Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین گفت:عدم اقدام سازمان ملل و آژانس در رابطه با اقدامات خرابکارانه رژیم صهیونیستی، این رژیم را گستاخ‌تر کرده است

به گزارش ایرنا بدنبال اقدام خرابکارانه و تروریستی اخیر در تأسیسات غنی سازی نطنز، «کاظم غریب آبادی»به مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی نامه نوشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه آمده است: هدف قرار دادن عامدانه چنین تأسیسات هسته ای پادمانی بسیار حساس با خطر بالای انتشار احتمالی مواد رادیواکتیو، تروریسم هسته ای جنایتکارانه محسوب می‌شود. مرتکبان چنین عمل ناجوانمردانه نباید بدون مجازات بمانند و هرکسی که بطور مستقیم یا غیر مستقیم در این اقدام دخیل است، باید به عنوان یک همدست در این اقدام تروریستی پاسخگو باشد.

وی یادآور شد: بسیاری از رسانه‌های اسرائیلی و غربی به طور ضمنی همدستی رژیم اسرائیل را در این اقدام تروریستی تأیید کردند. جای تعجب نیست که تنها یک روز پس از این اقدام تروریستی، نخست وزیر این رژیم به این اقدام تروریستی اشاره کرد.

این دیپلمات کشورمان در این نامه اضافه کرد: تاریخ خاورمیانه پر از گواه چنین اقدامات تروریستی شرورانه توسط رژیم اسرائیل است که ناباورانه در برابر چشمان بسته آژانس و سایرین رخ داده است. این رژیم عمدتا به دلیل برخی قصورها، به این کار عادت کرده است: عدم پایبندی به تعهدات خود ذیل موافقتنامه های بین المللی مربوطه، عدم واکنش مناسب از سوی سازمان های بین المللی مربوطه، و سکوت کَر کننده دولت هایی که ادعا می کنند نگران ایمنی و امنیت تأسیسات هسته ای هستند.

غریب آبادی خاطرنشان کرد: رژیم اسرائیل محدودیتی در فعالیت‌های غیرانسانی خود به رسمیت نمی شناسد و هیچ تعهدی به هیچ یک از قوانین و مقررات بین المللی ندارد. این تهدیدات، نقض فاحش بند 4 ماده 2 منشور ملل متحد است که نیاز به پاسخ مناسب جامعه بین المللی دارد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین گفت: رویه سازمان های بین المللی نشان می‌دهد که چنین اقدامی، نقض آشکار حقوق بین الملل محسوب می شود. مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه های متعددی به موضوع تهدید به حمله یا حمله نظامی علیه تأسیسات هسته ای پرداخته و به وضوح اظهار داشته است که چنین حملاتی "به منزله نقض منشور ملل متحد" به شمار می روند.

وی خاطرنشان کرد: آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز در چندین تصمیم و قطعنامه مصوب کنفرانس عمومی، اعلام کرده است که حمله به تاسیسات هسته ای مورد استفاده برای اهداف صلح آمیز را مغایر با حقوق بین الملل، منشور ملل متحد و اساسنامه آژانس تلقی می کند.

غریب آبادی اضافه کرد: متأسفانه، عدم اقدام سازمان ملل و آژانس بین المللی انرژی اتمی در برخورد با این سیاست ها و رویه های رژیم اسرائیل و مصونیت از مجازاتی که تاکنون به آن اجازه انجام جنایات خود را داده است، این رژیم را در تداوم و حتی افزایش مخالفت آشکار خود نسبت به اساسی ترین و بنیادی ترین اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد گستاخ تر نموده است.

این دیپلمات کشورمان در نامه به مدیر کل آژانس افزود: رژیم اسرائیل با برنامه هسته‌ای غیر صلح آمیز فعلی خود، تنها تهدید مهم و اصلی در جلوگیری از برقراری صلح و ثبات در منطقه حساس خاورمیانه و در واقع، جهان است. در همین راستا، باید فشارهای بین المللی علیه رژیم اسرائیل و تهدید هسته ای آن اعمال شود.

وی ادامه داد: ضمن یادآوری سابقه طولانی رژیم اسرائیل در عملیات خرابکاری علیه فعالیت‌های صلح آمیز هسته ای ایران، جامعه جهانی باید این اقدام تروریسم هسته ای را به شدت محکوم کند و مجرمان و همدستان آن ها را که وضعیت بی ثبات در خاورمیانه را بیشتر به خطر می اندازند، بخاطر اقداماتشان پاسخگو نماید.

غریب آبادی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران منتظر اقدامات پیشگیرانه موثر از سوی آژانس و کشورهای عضو صلح طلب آن در برابر این اظهارات و اقدامات گستاخانه است. مسئولیت هرگونه قصور در این زمینه، منحصراً برعهده آژانس و آنانی خواهد بود که با بستن چشمان خود بروی این اظهارات، به طور غیر مستقیم از این رفتار خطرناک حمایت می‌کنند.

سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین تصریح کرد: بسیار ضروری است که آژانس بلافاصله به این موضوع رسیدگی کند، تا نه تنها از تأسیسات هسته ای در برابر چنین حملات یا تهدید به حملات محافظت شود، بلکه از اعتبار آژانس نیز محافظت نماید.

وی در این نامه گفت: جمهوری اسلامی ایران طبق حقوق بین الملل تمام اقدامات لازم را برای محافظت و دفاع از شهروندان، منافع و تأسیسات خود در برابر هرگونه اقدامات تروریستی یا خرابکارانه انجام خواهد داد. ایران همانند گذشته قویا نسبت به هرگونه ماجراجویی توسط رژیم اسرائیل هشدار می دهد و به هرگونه تهدید یا عمل متخلفانه انجام شده توسط این رژیم، قاطعانه پاسخ خواهد داد.

غریب آبادی گفت: اقدام اخیر بزدلانه تروریسم هسته ای صرفاً عزم ما را برای حرکت به سمت جلو و جایگزینی سانتریفیوژهای آسیب دیده با دستگاه های پیشرفته تر، تقویت می کند. حتی احمق ترین جنایتکاران نیز سرانجام و به زودی خواهند فهمید که آن ها هرگز نباید ایرانی ها را تهدید کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Gkt

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان های بین المللی اقدام تروریستی تأسیسات هسته ای منشور ملل متحد حقوق بین الملل رژیم اسرائیل غریب آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۲۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تمام شدن بودجه «آنروا»

کمیسر کل «آنروا» با بیان اینکه در سایه تحریم‌های اعمال شده بودجه این آژانس تنها برای کمتر از دو ماه کافی است گفت اقدام تل آویو در جلوگیری از ورود کمک‌ها به شمال غزه به معنای جلوگیری از زنده ماندن ساکنان این منطقه است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس سازمان ملل در امور امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سخنانی با اشاره به وضعیت فجیعی که مردم غزه در سایه تجاوزات رژیم صهیونیستی و محاصره همه جانبه علیه این منطقه تجربه می‌کنند اعلام کرد که بودجه این آژانس برای انجام فعالیت‌های آن تنها تا ماه مه یعنی کمتر از دو ماه دیگر جوابگو بوده و بعد از آن بودجه آنروا تمام می‌شود.

فیلیپ لازارینی افزود که این وضعیت نشان می‌دهد وضعیت آنروا تا چه اندازه بد است. این آژانس به حدود 5.9 میلیون آواره فلسطینی خدمات می‌دهد و حدود دو سوم از این آواره‌ها در 58 اردوگاه شناخته شده در اردن، لبنان، سوریه، کرانه باختری و نوار غزه زندگی می‌کنند و تعداد دانش‌آموزان ثبت نام شده در مدارس آنروا هم در سال 2022 به 544 هزار و 710 نفر رسیده بود.

وی تاکید کرد که تصمیم اسرائیل برای جلوگیری از ورود کاروان‌های وابسته به آژانس آنروا به شمال غزه، به معنای جلوگیری از زنده ماندن افرادی است که در معرض خطر مرگ هستند.

«ینس لایرکه» سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه در سازمان ملل هم با بیان اینکه اوضاع مردم غزه فاجعه بار است گفت که اسرائیل باید از تصمیم خود برای جلوگیری از رسیدن کمک های آنروا به شمال غزه عقب نشینی کند.

شکست رژیم صهیونیستی در اجماع سازی علیه آژانس امدادرسانی آنرواافشای شکنجه‌های غیرانسانی اسرائیل علیه کارمندان آنروا

این مسئول سازمان ملل تاکید کرد که مردم غزه به دلیل گرسنگی با خطر مرگی ظالمانه روبرو هستند و اسرائیل زمانی که راه ورود کمک‌های آنروا را مسدود می‌کند نمی‌تواند مدعی پایبندی به قوانین بین‌المللی باشد.

به گزارش تسنیم، درحالی که سازمان «آنروا» ( آژانس سازمان ملل در امور امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی ) از ابتدای جنگ غزه تاکنون همانند دیگر نهادهای بین‌المللی نتوانسته عملکرد قابل قبولی در کمک به مردم غزه در سایه تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی و محاصره سنگین علیه این منطقه ارائه دهد، دو ماه قبل صهیونیست‌ها مدعی شدند تعدادی از کارکنان آنروا در جریان عملیات مقاومت فلسطین تحت عنوان «طوفان الاقصی» در 7 اکتبر 2023 مشارکت داشته‌اند.

در شرایطی که هیچ مدرک و شاهدی که تایید کننده این ادعا باشد وجود ندارد، کشورهایی همچون آمریکا و انگلیس و ایتالیا و چند کشور دیگر که از حامیان جنایات اشغالگران صهیونیست در غزه محسوب می‌شوند در بیانیه مشترکی اعلام کردند که کمک‌های سالانه خود به آنروا را قطع می‌کنند. آمریکا، کانادا، استرالیا، ایتالیا، انگلیس، فنلاند، هلند، آلمان، فرانسه، ژاپن و سوئیس کشورهایی هستند که به اتهام واهی مذکور کمک‌های مالی خود را به آنروا متوقف کرده‌اند.

روشن است که نمی‌توان این اقدام آمریکا و غرب که آنروا را از بیش از 80 درصد بودجه خود محروم می‌کند، از جنگ ویرانگری که علیه بزرگترین اردوگاه آوارگان فلسطینی یعنی نوار غزه به راه افتاده جدا کرد. به این معنا که تصمیم کشورهای مذکور در چارچوب تقویت اقدامات جنگی اسرائیل و تشدید محاصره علیه فلسطینیان است؛ زیرا کمک‌های وارد شده به غزه در جریان این جنگ ویرانگر توسط آنروا توزیع می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخراج نمایندگان رژیم اسرائیل از تمامی سازمان‌های بین المللی
  •  افزایش شمار شهدای غزه به ۳۲هزار و ۴۹۰ نفر/پاسخ سنگین موشکی حزب الله به جنایات اسرائیل
  • سفیر فلسطین خواستار تحریم و اخراج اسرائیل از سازمان ملل
  • واکنش تند عربستان به اقدام اسرائیل
  • هشدار درباره تمام شدن بودجه «آنروا»
  • واکنش تند عربستان به اقدام اسرائیل | اراضی فلسطین فورا باید بازگردانده شود
  • غزه ؛ غرق شدن 12 نفر هنگام کسب کمک در دریا
  • واکنش ایران به تصویب قطعنامه آتش‌بس در غزه
  • واکنش ایران به قطعنامه آتش‌بس شورای امنیت در غزه
  • واکنش تهران به تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد آتش بس در غزه