Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرماندار اردبیل گفت: تعداد مراکز تست کرونایی در شهرستان اردبیل به ۷ مورد افزایش یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل ، مسعود امامی‌یگانه در بازدید از مراکز نقاهتگاه بیماران کرونایی در شهر اردبیل اظهار داشت: با توجه به افزایش مراجعات ناشی از بیماران کرونایی در شهرستان اردبیل  تعداد مراکز 16 ساعته تست بیماران کرونایی در شهرستان اردبیل  از 5 مرکز به 7 مورد افزایش یافت تا روند خدمات دهی به  بیماران در سریع ترین زمان ممکن انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از راه‌اندازی خط تلفن 3133 برای دریافت گزارشات مردمی از عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و عدم تعطیلی گروه‌های شغلی مشمول خبر داد و گفت: متاسفانه بعد از دید و بازدیدهای عید نوروز این ویروس شیوع بیشتری پیدا کرده و هر روز به تعداد بستری‌ها افزوده می‌شود و نیازمند همکاری همگانی در سطح استان هستیم.

آمار کرونا در ایران| فوت 304 نفر در 24 ساعت گذشته واکنش یوفا به اوضاع وخیم کرونایی ترکیه؛ فینال لیگ قهرمانان طبق برنامه در استانبول برگزار می‌شود شیوع خانوادگی کرونا در خراسان شمالی؛ دورهمی‌ها محل جولان کرونا است

فرماندار اردبیل همچنین از پیش‌بینی لازم در مراکز نقاهتگاه شهرستان اردبیل برای بستری بیماران کرونایی در مواقع اضطراری خبر داد و افزود: این مرکز با ظرفیت 60 نفر برای خدمات‌دهی مورد نیاز تجهیز شده است.

امامی‌یگانه تصریح کرد: اجرای محدودیت‌های جدید کرونایی به‌دلیل وضعیت قرمز کرونای شهر اردبیل از چند روز گذشته شروع شده است و بیش از 80 اکیپ بسیج، بهداشت و هلال احمر و نیروی انتظامی و اماکن و اتاق اصناف و اتحادیه‌ها بر روند اجرای محدودیت‌ها در سطح شهر اردبیل نظارت می‌کنند.

وی با اشاره به حاکمیت شرایط نگران کننده در این زمینه نیز افزود: از مردم تقاضا داریم نسبت به زدن ماسک و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی پایبند باشند تا از این پیک خطرناک عبور کنیم و امیدواریم مردم به مسائل بهداشتی توجه داشته باشند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای‌پیام/131/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کرونایی در شهرستان اردبیل بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران

دکتر آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی طی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ معدوم سازی شد.

او افزود: طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳ بر مراکز تهیه، نگهداری و توزیع انواع فرآورده‌های خام دامی نظیر رستوران ها، کشتارگاه‌های صنعتی دام و طیور، سردخانه‌ها، قصابی، مرغ فروشی، ماهی سراها، مراکز بسته بندی گوشت، مراکز عرضه و ... برگزار شد.

آقاپور کاظمی با اشاره به اینکه بازرسین بهداشتی دامپزشکی در قالب ۴ اکیپ نظارتی از کارشناسان اداره کل و ۸۴ اکیپ بازرسی شهرستانی به صورت روزانه در اجرای این طرح شرکت کردند، گفت: در این بین ۴۲ اکیپ به صورت ثابت و ۴۲ اکیپ به صورت سیار با انجام ۹۲۰۶ بازدید‌های سرزده از این مراکز بر نحوه عرضه آنان بصورت بهداشتی نظارت داشته و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی کردند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران با صدور اخطار بهداشتی برای ۳۷۱ مرکز عرضه خبر داد و افزود: طی این بازدید‌ها بیش از ۳ هزار کیلوگرم از انواع فرآورده‌های خام دامی که به دلایل مختلف ازجمله تاریخ مصرف منقضی و کشتار غیرمجاز، نبود لیبل و هویت محصول، تاریخ منقضی شده و ... ضبط و بیش از ۲ هزار ۷۰۰ کیلوگرم آن با دستور مقام قضایی و یا با اعلام رضایت عرضه کننده معدوم گردید.

او همچنین در خصوص نظارت کارشناسان این اداره کل بر فرآیند کشتار دام و طیور در استان، گفت: با حضور شبانه روزی کارشناسان نظارت اداره کل دامپزشکی مازندران در کشتارگاه‌های سراسر استان در این مدت بر فرآیند کشتار بیش از ۱۱ میلیون ۱۴۰ هزار قطعه مرغ نظارت شد که طی آن بیش از ۱۵۵ هزار کیلو گرم معدوم گردید.

آقاپور کاظمی همچنین به نظارت بر کشتار حدود ۳۴ هزار دام در کشتارگاه‌ها اشاره کرد که حاصل آن ۱ میلیون ۳۱۵ هزار کیلو گرم گوشت استحصال گردید که ۳۷۰۰ کیلوگرم گوشت به دلیل نظارت‌های پس از کشتار از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم گردید.

او با تاکید بر ادامه نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در طول سال از هم استانی‌ها و مسافران عزیز خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی مراتب را از طریق سامانه رایگان ۱۵۱۲ و در شهرستان‌ها به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا بازرسان اداره دامپزشکی در اسرع وقت در محل حاضر و به موضوع رسیدگی نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد تزریقاتی متخلف در زنجان
  • امحای ۱۱۳ تن فرآورده‌های دامی غیربهداشتی در آذربایجان‌شرقی
  • صدور ۲۵۵۰۰ کارت معاینه فنی ویژه وسایل نقلیه سنگین در خراسان جنوبی
  • معدوم‌سازی ۲ تن مواد غذایی فاسد در اردستان
  • رگبار باران و بارش تگرگ اردبیل میهمان عصرگاهی اردبیلی ها
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • معدوم سازی بیش از ۱۶۰ هزار کیلو گرم از فرآورده‌های خام دامی در مازندران
  • ضرورت دسترسی عادلانه بیماران هموفیلی به دارو و درمان
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران
  • برای تبیین حجاب باید اقدام فرهنگی و تبلیغی انجام شود