Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@17:19:04 GMT

مرغ بخوریم یا خروس؟

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۷۳۸۶

اگر درباره خواص و مزایای گوشت خروس در طب سنتی شنیده اید و قصد مصرف آن را دارید و یا این گوشت را مصرف می‌کنید، بهتر است درباه طبع گوشت خروس و مصلحات آن نیز اطلاعات کسب کنید. در این مطلب همه چیز را درباره بهترین گوشت خروس، طبع و مزاج گوشت خروس و خواص آن می‌خوانید.

اگر درباره خواص و مزایای گوشت خروس در طب سنتی شنیده اید و قصد مصرف آن را دارید و یا این گوشت را مصرف می‌کنید، بهتر است درباه طبع گوشت خروس و مصلحات آن نیز اطلاعات کسب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب همه چیز را درباره بهترین گوشت خروس، طبع و مزاج گوشت خروس و خواص آن می‌خوانید.

طبع گوشت خروس سرد است یا گرم؟

طبع گوشت خروس، کمی گرم و خشک و نزدیک به اعتدال است.

طبع مرغ خانگی یا مرغ محلی نیز گرم و تر است.

حرارت گوشت خروس کمتر از مرغ بوده و دارای کمی خشکی است.

مصلحات گوشت خروس چیست؟

روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه و آبغوره مصلح گوشت خروس هستند.

بهترین خروس برای طبخ کدامست؟

بهترین گوشت خروس از نظر ارزش غذایی و سهولت در هضم، گوشت جوجه خروسی است که در چراگاه پرورش داده شده و تازه شروع به خواندن کرده است یا هنوز نمی‌خواند. در واقع بهترین گوشت خروس، خروسی است که هنوز نمی‌خواند و بهترین گوشت مرغ، گوشت مرغ محلی است که تخم نگذاشته است. هر چه خروس و مرغ پیرتر باشند گوشت آن‌ها بدتر است.

گوشت خروس را می‌توان جزو گوشت‌های ناپز دانست زیرا به طور کلی طبخ گوشت خروس نیازمند زمان طولانی است.

سوپ جوجه خروس و خواص آن

خواص گوشت خروس در طب اسلامی چیست؟

گوشت خروس ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این گوشت سرشار از ویتامین سی، ویتامین b6، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین b12، ویتامین ای، ویتامین دی و ویتامین k است.

هضم گوشت خروس راحت است.

سوپ جوجه خروس درد مفاصل را کم می کند و لرزش دست و لرزش بدن را از بین می برد.

خوردن گوشت خروس از نفخ جلوگیری می‌کند.

آبگوشت خروس درد معده را که از باد باشد برطرف می‌کند و باعث لینت مزاج می‌شود.

سوپ خروس دارویی موثر برای درمان برونشیت است.

ویتامین B موجود در گوشت خروس و مرغ، برای جلوگیری از آب مروارید و تقویت سیستم ایمنی، تنظیم گوارش و بهبود وضعیت سیستم عصبی بدن بسیار مفید است.

ویتامین D نیز در گوشت مرغ و خروس وجود داردکه باعث جذب بیشتر کلسیم و تقویت استخوان‌ها می‌شود.

گوشت خروس منبعی از ویتامین A است که در تقویت بینایی موثر است.

مواد معدنی گوشت خروس همانند آهن در تولید هموگلوبین و رفع کم خونی بسیار موثر است.

خوردن سوپ جوجه خروس باعث رفع ضعف جسمانی و تقویت قوای جسمی می‌گردد از این رو در طب سنتی برای افراد بیمار و افرادی که دوران نقاهت را سپری می‌کنند توصیه می‌شود.

گوشت خروس به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت برای زنان باردار و زنانی که تازه زایمان کرده‌اند، بسیار مفید است.

مصرف گوشت مرغ و خروس برای کنترل فشار خون، بخصوص برای افرادی که به فشار خون مبتلا هستند بسیار توصیه می شود.

سوپ خروس با چاشنی شوید و نمک، برای تسکین درد گرم مفاصل و لرزش مفید است.

بهداشت نیوز

برچسب ها: مرغ ، گوشت ، خروس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000O0S

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مرغ گوشت خروس طبع گوشت خروس گوشت خروس گوشت خروس جوجه خروس گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زرده تخم‌مرغ

زرده تخم‌مرغ حاوی ویتامین‌های مفید و ضروری مانند ویتامین‌های A، D، E، K و ویتامین‌های گروه B است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، تخم‌مرغ یک غذای سرشار از مواد مغذی است، اما برخی افراد تصور با تصور اینکه زرده تخم‌مرغ مملو از چربی ناسالم است آن را مصرف نمی‌کنند، اما نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که زرده تخم‌مرغ سرشار از انواع مختلفی از مواد مغذی از جمله ۱۰ ویتامین مهم است، به طوری که مصرف دو تخم‌مرغ تا ۳۰ درصد نیاز بدن به ویتامین را تأمین می‌کند، در ادامه به بررسی ویتامین‌های موجود در زرده تخم‌مرغ می‌پردازیم:

ویتامین A

زرده تخم‌مرغ حاوی ویتامین A یا رتینول است که باعث بهبود سلامت شبکیه چشم می‌شود و به محافظت در برابر شب کوری و دژنراسیون ماکولای مرتبط با افزایش سن کمک می‌کند؛ ۱۰۰ گرم تخم‌مرغ حاوی ۱۴۴۲ واحد بین‌المللی ویتامین A است، مصرف کافی این ویتامین به بهبود عملکرد سیستم ایمنی و افزایش مقاومت در برابر عفونت‌ها کمک می‌کند.

ویتامین D

زرده تخم‌مرغ منبع طبیعی ویتامین D است، ۱۰۰ گرم تخم‌مرغ حاوی ۲۱۸ واحد بین‌المللی این ویتامین است؛ مصرف کافی ویتامین D به حفظ تراکم استخوان، کاهش خطر پوکی استخوان و شکستگی و همچنین بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می‌کند.

ویتامین E

زرده تخم‌مرغ حاوی اشکال مختلفی از ویتامین E از جمله آلفا-توکوفرول است که با بهبود سلامت قلب و عروق و کاهش خطر بیماری‌های مزمن مرتبط است؛ ۱۷ گرم زرده تخم‌مرغ حاوی ۰.۴۳۹ میلی‌گرم ویتامین E است، این ویتامین از سلامت پوست حمایت می‌کند و باعث بازسازی سلول‌ها و همچنین محافظت در برابر آسیب‌های ناشی از اشعه ماورابنفش و پیری زودرس می‏‌شود.

ویتامین K

زرده تخم‌مرغ حاوی ویتامین K به شکل فیلوکینون است که به فعال شدن فاکتورهای انعقاد خون کمک می‌کند؛ ۱۷ گرم تخم‌مرغ حاوی ۰.۱۱۹ میکروگرم ویتامین K است، مصرف کافی ویتامین K برای حفظ تراکم استخوان، کاهش خطر شکستگی و جلوگیری از رسوب کلسیم در رگ‌ها ضروری است.

ویتامین B۲

زرده تخم‌مرغ منبع غنی از ویتامین B۲ یا ریبوفلاوین است که در فرآیندهای متابولیک مختلف از جمله تولید گلبول‌های قرمز خون، حفظ سلامت پوست، چشم‌ها و سیستم عصبی نقش دارد؛ یک زرده تخم‌مرغ بزرگ می‌تواند ۰.۰۹۰ میلی‌گرم ویتامین B۲ بدن را تأمین کند، مصرف کافی ریبوفلاوین مانع بروز علائمی مانند خستگی، ضعف و اختلالات پوستی می‎‌شود.

ویتامین B۶

زرده تخم‌مرغ حاوی پیریدوکسین، شکل فعال ویتامین B6، است که نقش مهمی در سنتز انتقال‌دهنده‌های عصبی مانند سروتونین، دوپامین و گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) دارد؛ یک زرده تخم‌مرغ حاوی ۰.۰۶۰ میلی‌گرم ویتامین B۶ است که برای حفظ عملکرد شناختی، بهبود خلق‌وخو و کاهش خطر بیماری‌هایی مانند افسردگی و اضطراب ضروری است.

ویتامین B۱۲

زرده تخم‌مرغ منبع طبیعی ویتامین B۱۲ است که عمدتاً در غذاهای حیوانی یافت می‏‌شود و نقش مهمی در حفظ سلامت اعصاب و عملکرد شناختی ایفا می‌کند؛ هر زرده تخم‌مرغ حاوی ۰.۳۳۲ میکروگرم ویتامین B۱۲ است که برای جلوگیری از بروز علائمی مانند خستگی، ضعف، احساس سوزن سوزن شدن و اختلالات شناختی ضروری است.

ویتامین B۹

زرده تخم‌مرغ حاوی فولات، شکل طبیعی ویتامین B۹، است که برای حمایت از رشد جنین در دوران بارداری بسیار مهم است؛ ۶۰ گرم تخم‌مرغ حاوی ۸۰ میکروگرم فولات است که برای سلامتی بسیار مفید است و کمبود آن باعث کم‌خونی، نقایص مادرزادی و افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی می‎‏‌شود.

ویتامین B۵

زرده تخم‌مرغ حاوی ویتامین B۵ یا اسید پانتوتنیک است که نقش بسیار مهمی در تولید اسیدهای چرب، کلسترول و هورمون‌های استروئیدی ضروری دارد، این ویتامین از تبدیل کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها به انرژی پشتیبانی می‌کند و باعث حفظ سلامت پوست، مو و ناخن می‌‎‏شود.

ویتامین B۸

تخم‌مرغ دارای ویتامین B۸ است که یک ویتامین ضروری برای باروری است، این ویتامین که با نام اینوزیتول نیز شناخته می‌شود، نقش مهمی در سیگنال‌دهی سلولی، انتقال عصبی و متابولیسم چربی دارد؛ ویتامین B۸ به طور طبیعی در غذاهایی مانند آجیل، لوبیا، میوه‌ها و غلات یافت می‎‏‌شود.

کد خبر 747379

دیگر خبرها

  • خواص گل سرخ + فیلم
  • نوشیدنی‌های سرشار از آهن
  • خواص جکوزی برای پوست
  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • برای حفظ سلامتی روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم؟
  • تامین ۱۰ ویتامین مهم در بدن با مصرف زرده تخم‌مرغ
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • خواص میوه خشک برای کودکان