Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره روند واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان و اولویت بندی آنها توضیح داد.

محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره درخواست دانش آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم مبنی بر انجام واکسیناسیون به منظور شرکت در آزمون حضوری پایان سال اظهار کرد: طبق اولویت‌بندی که برای واکسیناسیون کرونا انجام شده است افراد کمتر از ١٨ سال به جز افرادی که در گروه پرخطر و دارای بیماری زمینه‌ای قرار دارند، در اولویت قرار ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: با توجه به روند واردات و تولید واکسن در کشور فعلا سهیمه‌ای خاص برای دانش‌ آموزان در نظر گرفته نشده است.

به گفته مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش البته برای واکسیناسیون معلمان با وزارت بهداشت مکاتبه کردیم و در پاسخ آنهابنا شد تا معلمان در اولویت سوم قرار گیرند.

محسن بیگی تصریح کرد: هرچند تقاضا داشتیم که معلمان در اولویت دوم واکسیناسیون باشند تا اگر مهر بنا بر بازگشایی مدارس باشد، در زمان زودتری واکسینه شوند چرا که معلوم نیست انجام واکسیناسیون برای اولویت سوم چه زمانی باشد.

او بر واکسیناسیون معلمان تاکید جدی داشت و گفت: معلمان به دلیل اینکه در گروه سنی بالاتری نسبت به دانش آموزان قرار دارند خطر ابتلا به بیماری برای آن‌ها جدی‌تر است البته اگر امکان اختصاص سهمیه ویژه برای دانش‌آموزان هم وجود داشته باشد قطعا از آن استقبال خواهیم کرد.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره قطعیت برگزاری حضوری امتحانات نهایی پایه نهم و دوازدهم اظهار کرد: با توجه به اینکه حدود یک ماه و نیم تا امتحانات باقی مانده هنوز تصمیم گیری نهایی در این باره زود است، اما پیشنهاد ما برگزاری آزمون حضوری به طور قطعی برای پایه دوازدهم و تصمیم قابل تجدید پذیر برای پایه نهم است چرا که اهمیت امتحانات دوازدهم به سبب تاثیرگذاری بر نتایج کنکور حساسیت بیشتری نسبت به امتحانات پایه نهم دارد.
تا پایان سال تحصیلی جاری بازگشایی مدارس نداریم

او به موضوع احتمال بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جاری هم اشاره کرد و گفت: با توجه به روند شیوع بیماری کرونا، بازگشایی حضوری تا پایان سال نخواهیم داشت و با همین وضعیت فعلی آموزش پیش می‌رود.

محسن‌بیگی در پاسخ به این پرسش که چنانچه مدرسه‌ای حتی با جمعیت محدود اقدام به بازگشایی حضوری داشته باشد، آیا وجاهت قانونی دارد یا خیر، بیان کرد: در شرایط فعلی شیوع بیماری در کشور هیچ مجوزی مبنی بر بازگشایی مدارس نخواهیم داشت و دانش‌آموزان یا اولیای آن‌ها می‌توانند در صورت مشاهده موارد تخلف آن را با ادارات کل آموزش و پرورش مطرح کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازگشایی مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۷۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از موافقت با راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان آذربایجان غربی، گلستان و خوزستان خبر داد.

حمید طریفی حسینی گفت: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مداس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

طریفی حسینی گفت: این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد دارد که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است. 

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضا به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آنها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: انشالله از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و انشالله سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • ایجاد شرایط مشارکت پر رنگ شهروندان و دانش آموزان در برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم
  • شرایط ثبت نام در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • شرایط ثبت در آزمون های ورودی مدارس/ آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • اصلاح حکمرانی آموزشی بر پایه دانش و اخلاق
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • ماجرای به تعویق افتادن سفارش کتاب‌های درسی چیست؟
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور