Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - ویروس کرونا در حالی در کردستان مجدداً شیوع یافته که براساس گفته مسئولان، آمار مبتلایان و بیماران بستری کرونا نسبت به اوایل سال‌جاری ۴ برابر افزایش داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج ، موارد جدید ابتلا و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا در سراسر استان کردستان به سرعت رو به افزایش است و مسئولان و کارشناسان بهداشت و درمان همواره نسبت به خطر گسترش و کنترل نشدن این بیماری طی هفته‌ها و ماه‌های آینده در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و خودداری از حضور در مراسمات و تجمعات هشدار می‌دهند، برخی از شهروندان نیز همچنان در سایه سهل‌انگاری مسئولان و  عدم اجرای قانون تعطیلی مشاغل گروه 2، 3 و 4 نسبت به سلامت خود و سایر مردم بی‌توجه و عادی در سطح شهر و بازار تردد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، در 24 ساعت گذشته 566 بیمار جدید ابتلا به ویروس کرونا در استان کردستان شناسایی و 3 بیمار جان باخته‌اند که این آمار نسبت به مدت مشابه هفته گذشته به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا کرده است.

مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان "شرایط بحرانی، بستری بودن 565 بیمار مبتلا به کرونا، پرشدن ظرفیت‌های بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران کرونایی، وضعیت وخیم 69 نفر در بخش ویژه بیمارستان‌های استان و مرگ 1158 نفر از کردستانی‌ها از ابتدای این ویروس منحوس تاکنون" را گزارش داده‌اند و این در حالی‌ست که برخی‌ها همچنان این بیماری را جدی نگرفته و تعداد زیادی از خانواده‌ها روزانه داغدار و بستری می‌شوند.

 فرزین رضاعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از افزایش 4 برابری تعداد مبتلایان جدید کرونایی نسبت به اوایل عید امسال در استان خبر داد و اظهار داشت: هم‌اکنون ظرفیت بیمارستان حضرت امام(ره) و شفا سقز، توحید و بعثت سنندج برای پذیرش بیماران کرونایی تکمیل شده و ناچاراً به بیمارستان کوثر و تامین اجتماعی سنندج روی آورده‌ایم که آن هم در روزهای آینده پر خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیماران در بیمارستان تامین اجتماعی سقز نیز با حداکثر ظرفیت در حال پذیرش است، گفت: در همه شهرهایی که دارای دو بیمارستان هستند، برنامه‌ریزی برای پذیرش بیماران کرونایی انجام شده چراکه روند مبتلایان به شدت بالاست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با هشدار اینکه اگر مردم برای کنترل موج جدید؛ پیک چهارم کرونا همراهی نکنند، 100 بیمارستان دیگر در استان جوابگوی پذیرش بیماران کرونایی نخواهد بود، اذعان کرد: هر چقدر ما؛ مسئولان و کادر درمان می‌دوند، موج کرونا جلوتر از ماست.

آمار کرونا در ایران| فوت 304 نفر در 24 ساعت گذشتهاعلام جرم دادستانی علیه تهدیدکنندگان سلامت مردم /خاطیان بازداشت و مورد تعقیب قرار می‌گیرند

وی با اشاره به سرعت بالای شیوع ویروس جهش یافته؛ از ابتلای خانوادگی و گروهی افراد ناشی از حضور در دورهمی‌ها در استان خبر داد و اظهار کرد: حضور در تجمعات و رستوران‌ها در این شرایط کنونی بسیار خطرناک و باعث شیوع و گسترش این بیماری در کردستان خواهد شد.

رضاعی در پاسخ به این سؤال که از آنجا که بازاریان و اصناف همانند دوره‌های قبلی چندان به رعایت قانون محدودیت‌های کرونایی و تعطیلی مشاغل گروه 2، 3 و 4 پایبند نیستند، پیشنهادی برای جلوگیری از این وضعیت به ستاد استانی مقابله با کرونا دارید، عنوان کرد: براساس بررسی‌ها انجام شده، اصناف و بازاریان شهرهای سقز و بانه همکاری بسیار خوبی داشته و از شب گذشته نیز تعدادی از مراکز که در سنندج محل تجمع بودند، پلمب شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه مسئولیت نظارت بر فعالیت مشاغل و بازاریان برعهده ستاد استانی مقابله با کرونا است، تصریح کرد: از همه بازاریانی که با وجود وضعیت نامناسب اقتصادی همراهی و نسبت به تعطیلی مغازه‌های خود اقدام کرده و می‌کنند، صمیمانه تشکر می‌کنم.

کارشناسان اداره اماکن نیروی انتظامی و فرمانداری سنندج نیز در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر "چرایی تداوم فعالیت برخی از اصناف و بازاریان در این شرایط قرمز کرونایی" می‌گویند: تذکرات لازم به همه مغازه‌داران سطح شهر داده شده که در صورت عدم اجرای قانون، مغازه آنان به مدت 14 روز پلمپ خواهد شد کمااینکه دیروز نیز تعداد زیادی از مراکز در سنندج پلمپ شدند.

بازاریان سنندجی نیز می‌گویند نباید که این بار گران کرونا را تنها به گردن بازاریان انداخت، باید دولت در این شرایط نامناسب اقتصادی از ما حمایت مالی کند تا با خیال آسوده در خانه‌هایمان بشینیم و از خانه بیرون نیائیم؛ سوالی دیگری که مطرح است آیا قانون برای تعطیلی همه مغازه‌ها در سطح شهر سنندج رعایت شده است که ما نیز ببندیم؟!

به گزراش تسنیم؛ گرچه حدود 14 ماه است که همه مسئولان و اقشار مختلف مردم با مشکلات و قوانین متعدد ویروس منحوس کرونا دست و پنجه نرم ‌می‌کنند و وضعیت کرونا روز به روز بدتر می‌شود اما براساس مشاهدات عینی خبرنگاران تسنیم، برخی از کسبه و شهروندان در سایه بی‌نظارتی مسئولان متولی در این شرایط قرمز و بحران‌آفرین همچنان اعتقادی به کرونا ندارند و مشغول فعالیت و تردد هستند.

انتهای پیام/481/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پذیرش بیماران کرونایی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۱۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران

بر اساس یک مطالعه جدید که توسط گروهی از پژوهشگران آمریکایی و ژاپنی انجام شده است، احتمال مرگ و یا بستری مجدد در بیمارستان در بیمارانی که توسط یک پزشک زن تحت درمان قرار می‌گیرند، کمتر از بیمارانی است که توسط یک پزشک مرد درمان می‌شوند.
  

پژوهشگران می‌گویند جنسیت پزشک می‌تواند تأثیر نگران کننده‌ای بر تشخیص بیماری‌ها و درمان بیماران داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین به گفته پژوهشگران، اگر بیمار هم زن باشد، این تفاوت حتی بیشتر می‌شود، به خصوص زمانی که شدت بیماری زیاد است.

در حالی که این مطالعه عمیقاً به دلایل نابرابری نمی‌پردازد، از تحقیقات قبلی که به نتایج مشابهی رسیده بودند، پشتیبانی می‌کند.

یوسوکه تسوگاوا دانشمند سیاست سلامت در دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس (UCLA) می‌گوید: آنچه که یافته‌های ما نشان می‌دهد این است که پزشکان زن و مرد به طور متفاوتی طبابت می‌کنند و این تفاوت‌ها تأثیر معناداری بر نتایج سلامتی بیماران دارد.

این تیم داده‌های پزشکی موجود در ایالات متحده را تجزیه و تحلیل کرد که شامل اطلاعات ۴۵۸ هزار و ۱۰۸ بیمار زن و ۳۱۸ هزار و ۸۱۹ بیمار مرد بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ بود که در بیمارستان بستری شده‌اند. همه بیماران بالای ۶۵ سال سن داشتند و کمتر از یک سوم بیماران زن و مرد توسط پزشکان زن ویزیت شده بودند.

سپس این اطلاعات با نرخ مرگ و میر ۳۰ روزه (از تاریخ پذیرش) و نرخ بستری مجدد ۳۰ روزه (از تاریخ ترخیص) مقایسه شد و در هر دو مورد، پزشکان زن به نتایج بهتری دست یافته بودند.

البته این تفاوت‌ها علت و معلول مستقیم را نشان نمی‌دهند و خیلی هم فاحش نبودند. مثلاً نرخ مرگ و میر تعدیل شده ۸.۱۵ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان زن در مقابل ۸.۳۸ درصد برای بیماران زن درمان شده توسط پزشکان مرد است که یک مرگ به ازای هر ۴۱۷ بستری شدن در بیمارستان را نشان می‌دهد.

تسوگاوا می‌گوید: درک بهتر از این موضوع می‌تواند منجر به توسعه مداخلاتی شود که به طور مؤثر مراقبت از بیماران را بهبود می‌بخشد.

وی افزود: توجه به این نکته حائز اهمیت است که پزشکان زن مراقبت‌های باکیفیت‌تری ارائه می‌کنند و بنابراین نفع وجود تعداد بیشتری از پزشکان زن از دیدگاه اجتماعی به بیماران می‌رسد.

نویسندگان این مطالعه می‌گویند دلایل متعددی می‌تواند پشت این اختلافات آماری باشد که قبلاً در سناریو‌های مختلف پزشکی مشاهده شده‌اند. به گفته آنها، ممکن است پزشکان زن بهتر با بیماران زن ارتباط برقرار می‌کنند یا اینکه پزشکان مرد بیشتر احتمال دارد که شدت شرایطی که بیماران زن تجربه می‌کنند را دست کم بگیرند.

تیم تحقیقاتی پیشنهاد می‌کند که ممکن است خجالت و ناراحتی کمتری بین پزشکان زن و بیماران زن وجود داشته باشد، به این معنی که صداقت بیشتری در مورد شرایط خاص و تشخیص و درمان وجود دارد.

پژوهشگران می‌خواهند کار‌های بیشتری برای بهبود نتایج مطالعه تنوع جنسی در محیط‌های بیمارستانی انجام شود و مطمئن شوند که کیفیت مراقبت بدون توجه به زن یا مرد بودن بیماران یا پزشکان یکسان خواهد بود. به همین دلیل مطالعات بیشتری مورد نیاز است تا دریابیم که چرا این تفاوت‌ها وجود دارند.

تسوگاوا می‌گوید: تحقیقات بیشتر در مورد مکانیسم‌های زمینه‌ای که جنسیت پزشک را با پیامد‌های روی داده برای بیمار مرتبط می‌کند و اینکه چرا مزایای دریافت درمان از پزشکان زن برای بیماران زن بیشتر است، پتانسیل بهبود نتایج بیماران را در کل دارد.

این پژوهش در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نتایج حاصل از اجرای برنامه پزشک خانواده را منتشر کنید/چرا طرح پزشک خانواده شکست خورد؟ انجمن روانپزشکان: 20 درصد افراد جامعه دچار اختلالات روانی هستند

دیگر خبرها

  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • افزایش ظرفیت مخازن آب شهری کردستان
  • افزایش ۱۱ برابری ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد آذربایجان‌ غربی
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟