادر می‌شود 48.7 درصد هواپیما، 19.5 درصد موشک ها، 14.6 درصد خودروهای زرهی و 7.6 درصد سامانه‌های پدافند هوایی هستند.

در تحقیقات مرکز مطالعاتی دالاس آمده است در میان شرکت‌هایی که صادرات سلاح برای ائتلاف عربی در جنگ یمن انجام می‌دادند شرکت حمل و نقل اسپانیایی «نافانتیا» با دریافت بودجه مالی از بانک‌های «بانکو بیلباو فیزکایا»، «سانتاندر بنکیا» و «بانکینتر» در سال 2018 اقدام به ساخت 5 ناوچه به سفارش دولت عربستان سعودی کرد تا در سال 2022 تحویل این کشور بدهد.

«خوردی کالف» دیگر محقق مرکز دیلاس و از نویسندگان این گزارش اعلام کرد چندین سازمان حقوق بشری درخواست کردند تا صادرات این ناوچه‌ها به عربستان متوقف شود چرا که نقض قوانین بین‌المللی است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عربستان و امارات تامین بودجه مالی عربستان سعودی شرکت هایی بانک ها جنگ یمن شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۶۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهادهای دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه‌داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهادهای آمریکایی را منتشر می‌کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چندجانبه به هدف قرار دادن شرکت‌ها و نهادهای دولتی آمریکا با هدف بی‌ثبات کردن زیرساخت‌های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده‌اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه‌ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت‌ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • چه چیزی باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود؟
  • رئیسی کیا: عدم نظارت دولت باعث شکست واگذاری سرخابی‌ها می‌شود
  • جنگ غزه با هدف از بین بردن بافت زندگی فلسطینی ها انجام می شود
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • پرسپولیس و استقلال بعد از واگذاری چه تغییری خواهند کرد؟ | گام تازه برای برتری در مسابقات
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان