Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@02:06:19 GMT

پخش سریال رمضانی «رعد و برق» از ۲۶ فروردین ماه

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۷۹۷۱

پخش سریال رمضانی «رعد و برق» از ۲۶ فروردین ماه

ایران اکونومیست-پخش مجموعه مناسبتی «رعد و برق» با یک روز تأخیر از ۲۶ فروردین آغاز می‌شود.

سریال «رعد و برق» به نویسندگی و کارگردانی بهروز افخمی و تهیه کنندگی داود هاشمی‌که قرار بود، از امشب همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه پنج سیما برود، با یک روز تأخیر از پنجشنبه ۲۶ فروردین پخش می‌شود.

بهروز افخمی‌ پس از هفت سال دوری از تلویزیون، اواخر سال ۹۸ ساخت سریال «رعد و برق» را درباره حادثه وقوع سیل ۱۳۹۸ در مناطق سیل‌زده شمال کشور آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیلی ویرانگر و مهیب که از اسفند ۱۳۹۷ بر اثر بارندگی‌های شدید در استان‌های شمالی ایران، از جمله گلستان و مازندران و خراسان شمالی و جنوب و جنوب غرب کشور متأسفانه خرابی‌های بسیاری به بار آورد و جان تعدادی از هموطنانمان را گرفت و شماری را نیز بی خانمان کرد.

این روز‌ها سازندگان مشغول ضبط بخش‌های پایانی این سریال هستند. اغلب بخش‌های این سریال در بحبوحه شیوع کرونا در لوکیشن‌های واقعی در شمال و جنوب و جنوب غرب کشور تصویربرداری شده است.

بازیگران سریال رعد و برق عبارتند از:

شهرام قائدی، محمد فیلی، مهران رجبی، مختار سائقی، شهین تسلیمی، سام کبودوند، تورج فرامرزیان، مهدی زمین‌پرداز، ابراهیم امیرخانی، مزدک رستمی، مریم عبادى، غلامعلی رضایی، مجید درستی، ابراهیم یوسفی، حامد محمدخانى، ویدا موسوی، سپیده موسوی و …. به گفته کارگردان، «رعد و برق» یک سریال حادثه‌ای با مایه‌های طنز است.

سریال «رعد و برق» در ایام ماه رمضان هرشب ساعت ۲۳ پخش و تکرار آن ساعت ۱۰ و ۱۹ خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رعد و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ روز پس از طوفان‌الاقصی/ درگیری‌های شدید در شمال غزه و حملات توپخانه‌ای به جنوب و مرکز

به گزارش خبرآنلاین مقاومت فلسطین در مقابله با نیروهای اشغالگر در بیت حانون و اردوگاه البریج، سربازان و خودروهای نظامی دشمن صهیونیست را با خمپاره و «یاسین ۱۰۵» هدف قرار داد.

خبرنگار آناتولی اعلام کرد مناطق شمال غزه به یک میدان جنگ واقعی تبدیل شده است.

این درگیری‌ها شامل تبادل آتش میان ۲ طرف و حملات توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق بیت لاهیا، بیت حانون و اطراف گذرگاه بیت حانون(ایرز) بود.

به نقل از ایسنا حملات توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی منجر به موج جدید آوارگان فلسطینی شد و این آوارگان از شهرک بیت لاهیا به سمت اردوگاه جبالیا در شمال غزه رفتند.

همزمان با این درگیری‌های شدید گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد تک تیراندازهای این گردان‌ها یک سرباز صهیونیست را به هلاکت رساندند و یک لودر نظامی رژیم را با راکت هدف قرار دادند. آن‌ها همچنین تجمع نیروهای اشغالگر را با خمپاره هدف قرار دادند.

رژیم صهیونیستی با انتقادات داخلی زیادی به خاطر شکست در تحقق اهداف جنگ غزه مواجه است. حملات مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست نشین و تلفات در ارتش صهیونیستی ادامه دارد و تل‌آویو قادر نیست اسرایش در غزه را آزاد کند.

دوشنبه ارتش رژیم صهیونیستی از زخمی شدن هشت سرباز در درگیری‌های ۲۴ ساعت اخیر در غزه خبر داد.

ارتش این رژیم اعلام کرد: تعداد سربازان مجروح از آغاز جنگ غزه در هفت اکتبر به ۳۲۹۴ نفر رسید که ۱۵۸۳ نفر از آغاز عملیات زمینی مجروح شدند. تعداد کشته شدگان نیز به ۶۰۵ تن رسید که ۲۶۰ تن از آن‌ها از آغاز عملیات زمینی کشته شدند.

این درگیری‌ها همزمان با اعلام شروع عملیات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در گذرگاهی است که در مرکز غزه ایجاد کرده و شمال آن را از جنوب جدا می‌کند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد لشگر۱۶۲ ارتش عملیات منطقه گذرگاه مرکز نوار غزه را آغاز کرد.

از سوی دیگر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حملاتی را به مناطقی در مرکز غزه و شهر رفح در جنوب غزه انجام دادند.

رژیم صهیونیستی قصد دارد عملیات زمینی را در شهر رفح آغاز کند. این درحالی است که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی از شمال غزه به این شهر پناه آورده‌اند و هرگونه عملیات نظامی منجر به کشتار آن‌ها و یک فاجعه بزرگ خواهد شد.

مذاکرات برای توقف جنگ نیز از زمان پاسخ اخیر حماس به پیشنهاد آمریکا متوقف شده است.

در این راستا منابع از یک آتش سوزی بزرگ در محله الزیتون در جنوب غزه در پی حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند.

همچنین توپخانه ارتش صهیونیستی مناطق شرق خان یونس در جنوب غزه را هدف قرار داد.

یک دختربچه فلسطینی نیز در حمله رژیم اشغالگر به منزل خانواده‌اش در دیرالبلح در مرکز غزه به شهادت رسید.

همچنین دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه نسبت به افزایش خطر شیوع بیماری‌های مسری و کشنده در غزه به ویژه بین کودکان، مجروحان و بیماران در سایه فاجعه بهداشتی در غزه هشدار داد.

در بیانیه این دیده بان آمده است: به خاطر شیوع وبا و بیماری‌های مسری به خاطر آب آلوده، ازدحام، افزایش دمای هوا، فروپاشی سیستم بهداشتی و محدودیت خدمات مرگ در کمین ساکنان غزه است.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898549

دیگر خبرها

  • نخستین اظهار نظر اسماعیلیان در مورد سریال رمضانی الحشاشین
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟
  • ۲۰۰ روز پس از طوفان‌الاقصی/ درگیری‌های شدید در شمال غزه و حملات توپخانه‌ای به جنوب و مرکز
  • آغاز بارش‌ها در کشور از امروز | بارش‌ شدید در تهران و ۷ استان | کاهش دما در این مناطق از فردا