Web Analytics Made Easy - Statcounter

رایزنی فرهنگی ایران در ایتالیا در آستانه ماه مبارک رمضان، وبینار «در آستانه طلوع، مجاهدت و انتظار برای منجی» را با مشارکت مرکز مطالعات بین المللی خانه دانایی شهر رُم برگزار کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این وبینار با حضور خانم هانیه ترکیان، اسلام شناس و سخنرانی جوزپه مهدی آیِلّو، مدیر مرکز مطالعات بین‌المللی خانه دانایی شهر رُم،  حجت‌الاسلام ابوالفضل امامی، مدیر دپارتمان مطالعات اسلامی مرکز مطالعات بین‌المللی خانه دانایی شهر رُم، پائولو جعفر رادا، مدیر دپارتمان مطالعات تاریخی مرکز مطالعات بین‌المللی خانه دانایی، جانلوکا مارلِتّا، مقاله نویس و تحلیلگر و لورنزو ماریا پاچینی، روزنامه نگار و نویسنده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانلوکا مارلِتّا با ارایه گزارشی اجمالی از تصویر منجی در فرهنگ‌ها و ادیان مختلف، این تصویر در آیین یهود، مسیحیت و اسلام شیعی را به تفصیل ترسیم و با تشریح ساختار حضور اولیه، غیبت و ظهور آخرالزمانی منجی در ادیان توحیدی، به روایت ها در خصوص ظهور آخرالزمانی منجی در اسلام شیعی و مسیحیت کاتولیک اشاره کرد.

وی همچنین، دیگر شباهت‌های ساختاری تشیع و مسیحیت کاتولیک در این خصوص و با مقایسه آن با آخرالزمان و منجی در آیین هندو و زرتشتی، آخرالزمان و انتظار منجی در مسیحیت کاتولیک و اسلام شیعی را فعال ارزیابی کرد و اخلاق انتظار و سنت مبارزه جهت فراهم سازی زمینه ظهور آخرالزمانی منجی در مسیحیت کاتولیک را تشریح کرد.

سخنران بعدی این وبینار، جوزپه مهدی آیِلّو بود که پس از پخش ویدیویی فارسی زبان با زیرنویس ایتالیایی با موضوع فرهنگ انتظار در تشیع، اخلاق انتظار در  اسلام شیعی را تشریح و آمادگی منتظران را شرط ظهور منجی(عج) معرفی و انتظار منجی(عج) در مذهب تشیع را انتظاری فعال ارزیابی و فعالیت و مبارزه جهت زدودن ظلم را اخلاق انتظار در اسلام شیعی معرفی کرد.

در ادامه، پائولو جعفر رادا به تشریح ساختار تشیع و تفاوت‌های آن با اسلام اهل سنت و جایگاه و مفهوم امام در اسلام شیعی پرداخت و پس از معرفی تشیع اثنی عشری، جایگاه امام مهدی(عج) به عنوان منجی و منطق ظهور اولیه، غیبت صغری و کبری و ظهور آخرالزمانی امام زمان(عج)، بر اساس اعتقادات شیعه را تشریح کرد.

سخنران بعدی این وبینار، لورنزو ماریا پاچینی بود که به تشریح جایگاه مبارزه برای زمینه سازی ظهور منجی در سنت روایی مسیحیت کاتولیک و مفهوم صلح درونی و بیرونی در این متون پرداخت.

سخنران پایانی این نشست، حجت‌الاسلام امامی با نقد آسیب شناختی جریان جهانی سازی،  تحریفات رسانه‌های وابسته به این جریان،  و نقض حقوق بشر در یمن، عراق و ... در سایه این تحریفات،  هدف نهایی این روندِ جهانی سازیِ شرارت را، ستاندن امید و باور به خدا از انسان‌ها و هدف جمهوری اسلامی ایران در منطقه را حفظ این امید معرفی کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منجی عالم بشریت ظهور آخرالزمانی مسیحیت کاتولیک اسلام شیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد

به گزارش همشهری آنلاین، در این نشست علیرضا زاکانی شهردار تهران با بیان اینکه آرزوی قدیمی مدیران ارشد این بود که مرکز مطالعات بتواند به عنوان مغز متفکر شهرداری نقش‌آفرینی کند، اظهار داشت: از ابتدای دوره ششم مدیریت شهری پیگیر احیای سطح نقش‌آفرینی مرکز بودیم. تلاش کردیم تا با آسیب‌شناسی بتوان به صورت عملی یک کارکرد عملیاتی در سطوح بالاتری را برای مرکز مطالعات شهرداری پیدا کرد.

او با تأکید بر تخصصی و پیچیده‌ بودن مجموعه اجرایی شهرداری تهران، اضافه کرد: مدیریت شهری موظف است از ابتدای تولد تا مرگ شهروندان خدمت‌گزار شهروندان باشد. این مجموعه بدون پشتوانه مطالعاتی و پژوهشی نمی‌تواند خدمت‌رسان مناسبی باشد. موضع فکر و تحلیل و اتکا به نظرات و اندیشمندان را باید در مجموعه مرکز مطالعات جست‌وجو کرد.

شهردار تهران با یادآوری اینکه برای ارتقاء نقش‌آفرینی مجموعه مرکز مطالعات، شورای سیاست‌گذاری تشکیل شد، گفت: اعضای این شورا معاونان تخصصی شهرداری و متناظرین آنها در مرکز مطالعات بوده و دبیر شورا هم رئیس مرکز مطالعات است .با تشکیل این شورا و حضور معاونان در آن، هم کسانی که به‌ صورت عملیاتی در صحنه مشغول فعالیت هستند، حضور دارند و هم صاحب نظران و پشتوانه‌های فکری و نظری که می‌باید تولید فکر و اندیشه کنند.

او نخستین گام این شورا را شناسایی نظام مسائل، مشکلات و سرفصل‌های هر بخش دانست و گفت: پس از آنکه صورتی از موضوعات در حوزه‌های مختلف روشن شد، باید هیأت‌های اندیشه‌ورز تخصصی برای چاره‌جویی آن مطابق نیاز اقدام کنند. هیأت اندیشه‌ورز موظف است با مطالعات خود، چراغ راه آینده را روشن کند.

شهردار تهران ابراز امیدواری کرد با تشکیل این شورا بتوان به صورت عملی، ارتباط منطقی و اجرایی مرکز مطالعات با نیازهای روز و واقعی شهرداری تهران را فراهم کرد. هم‌چنین مرکز مطالعات شهرداری باید بتواند همچون مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، راهنما و چراغ راه ما باشد. مرکز مطالعات بتواند با تغییر ساختار و پیوستگی ارتباط با مجموعه شهرداری، آثار بالاتری را در حوزه‌های مختلف اجرایی ایفا کند.

کد خبر 845279 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری تهران

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب در قم
  • برگزاری همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»
  • تشریح اقدامات حفاظتی سازمان سنجش برای برگزاری کنکور
  • ​​​​​​​«همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» برگزار شد
  • برگزاری «همایش جهانی بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» در قم
  • هند؛ پرجمعیت‌ ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ ترین انتخابات
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»
  • تشریح ویژه برنامه‌های هفته معلم
  • تشریح مصوبات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس