Web Analytics Made Easy - Statcounter

واردات نفت خام چین از ایران طی ماه های گذشته و پس از روی کار آمدن جو بایدن رییس جمهوری جدید آمریکا افزایش قابل ملاحظه ای یافته است.

به گزارش عصرایران خبرگزاری رویترز با انتشار گزارشی در این باره نوشت؛ این امر موجب کاهش تقاضای نفت چین از سایر تولید کنندگان نفتی از جمله برزیل، آنگولا و روسیه شده و این کشورها را برای کاهش قیمت تحت فشار قرار داده و آنها را به فروش نفت ارزان به اروپا و هند واداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته رویترز پس از پیروزی بایدن در انتخابات آبان ماه سال گذشته در آمریکا، انتظار جامعه جهانی مبنی بر لغو تحریم های نفتی ایران، در افزایش فروش نفت ایران تاثیر داشته است و طی ماه های گذشته واردات نفت چین  از ایران به سطح پیش از اعمال تحریم های نفتی دولت ترامپ علیه ایران رسیده است.

به نوشته رویترز واردات نفت خام چین از ایران از ماه نوامبر 2020 و همزمان با شکست ترامپ از جو بایدن در انتخابات آمریکا، روند رو به رشد یافته و به طور متوسط در 5 ماه گذشته (ماه های نوامبر 2020 تا مارس 2021) چین روزانه به طور متوسط 557 هزار بشکه نفت خام از ایران وارد کرده است. این میزان بیش از 5 درصد از کل نیاز نفتی چین بوده است.

بر اساس این گزارش نفت صادراتی ایران از مبدا عمان، امارات و مالزی به چین رهسپار می شود و در شهر بندری شاندونگ چین تخلیه شده و به پالایشگاه ها می رود.

دو کشور برزیل در آمریکا لاتین و آنگولا در غرب آفریقا بزرگ ترین زیان دیدگان افزایش واردات نفت خام چین از ایران طی ماه های گذشته بوده اند و چین نفت خام ایران را جایگزین نفت وارداتی از این کشورها می کند.

بر این اساس و بر اساس آمار گمرک چین واردات نفت این کشور از برزیل طی 2 ماه نخست سال جاری میلادی بیش از 36 درصد کاهش یافته است و دلیل عمده آن افزایش قابل توجه واردات نفت خام چین از ایران بوده است.

یک تاجر نفت چینی در شاندونگ درباره افزایش واردات نفت خام از ایران طی ماه های گذشته به خبرگزاری رویترز گفت: در اوایل سال جاری میلادی نفت وارداتی از ایران با میانگین بشکه ای 6 تا 7 دلار ارزان تر از نفت بزریل و یا هر کشور صادر کننده دیگر، به دلیل ارزان بودن روی سر همه انواع نفت های وارداتی زد."

 

 

 

 

بیشتر بخوانید: ادعای شرکت آمریکایی: فروش روزانه یک میلیون بشکه نفت ایران به چین واردات روزانه نفت چین از ایران به 850 هزار بشکه می رسد واردات نفت چین از ایران رکورد زد لینک کوتاه: asriran.com/003Gjh

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واردات نفت خام چین از ایران طی ماه های گذشته نفت چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۷۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی

طبق اعلام گمرک، سال گذشته نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار قطعات موتور سیکلت وارد کشور شده است. این میزان واردات رشد ۴۰ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، از تعداد 261 کد تعرفه گمرکی واردات قطعات و اجزای مربوط به وسایل نقلیه در سال گذشته، از نظر وزنی 860 هزار تن و به ارزش 8/4 دهم میلیارد دلار بودند، که نسبت به سال 1401 افزایش 33 درصدی در ارزش و 24 درصدی در وزن داشته است.

 در سال 1402 صادرات قطعات و تجهیزات خودرو و موتورسیکلت 141 میلیون دلار بود، که بیش از 25 درصد نسبت به سال 1401 افزایش نشان می‌دهد.

در بخش خودرو که حدود 217 کد تعرفه گمرکی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته، پارسال صادرات کشورمان حدود 133 میلیون دلار بوده، که افزایش بیش از 25 درصدی نسبت به سال 1401 داشته است. بزرگ‌ترین صادرکنندگان اجزا و قطعات خودرو شرکت‌های ایران خودرو، سپاهان خودرو و ایساکو بودند. مهم‌ترین بازار‌های صادراتی این محصولات هم عراق، تاجیکستان، ونزوئلا و روسیه بودند.

769 هزار تن قطعات و اجزای خودرو به ارزش 7.6 میلیارد دلار در سال گذشته وارد کشور شد، که از نظر ارزش 32 درصد و از لحاظ وزنی 24 نسبت به سال 1401 افزایش داشت.  چین با 71 درصد، بزرگ‌ترین مبدا وارداتی این محصولات به کشورمان بود، امارات متحده عربی، ترکیه و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

میزان صادرات قطعات موتور سیکلت در سال گذشته حدود 14 درصد از نظر وزنی و 12.5 درصد از لحاظ ارزشی نسبت به سال 1401 افزایش داشته، که این میزان حدود 8.6 میلیون دلار بوده است. بازار‌های اصلی این محصولات کشور‌های عراق، افغانستان و جمهوری آذربایجان بودند.

 واردات قطعات و اجزای موتورسیکلت در سال 1402 حدود 782 میلیون دلار بود، که در مقایسه با سال قبلش افزایش 41 درصدی داشته است. مبادی اصلی واردات قطعات و اجزای موتور سیکلت چین، امارات و تایلند بودند. چین 62 درصد، امارات متحده عربی 33 درصد و تایلند 3 درصد از واردات این اقلام را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش واردات گوشت منجمد
  • واردات گوشت منجمد افزایش می‌یابد
  • ارز واردات ۱۷۰ هزار تن گوشت قرمز اختصاص یافت
  • واردات قهوه به ۵۲ هزار تن رسید
  • حساسیت کاربران اینترنتی به موضوع حجاب و گشت ارشاد بیش از تنش میان ایران و اسرائیل! + نمودار
  • سهمیه مسافری به مناطق آزاد تعیین شد
  • واردات روزانه ۲۰۰ تن گوشت گرم از ابتدای سال
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • نفت ایران بار دیگر تحریم خواهد شد؟
  • نفت ایران دوباره تحریم می‌شود؟