Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-25@15:12:52 GMT

طرح استحصال اتان پارسیان سپهر افتتاح می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۹۰۷۹۱

طرح استحصال اتان پارسیان سپهر افتتاح می شود

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از افتتاح طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان سپهر و دو طرح مهم کاتالیستی صنعت پتروشیمی خبر داد.

بهزاد محمدی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفتگو با نیپنا، پروژه طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان سپهر را یکی از ۱۷ طرح پتروشیمی که در ابتدای سال گذشته در برنامه بهره برداری قرار گرفت ذکر کرد و با ارائه پیشینیه‌ای از بهره برداری این پروژه‌ها گفت: پنجم فروردین ۱۳۹۹ برنامه‌ای برای افتتاح ۱۷ طرح پتروشیمی با ارزش درآمدی 11/4 میلیارد دلار و تناژ ۲۵ میلیون تن پیشنهاد دادیم تا با افزایش ۲۵ میلیون تن به ظرفیت تولید 65/4 میلیون تنی صنعت پتروشیمی در انتهای سال ۹۸، ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در انتهای سال ۹۹ به ۹۰ میلیون تن برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در ادامه با اشاره به مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: با وجود تشدید کرونا که مانعی در مسیر پیشبرد پروژه ها بود، تا پایان سال گذشته ۱۳ طرح از مجموع ۱۷ طرح به بهره برداری کامل رسید و برنامه بهره برداری و افتتاح  ۴ طرح باقی مانده از این سبد هم در هفته های آتی انجام خواهد شد.

محمدی با تاکید بر اینکه، تحقق بهره برداری به‌هنگام 17 طرح پتروشیمی  سال درخشانی برای صنعت پتروشیمب بود، تا کید کرد: طرح استحصال اتان پالایشگاه پارسیان سپهر یکی از چهار طرح باقیمانده از سال گذشته است که به عنوان طرح تولید خوراک پتروشیمی  فردا پنج شنبه 26 فروردین ماه با فرمان رئیس جمهوری  افتتاح می‌شود.

وی افزود: خوراک این طرح از پالایشگاه پارسیان تامین می شود و در سایت مُهر گاز متان جدا سازی و به شبکه تزریق می شود و  c2 +   برای جداسازی نهایی به عسلویه منتقل می شود که خوراک با ارزش اتان ، پروپان و بوتان نیز در این مجموعه تفکیک می شود.

به گفته وی، این پروژه توسط شرکت انرژی تدبیر به عنوان سرمایه‌گذار این طرح با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار  و پیش بینی درآمد سالانه 1000 میلیون دلار اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: ظرفیت این پروژه 3/3 میلیون تن در سال است. اشتغال مستقیم آن در زمان ساخت ۵۳۰۰ نفر در دوران بهره برداری هم حدود هزار نفر در این دو سایت  مشغول کار خواهند شد.

از واردات کاتالیست در صنعت پتروشیمی بی‌نیاز می شویم

معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی صنایع پتروشیی در ادامه در تشریح ویژگی‌های دو طرح کاتالیستی که فردا پنج شنبه 26 فروردین ماه افتتاح خواهد شد، گفت: این دو طرح جزو طرح های دانش محوری  می باشند .

وی با بیان اینکه دو طرح کاتالیستی، شامل طرح تولید کاتالیست پلی‌پروپیلن و و طرح تولید پلی‌اتیلن سنگین (CX) است، افزود: در طرح‌های کاتالیستی آنچه حایز اهمیت است توسعه دانش فنی ایرانی است چراکه برای اولین بار در کشور شاهد تولید این نوع کاتالیست ها هستیم و این که دانش فنی تولید کاتالیست توسط پژوهشگران شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی توسعه پیدا می کند بسیار جای غرور و افتخار دارد و این موجب بی‌نیازی ما از واردات این دو نوع کاتالیست خواهد شد.

مهندس محمدی با بیان اینکه ارزش مصرف کاتالیست در صنعت پتروشیمی حدود ۲۷۰ میلیون دلار در سال است گفت: 40 نوع کاتالیست اصلی در سبد مصرف صنعت پتروشیمی داریم که تا امروز ۱۹ نوع آن ایرانی‌سازی شده است و ۹ کاتالیست دیگر تا پایان سال ایرانی‌سازی می‌شود .

وی خاطر نشان کرد: ۱۲ نوع کاتالیست باقیمانده در مسیر تحقیق و توسعه است که امیدواریم در سال های آتی، به سبد کاتالیست‌های ایرانی‌سازی شده اضافه شوند و از واردات کاتالیست در صنعت پتروشیمی بی‌نیاز شویم.

افتتاح 3 طرح پتروشیمی تا اواسط اردیبهشت ماه

بهزاد محمدی در خاتمه ضمن اشاره به برنامه بهره برداری 3 طرح باقی مانده از سبد 17 طرح پیش بینی شده در سال 99 در هفته های پیش رو، گفت: طرح متانول سبلان، طرح اوره مسجدسلیمان و طرح اکسیرحلال را که در مراحل راه اندازی نهایی هستند، طی هفته‌های آتی به سبد مجتمع‌های تولیدی صنعت پتروشیمی کشور افزوده می شوند

برچسب هابهزاد محمدی پالایشگاه پارسیان سپهر شرکت پالایش گاز پارسیان (پالایشگاه گاز پارسیان) کاتالیست

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بهزاد محمدی پالایشگاه پارسیان سپهر شرکت پالایش گاز پارسیان پالایشگاه گاز پارسیان کاتالیست آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو شرکت ملی صنایع پتروشیمی پالایشگاه پارسیان سپهر طرح استحصال اتان صنعت پتروشیمی نوع کاتالیست طرح پتروشیمی بهره برداری میلیون تن دو طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۰۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام نیا در دیدار با سید مجید هدایت، مشاور وزیر و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت و تیم اقتصادی وزارت کشور اظهار کرد: امید است که خروجی این حضور منتج به یک تحول بسیار خوب با هدف جهش تولید و مشارکت مردم در استان شود.
وی تصریح کرد: استان ایلام دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله: منابع نفت، گاز، کشاورزی، گردشگری و به ویژه گردشگری سلامت با توجه به نزدیکی مرز مهران با کشور عراق است که البته در این حوزه‌ها در استان کار شده است؛ اما باید بیش از گذشته با حمایت مسئولان ارشد کشور مورد توجه قرار گرفته است.

بهرام نیا با بیان این که در حوزه بهره وری، چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز و صنعت مورد توجه بوده است، افزود: ۱۸ کمیته زیرمجموعه ذیل این چهار بخش اصلی به منظور بهره وری و ارتقاء تولید و رشد در استان تشکیل شده است.
استاندار ایلام تشریح کرد: استان ایلام، ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بالقوه است و باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاه استان استفاده شود.
وی بیان کرد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه استان پتروشیمی ایلام، شرکت ارغوان گستر و پتروشیمی ایلام است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال و جهش تولید در استان باشیم.

وی با بیان این که در حوزه مهار آب‌های سطحی در سطح استان اقدامات و گام‌های بزرگی در دولت سیزدهم در مقام مقایسه با سال‌های گذشته برداشته شده است، اضافه کرد: سد میمه از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و انتظار می‌رود که به زودی به بهره برداری برسد.
استاندار ایلام تصریح کرد: پارک پلی پروپیلن منطقه آزاد هم در دست اقدام است و فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان به شمار می‌رود که حدود ۲ هزار و ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
بهرام‌نیا با اشاره به این که مرحله اول سامانه گرمسیری تکمیل شده است و پیش بینی می‌شود، مرحله دوم تا پایان سال به بهره برداری برسد، ابراز کرد: پتروشیمی دهلران، پتروشیمی دره شهر، پتروشیمی هلیلان و صبا انرژی دهلران، می‌تواند یک تحول بزرگ در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد کند.

استاندار ایلام با اشاره به این که در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه تعطیل در استان احیاء و فعال شده است، تصریح کرد: تمام انرژی ما به منظور چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحد‌های نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.
وی بیان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که در ظرف چند سال آینده به یکی از استان‌های برخوردار کشور تبدیل می‌شود و با این همه ظرفیت و پتانسیل که در استان وجود دارد، همت و تلاش دولت برای توسعه استان بسیار جدی است.
بهرام نیا با بیان این که وحیدی یکی از وزرای جهادی کشور است، خاطرنشان کرد: وزیر کشور در ایام اربعین در استان چندین بار حضور داشتند و نگاه ویژه‌ای به استان ایلام دارند که این استان توانمند شود.
هیأت اقتصادی و صنعتی به سرپرستی سید مجید هدایت، مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، به پیشنهاد وزیر کشور به مدت ۲ روز به منظور بررسی ظرفیت‌ها و مسائل اقتصادی و صنعتی ایلام به این استان سفر کرده است.

دیگر خبرها

  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست