Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-20@03:40:15 GMT

افزایش تولید نفت خاورمیانه و احتمال جنگ قیمتی جدید

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۸۸۶۷

افزایش تولید نفت خاورمیانه و احتمال جنگ قیمتی جدید

افزایش تولید نفت خاورمیانه ممکن است جنگ قیمتی تازه‌ای را رقم زند.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، افزایش تولید نفت خاورمیانه سبب ارزان‌تر بودن قیمت فرآورده‌های نفتی این منطقه نسبت به دیگر انواع نفت مرتبط با نفت خام برنت می‌شود و این مسئله احتمال جنگ قیمت دیگر را بیشتر می‌کند.

گریسون لیم، تحلیلگر ارشد نفت مؤسسه مشاوره انرژی اف‌‎جی‌ئی در این باره گفت: نفت ارزان زیادی موجود است و بیشتر آن از خاورمیانه می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محموله‌های مرتبط با شاخص برنت باید با تخفیف بسیار بیشتری برای خریداران آسیایی عرضه شوند تا نفت بیشتری خرید و فروش شود. این در حالی است که اگر قیمت این محموله‌ها خیلی ارزان شود، خریداران چینی برای خرید آنها ترغیب می‌شوند.

 این هشدار هم‌زمان با آماده شدن سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (ائتلاف اوپک پلاس) برای افزایش تولید در پاسخ به قیمت بالاتر نفت و دورنمای بهبود تقاضا مطرح شده است. این در حالی است که همچنان سطح بی‌ثباتی بازار بالاست و همه‌گیری ویروس کرونا در بسیاری از نقاط جهان مانند بازارهای کلیدی نفت در هند و آمریکا ادامه دارد و نشانه‌ای از افول آن مشاهده نمی‌شود.

 از طرفی، روند افزایشی مشهودی در عرضه نفت - با افزایش تولید ایران و بازگشت کاهش تولید داوطلبانه عربستان - مشاهده می‌شود.

دیگر اعضای اوپک از جمله عراق و امارات هم مشتاق تسهیل کاهش تولید اوپک پلاس و افزایش تولید سریع خود هستند.

 این در حالی است که میدان‌های نفتی دریای شمال که قیمت نفت آنها بر مبنای شاخص برنت تعیین می‌شود، وارد فصل تعمیرات و نگهداری می‌شوند و این مسئله سبب کمیاب شدن انواع نفت خام مرتبط با برنت و افزایش قیمت آنها می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: جنگ قیمتی افزایش قیمت نفت نفت خاورمیانه توافق اوپک و غیر اوپک افزایش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کولری را با چه قیمتی بخریم؟ | درباره مشخصات و قیمت کولرهای آبی و گازی بخوانید

به گزارش همشهری آنلاین، کولرهای آبی پرکاربردترین وسایل سرمایشی در ایران هستند. کولرهای آبی در ۲ نوع پوشالی و سلولزی موجود است. در ساخت کولرهای آبی پوشالی از پوشال و در کولرهای آبی سلولزی از کاغذ و فیبر استفاده می‌شود. قیمت کولرهای آبی پوشالی ارزان‌تر از نوع سلولزی است، اما با توجه به جنس بدنه، قدرت سرمایش بیشتر، صدای کمتر و مصرف برق کمتر، خرید کولر آبی سلولزی گزینه بهتری است.

کولرهای آبی در حجم‌های مختلف به فروش می‌رسند. منظور از حجم کولر ظرفیت هوادهی آن است. بر این اساس، کولر آبی ۲۵۰۰ برای مساحت ۴۰ تا ۵۰ متر، کولر ۴ هزار برای مساحت ۵۰ تا ۶۰ متر و کولر ۶ هزار برای مساحت ۸۰ تا ۹۰ متر مناسب است. رصد سایت‌های فروش مجازی نشان می‌دهد برندهای مختلف کولر آبی پوشالی و سلولزی در بازار با قیمت‌های گوناگونی موجود است. به‌طور میانگین، ارزان‌ترین کولر آبی پوشالی، کولر ۲۸۰۰ جنرال به قیمت یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و گران‌ترین آن کولر آبی ۷ هزار آبسال به قیمت ۱۴میلیون و ۶۰۰هزار تومان است. ارزان‌ترین کولر آبی سلولزی کولر ۳۵۰۰برفاب به قیمت حدود ۶ میلیون تومان و گران‌ترین آن کولر سلولزی ۱۸ هزار نیرو تهویه البرز به قیمت ۳۳میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید:

برق کولرهای گازی شما را نگیرد! | بالاخره کولر گازی بخریم یا نه؟

کولرهای گازی

به‌رغم ممنوعیت واردات لوازم خانگی به ایران، واردات کولرهای گازی به کشور به‌دلیل افزایش تقاضا برای مصرف آزاد است و علاوه بر آن، تولید کولرهای گازی در داخل ایران هم رو به افزایش است. البته موتورهای کولرهای گازی تولید داخل از خارج کشور وارد می‌شود. به همین دلیل موتور همه کولرهای گازی موجود در ایران خارجی است.

اگر می‌خواهید کولر گازی خارجی بخرید، برای اینکه خرید مطمئنی داشته باشید ابتدا به سامانه جامع گارانتی به آدرس irangs.ir مراجعه و کالایی را خریداری کنید که گارانتی رسمی دارد. شرکت‌های تولیدکننده کولرهای گازی ایرانی هم محصولات خود را با گارانتی و خدمات پس از فروش می‌فروشند.

کولرهای گازی در انواع اسپلیت، پنجره‌ای و ‌ایستاده در بازار موجود هستند که در این میان، اسپلیت‌ها برای محیط‌های مسکونی استفاده می‌شوند. برای انتخاب اسپلیت مناسب باید به مسائلی مانند توان کولر متناسب با منطقه جغرافیایی، متراژ محیط موردنظر و میزان رفت‌وآمدتوجه داشت. با وجود این، کولر گازی با ظرفیت سرمادهی (BTU) ۹هزار برای محیط‌های ۱۲ تا ۲۰متر، کولر ۱۲هزار برای محیط‌های ۲۰تا ۳۰متر، کولر ۱۸هزار برای محیط‌های ۳۰ تا ۴۵مترو کولر گازی ۲۴هزار برای محیط‌های ۷۰ تا ۸۰متر مناسب است.

برای صرفه‌جویی در مصرف برق هم کولرهای گازی اینورتر بخرید. هرچند قیمت این کولرها بالاتر است، اما مصرف انرژی کمتری دارد. محدوده قیمت کولرهای گازی مناسب برای آپارتمان‌های مسکونی با حجم ۱۸هزار بین ۱۳ تا ۵۰میلیون تومان است. محدوده قیمت کولرهای ۲۴هزار هم بین ۲۲ تا ۶۰ میلیون تومان است.

کد خبر 844836 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها تابستان قیمت - تنظیم بازار برق

دیگر خبرها

  • برنت ۸۹ دلار و ۴۲ سنت شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۳/ طلا در مرز حساس قیمتی قرار گرفت
  • شارژر بی‌سیم Anker با چه قیمتی به فروش می‌رسد؟
  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
  • بازار رمزارز‌ها / صعود اندک بیت‌کوین
  • دولت به جای مداخله قیمتی در بازار ارز مداخله مقداری کند
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۲۹ فروردين
  • چه کولری را با چه قیمتی بخریم؟ | درباره مشخصات و قیمت کولرهای آبی و گازی بخوانید
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ |برنت ۸۹ دلار و ۶۱ سنت شد