Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-23@18:59:18 GMT

سیاهپوستان دو برابر بیشتر به کرونا مبتلا می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۸۰۵۸

سیاهپوستان دو برابر بیشتر به کرونا مبتلا می‌شوند

محققان با بررسی داده‌های پزشکی ۱۸ میلیون نفر در سراسر دنیا در مقایسه نژاد آسیایی، سیاهپوست و سفیدپوستان اعلام کردند که کرونا آسیایی‌ها و سیاهپوستان را بیشتر از سفیدپوستان تهدید می‌کند.

محققان دانشگاه لستر و ناتینگهام تعداد مرگ و میر آسیایی‌ها حتی بیشتر از سیاهپوستان بوده است. به عقیده دانشمندان آسیایی‌ها به شدت به ویروس کرونا مبتلاشده، بستری می‌شوند و بر اثر آن می‌میرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنا بر این یافته‌ها این گزارش نخستین تجزیه و تحلیل قوی در مورد تاثیر کرونا بر قومیت و نژاد دارد. به عبارتی کارگران مهاجر در لیست اول ابتلا به کرونا و مرگ و میر قرار دارند. این گروه اغلب کارگرانی هستند که در مشاغل اصلی مشغول به کار بوده و در شرایط سخت در بریتانیا زندگی می‌کنند. دراین گروه دیده می‌شود که شرایط زمینه‌‌ای بهداشتی بد بوده و یا در خانه‌های شلوغ زندگی می‌کنند.
محققان بر این باورند که یافته‌ها می‌تواند در پیشبرد سیاست گذاری برای تزریق واکسن مورد توجه قرار بگیرد. اکنون روشن شده که آسیایی‌ها ۱.۵ برابر بیشتر از سیاهپوستان به کرونا مبتلا شده و بر اثر این بیماری می‌میرند.
تاکنون تصور می‌شد که وضعیت سیاهپوستان بدتر از دیگر نژادهاست اما اکنون این مطالعه تائید می‌کند که آسیایی‌ها در خطر بیشتر مقابل کرونا قرار دارند.
محققان دریافته‌‌اند که کرونا باعث لخته شدن خون شده و بروز سکته قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد و روشن شده که سکته ناشی از کرونا دو برابر مرگبار‌تر از سکته‌های معمولی است.
دکتر «مانیش پاریک» نویسنده ارشد این مطالعه و متخصص بیماری‌های عفونی دانشگاه لستر در این باره گفت: آنچه اهمیت دارد این است که خطر ابتلای افراد به کرونا کاهش یابد. ما متوجه شدیم که عفونت در اقلیت‌های قومی می‌تواند خطرناک‌تر باشد. در این میان کارگران مهاجر در بریتانیا و دیگر کشورها در صدر ابتلا و مرگ ناشی از کرونا قرار دارند. آنها به عنوان کارگران اصلی اغلب در معرض ویروس قرار دارند. ارقام نشان داده که حتی زنان و مردان آسیایی که در خانه‌ها سالمندان نگهداری می‌شوند نیز بیشتر در معرض خطر ویروس کرونا قرار دارند.
دکتر مینهاس از تیم تحقیقاتی در این باره گفت: تاکنون پاسخ روشن یا کلمه خاصی برای اینکه چرا آسیایی‌ها بیشتر از دیگر نژادها به بیماری مبتلا می‌شوند نیافته‌‌ایم اما برخی از همکارانم این موضوع را ژنتیک عنوان کرده اند. به همین دلیل می‌توان هنگام واکسیناسیون به این موضوع نیزتوجه شده و افراد گروه خاص نیز در اولویت قرار گیرند.

نابرابری نژادی مقابل کرونا می‌تواند به نوع شغل، تراکم جمعیت، شرایط بهداشتی، ترکیب خانواری ارتباط داشته و عامل اصلی افزایش مبتلایان به بیماری خواهد بود.

 

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: قرار دارند آسیایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۸۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • اشتغالزایی در آذربایجان شرقی ۱.۳۱ برابر بیشتر از تعهد انجام شد
  • ژاپن حریفی برای فوتسال ایران نیست/ از حریفان آسیایی ترس نداریم
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است
  • نابودگر دیوید تیلور را بیشتر بشناسید
  • عکس| نابودگر دیوید تیلور را بیشتر بشناسید
  • قاتل دیوید تیلور را بیشتر بشناسید
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون